- Konu Sahibi Mormeneksee33
Benimle seninki aynı değil son sorunuz çok yalnis eşinizle ... Olan yeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin beyninle hareket edemedim cnm kusura bakma
E yine acele etmişsiniz. 17 18 yaşında nişanlanmak neden? Hayat akıp giderken kaynana görümce elti dertleriyle bu yaşta boğuşmaya ne gerek var?3 sene sizde nişanlı kalsanız sizde gezmeye doyardınız emin olun
Ben öyle istedim ve öyle mutlu oldum pişman değilim bu durumumdan ve size de bunu sorgulamak düşmez kusura bakmayın konuyu başka yerlere çevirmeye gerek yok. TeşekkürlerE yine acele etmişsiniz. 17 18 yaşında nişanlanmak neden? Hayat akıp giderken kaynana görümce elti dertleriyle bu yaşta boğuşmaya ne gerek var?
Bi konu açtım konu nerelere geldi. Fikir almak bilgi edinmek suç oldu resmenHerkes istedigi zamnda çocuk düşünebilir
Sevmediğin ot burnun dibinde bitermisKimseyi takma cnm rabbim gonlundekini kabul etsin
Regli 1 sayarsan 10 12 14. Günler ilişki olsun yumurtlama zamanları oluyor bi kaç ay dene umarım hemen hamile kalırsınız biz 16 aydir uğraşıyoruz ama işte olmayınca olmuyoKızlar merhaba daha 2 aylık evliyim 21 yaşındayım ama eşimle çocuk istiyoruz gençken hamile kalmanın daha iyi olacağını düşünüyorum nasıl hamile kaldınız veya nasıl hızlı hamile kalabilirim lütfen öneride bulunur musunuz?
Anlattiginiz her sey hakkinda konusma hakkina sahibiz, rica ederim.Ben öyle istedim ve öyle mutlu oldum pişman değilim bu durumumdan ve size de bunu sorgulamak düşmez kusura bakmayın konuyu başka yerlere çevirmeye gerek yok. Teşekkürler
İnşallah olur KuzucumRegli 1 sayarsan 10 12 14. Günler ilişki olsun yumurtlama zamanları oluyor bi kaç ay dene umarım hemen hamile kalırsınız biz 16 aydir uğraşıyoruz ama işte olmayınca olmuyo
Umarım. Allah kimsenin kucağını bırakmasınRegli 1 sayarsan 10 12 14. Günler ilişki olsun yumurtlama zamanları oluyor bi kaç ay dene umarım hemen hamile kalırsınız biz 16 aydir uğraşıyoruz ama işte olmayınca olmuyo
Kendini niye alıntılıyorsun? Maşallah maşallah yine çok maşallahlıksınSevmediğin ot burnun dibinde bitermis
Aynen otcumKendini niye alıntılıyorsun? Maşallah maşallah yine çok maşallahlıksın
Amin canimUmarım. Allah kimsenin kucağını bırakmasın
Sevmediğin ot burnun dibinde bitermis
Uslubunuz çok yalnis. Malesef
Bayadır takipteyim en sonunda üye olup konu açmaya karar verdimNasip diye bir şey var...
Üye olduktan 5 dk sonra konu açıp forumu bu kadar iyi kullanmayan da ne bileyim..
Nasıl anne babalar var ya, bu devirde 18 yaşında çocuğunu nişanlamak nedir? Üzüldüm sizin adınıza. Umarım siz bilinçli bir anne olursunuz.3 sene sizde nişanlı kalsanız sizde gezmeye doyardınız emin olun
Herdeyi biraktim cinsellik anlaminda daha kendini tanimamis biri var burda kendi zevklerini ve karsi tarafin zevklerini nasil mutlu olup mutlu edecegini bilmiyor. Dogum sonrasi depresyon prikolijik cokus alinan kilolar derken cinselligi yasayamadan bitirmis olacaginin farkinda olur umarim. Sonra adamlar mutlulugu baska yerde ariyo cunkuKısacık konuda beğenmediğim o kadar şey var ki...
Konunun acil olan kısmı nerede?
2 aylık evlilikte bu ne acele?
21 yaşında bu ne acele?
Evlilik oturmamiş, dogru düzgün cinsellik yaşamamışsınız. Hayattaki tek gayeniz anne olmak mi? Kişisel zevkleriniz bu kadar mi onemsiz.
Bir gün kucaginizda bebekle aldatılırsanız ya da eşiniz boşanmak isterse ekonomik olarak kendinize yetebilecek güçte misiniz? Yoksa tek gelir kaynağınız kocanız mı?