nasıl halledicem bilmiyorum

oyuncakbebekkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
70
0
merhaba kızlar ya şimid benim sorum belki çok önemli gelmiycektir size ama lütfen bi yardım edin bi fikir verin.ben üniversite öğrencisiyim 4.senem erkek arkadaşımla hazırlıkta başladık nasp olursa tanıştırıcam ailemle bu yaz..ben istanbulda oturuyorum o çanakkalede oturuyuo. smasunda okuyoruz.eylulun sonunda okullar açılıyo.otobüsle gidicektik ama bana bilet alma başka bişeyle gideriz belki dedi.sanırım sürpriz yapıcak kendi arabasıyla gelicek beraber gidicez ama sorun şurdaki ailem de izin vermez biliyorum ama erkek arkadaşımı da kırmak istemiyorum çok çok iyi biirisidir.ben nasıl yapıcam da annemlerin haberi olmadan birlikte gidicem onunla.acaba bilet alsam açığa çıkartsam esenlerden binsem otobüse o da beni sonraki yolcu alınan yerde beklese bende arabadan inip onla oyle mi gitsem biraz kurmaca oldu ama bi fikir verseniz büyüklerm yaşıtlarım
:26:

sonuna kadar haklısnız bende istemiyorum ailemden gizli bişey yapmak abim bilicek ona soylıcem zaten tanışıyolar nasıl biri olduğunu bilir abimde .bide yaptığımda çok kötü bişey değilki :26:

sevgilinle gitmen kötü bir şey değil bence de. ama sen uzun yola otobüsle gidiyor gibi yaparak çıkmaktan bahsettin ki bu bence doğru bir şey değil. dünyanın bin türlü hali var, allah korusn ya başınıza bir şey gelse? ailenin sana olan güvenini sarsacağına hem madem tanışıyorlar dürüstçe söyle.

annem babam tanışmıyolar bu yaz tanışıcıkalr ama abim tanıyo sadece onada soylıcem zaten .annemlere soylesem kesiinlikle kabul etmezler halbuki tanısalar nekadar iyi biri olduğunu benden fazla sevicekler annemler braz tutucudur.arkadaşımda boyle bişey isteyince nasıl kırıcam onu düşünmüş sürpriz yapmak istemiş ben hep derdim ona bikere uzun yola çıksak sennle diye oyuzden sanırımsonuçta çok anormal bişeyde değil bu yüzden bi fikir almak istemiştim nasıl 2 tarafıda kırmadan başarabilirim diye

Bu hayatta şu anladım:anne babadan gizli yapılan şeyler önümüze pişmanlık olarak gelir.öğren sevgilinden neymiş süprizi ona göre plan yap bence.ben arabamla götüreceğim derse tekrar bi düşün derim.

Annenlerle tanıştırdıktan sonra izin alıp gidersiniz birlikte.
Ama sakın otobüsle gidiyorum deyip sevgilinle gitme.
Sonra ortaya çıkarsa sen kötü olursun.

Taviz tavizi doğuruyor bu hayatta..İki seçeneğin var ya sevgilinle gidersin ya da yok ben araba ile giderim dersin.1.seçenekte ailene yalan söylemiş olursun ve gidinceye kadar için içini yer.Bundan sonraki gizli işler için zemin hazırlamış olursun.(Tabi bunlar benim senaryom,yook benim sevgilim öyle değil de diyebilirsin ama %90 öyledir)2.seçenekte ise sevgilin sana darılır.bana bir süpriz bile yaptırmadın der.Surat asar.Buna da canın sıkılır.Allah bilir ne kadar çekersin kahrını.(Bu arada erkeklerin nazı kadınlara yüz basıyor valla)Ama aileme yalan söylemedim dersin.her iki durumda da iki ucu b.değnek.Biz ne dersek diyelim gençsin yine de gönlünün istediğini yaparsın ama bence durum bu canım.

aynısını kızın sana yaptığında anlarsın kötü mü değil mi.

hepinizin fikirlerne saygı duyarım teşekkür ederim cevap yazdığınız için buarada allah nasip eder de bi kızım olursa emin olun boyle bişeye karşı çıkmam izin gibi bi durum söz konusu olmaz asıl söz konusu olması gereken konuşup anlaşmak olmalıdır benim kızım inşallah benim gibi olur ve bende onunla gurur duyarım :) he boyle bişey yaparsa görürsün kötü olup olmadığını yazmışsınız boyle bidurum söz konusu olduğunda da önce kızımın arkadaşıyla tanışır daha sonra kendim yolcu ederim onları hele ki bu kız 21 yaşında kendini bilen bi kızsa

Bence sevgilinle gitmende bir sorun yok. Ama ailenin haberi olursa daha iyi olur. Onlara okuldan bir arkadasin olarak tanitabilirsin. Yolu Istanbuldan gectigi icin seni aldigini söylersin. "Ailem bi erkekle normal arkadasliga da olumlu bakmiyor" dersen, o zaman haber vermeden de gidebilirsin bence sevgilinle.

Herkes dürüstlük abidesi, ailelerinden hic bisey saklamadi ya, sen de saklama sakin!

yaptığımız kötü birşey değil ki diye basite indirgiyorsun ama anneni babanı kandırmak kötü
birşey değil mi?

zaten planı da yapmışsın sadece cesaret arıyorsun sen bilirsin

Son düzenleme:

bende bekliyodum yok mu beni anlayan birisi diye teşekkür ederim yorumun ve anlayışın için tabiki de bende biliyorum ailemin haberi olsa mutlaka daha iyi olur ama sorun orda zaten kabul etmezler bende yalan soylemeye can atmıyorum illaki onu da kırmak istemiyorum ve düşünmesi de çok hoşuma giiti gerçektenfikir almak istedim

sanırım sadece sizi onaylayanlara karşı bu gülücükler ne diyelim:iyi yolculuklar o zaman.allah utandırmasın.

benim abimi düsünüyorumda.. anneme anlatirda ona anlatamazdim heralde sevgilim oldugunu.
belli ki burda gitme demenin bir anlami yok..
otobüse nerden biniyorsun.. yani ailen mi yolcu ediyor seni?
olmadi madem abin taniyor güveniyor sevgiline o kendi elleriyle emanet etsin seni ona..
yani seni yolcu etmeye birtek abin gelsin
veya sevgilin seni almaya gelsin abinin arkadasi diye tanistirin ailenize
Sevgilin ve abin birlikte götürüp otobüse bindirecekmis gibi.. sonra siz vinnnn

hayır alakası yok hepinize soyledim zaten teşekkür ederim fikirleriniz için cevap verdiğiniz için .cesaret aradıım yok sadce gayet normal bi şekide fikir istedim ve bende cevap verdim .ailemi allaha şükür yüzünü kara çıkarmadım bugne kadar buyüzden hemen yargılamanız üzdü.yaptığım kötü bişey değil annemi babamı kandırmak mutlaka ki bende istemiyorum peki benim bunu aileme soyleyemememdeki sebep ne sizce ben tabikide isterdim annemler gelsin beraber yolcu etsinler bizi tanışmak istesinler ve bende yalan soylememiş olıyım içim rahat olsun .ama boyle olmasındaki sebeb de ben değilim ne yazık ki.eğer anneyseniz ve kızınız varsa onu serbest bırakın heleki dedğim gibi yetişkin ve aklı başında bir kızsa emin olun herşeyden önce zaten sizi düşünücektir sizin knedisini anladığınızı gördükçe..iyi geceler tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…