• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nasil hamile kala bilirim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kovser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
3
0
1
26
Merhaba arkadaslar😊2aylik evliyim cocugum olmasini cok istiyorum,ama benim regl donemim evlenmeden oncede dengesizdi,1-2 ay arayla oluyordum.Doktorlarda tedaviler gordum ve hepsi biseyimin olmadigini benim regl surecimindr boyle oldugunu korkacak bisey olmadigini soyledi.Iki aydi da hamile durumu olmadi icin cok korkuyorum ben birden bebegim olmaz diye,basina gelen varsa boyle bi durumu banada yardim etsin lutfen,2ayin cok erken oldugunu biliyorum sadece regl ile alakali endiselerimin olmasin acisinda boyle dusuncelerim var((

En garantisi adet bitiminde doktora gidip ultrasonla yumurtalara baktırmak. Belli aralıklarla tekrar çağırır doktor. Böylece hangi günlerde yumurtlama oluyor anlarsın.

yumurtlama günlerini takip et canim ya ovulasyon testi al ya da son zamanlarinda doktora git baksin inşallah olur bebisin 🐥🙏😍

Amaaaann.... Ac bi angara havasi al eline kasiklari oyna canim hersey icin cooook erken bu kadar kafaya takma ye ic yat kafaya 2 ayda bu kadar takarsan bebek olmas zaten umursama bak nasilda bebegin olur

Back