- 24 Şubat 2013
- 6.842
- 9.890
- 448
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
Bilgece ağlama kız, ben de duygusal oldum seni görünce şimdi.Maalesef ben de nasil hamile kalacagimi bilmiyorum.
O istemezse hicbir sey olmuyor.
Hayirlisini versin Rabbim hepimize insallah... .
Bilgece ağlama kız, ben de duygusal oldum seni görünce şimdi.
İnşallah canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.Tamam hep beraber gulelim o zaman. Bizim de hamile olacagimiz gunler gelecek hayirlisiyla
İnşallah canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Evt olabilir bilmiyorum yurt dışındayım ve ailem türkiye de burda çok yalnızm saolsun eşim çok iyi biri fakat annesi çok baskı yapıyo daha çocuk yokmu die oda bni çok kötü etkiliyor bnde stresten olmuyo die düşünüyorum test yaptırıyoruz bakalım detaylı arastrcz inşallah bi problem yoktur+24 gun mu yoksa bildigimiz 24 gun mu ?
stres bizim her konuda en buyuk dusmanimiz ,bu kadar stres yaparsaniz muhtemelen ondan da olmuyordur..
Kistten falan supheleniyorsaniz ultrasonla baktirabilirsiniz ya da vajinal muayene olabilirsiniz once bi fiziksel muayeneden gecin esinizle beraber belki ondadir sorun olamaz mi ?
Çok saolun inşallah bnde hamile kalırım bnde o şekilde yapıyorum yataktan hemen kalkmıyorumYumurtlama günlerinizi hesaplayın o günlerde ilişkiye girin mutlaka.
ilişki sonrası hemen kalkmayın yataktan ayağınızı biraz yukarı kaldırıp yarım saat bekleyin.
kızımı dördüncü yılımda kucağıma aldım çok şükür.neler denemedik ki :)
oğlumuda istediğimizin ilk ayı hamile kaldım size yazdığım yöntemle :)
Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah.
Aynen öyle dua etmekten başka çare yok arkdslarim hep hamile bnde bi bebeğim olsun istiyorum artıkMaalesef ben de nasil hamile kalacagimi bilmiyorum.
Maalesef ben de nasil hamile kalacagimi bilmiyorum.
Aynen öyle dua etmekten başka çare yok arkdslarim hep hamile bnde bi bebeğim olsun istiyorum artık
Kiyamam sana insallah tez zamanda olur kucuk bi bilgedua edicem sana
Geç kalmış sayilmazsin et ben bilmiyomValla başlığı görünce tarif etmeye geldiydim bendetam muziplik başlık olmuş
Aynen cnm rabbim biliyo herşeyin zmnjni ama işte insanız sonuçta korkuyoruz hele bn çok korkuyorum olmaz die inşallah olurOlur olur Allahin izniyle uzulme.
Bak ne anlaticam sana. Gecen biri anlatti bana. Bi akrabasinin 20 yil cocugu olmamis ve en son evlatlik almislar. Bi gun kayinpederi cok hastalanmis evine alip bakmis. Kayinpederini banyoya gotururken kadinin kanamasi olmus ve megersem hamileymis düşük yapmis.
Kurban oldugum Allahim imtihan ediyor iste. Her seyin hayirlisi olsun hepimiz icin insallah..
Aha böyleGeç kalmış sayilmazsin et ben bilmiyom
Benim çocuğu leylek getirdi
Çok dadlular yaTirbiyisiz ayıp ayıp
Ben daha farklı biliyodum demek böyle kalınıyomuşÇok dadlular yasen nadıl biliyorduk bebişini nasıl yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?