Nasıl Hamile Kaldım İlaçsız, Doktorsuz Anlatayım

her ilişkiye girmemde eşim bacaklarımı kaldırdı biraz salladı sperm ileri hareket edişi hızlanıp daha kolay ulaşsın diye

Ay kusura bakmayın affedin bu kısımda kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣🤣
Sağlıkla alın kucagınıza 🤲
Umuyorum çocuğunuz vardır yada gebesinizdir,
Yoksa kahkaha atmazdınız şahsen ben atmadım:)

Çabadır bu hanımefendi, tekrar aynı ümitsizliği yaşamamak için aklına gelip denemeye değer görülen şeylerden biri. Herkes kolay yoldan gebe kalamıyor ne yazık ki bu yolda verilen her emeğin bir gözyaşı bir üzüntüsü var bilmediğinizin farkındayım anlayışa davet ediyorum
Hoş anlayacağınızı pek sanmıyorum :)
hanfendi yastık koyup altına biraz yüksekte kalıp durabilir bacakltan tutup sallamak nedir yenidoğan bebek gibi 😂😂😂 zaten spermler gideceği yere gidip 12-24 saat kadar canlı kalabiliyor boşuna midesi agzına gelms 🤣🤪

😄😄😄
Yahu ben kime ne anlatıyorum bu yazdığına kahkaha atma sırası bende öyleyse :KK66:
Abla konunu fahri sahibi sen mi oldun. Konunun seninle uzaktan yakından alakası yok.
İnşallah sonuç alırsın çocuğunu kucağına alırsın.

Abla konunu fahri sahibi sen mi oldun. Konunun seninle uzaktan yakından alakası yok.
İnşallah sonuç alırsın çocuğunu kucağına alırsın.
Evet kardeşim sıradaki sorun?
Güzel araştırmışsın bravo neden bu kadar bu konuya gelen yorumlara cevap verme isteğimi anlamışsındır umuyorum “ablacım”. Hadi sen güzin ablalık yapmaya 😚

Neyse iste cocugu kolay yoldan kucagina alanlar anlamaz duyari kasilmis. Cocuk sahibi olucam diye tüp bebek sürecinde yedigim ignenin haddinin hesabini sasirdim. Ancak bu durum adamin kadini bacagindan tutup hali çirpar gibi yatakta cirpmasinin komik oldugu gercegini degistirmiyo bxbxbxb
Bakın ne kadar farklı pencereden bakıyoruz aynı şeye gülmemiz pek mümkün değil yani. Duyar kastı dediğiniz konu mücadelesini verdiğim bir emek. Goy goya alanın şuan karnı tok sırtı pektir:KK66:)

X