nasıl halledicem bilmiyorum

pardon???
saygı demşsiniz...
selametle!

Evet saygi dedim. Hani karsindakinin de bir birey oldugunu unutmadan, eger sana birse dansiyorsa onu azarlamadan yardimci olabilecegin, hatta senin ögütlerini yerinde bulmuyorsa bunu kabul edebilecegin davranis bicimi. Simdi yardimci olabildim mi size?

@oyuncakbebekkkk: Senin icinden gecenlerde hic bir kötülük yok bence. Belki de kimimiz kötü insanlarla fazla karsilatigi icin biraz fazla güvensiz hayata.

Otobüsle gidiverin ne olacak.:KK55:

Şoförlüğü iyiymiş.Gözü kararıverirse ne olacak ? :KK6:

Anlık işler bunlar.

Sen zaten kararını vermişsin zaten.:KK4:

Son düzenleme:
bence biraz fazla büyütmüşsün sanki, araba erkek arkadaşında nasılsa biner gezersiniz, e sonuç olarak aynı ile gideceksiniz. illede arabayla gitmek neden, bi kaç saat de eksik görüşüverin nolucak. o da yorulmasın binsin evinden arabasına gitsin samsuna otobüsten inince de karşılar seni. bir kaç saat aynı arabada yolculuk etmek için ailene yalan söylediğine değmez bence. illede arabada 5,6 saat yol gidicekseniz hafta sonu yakın bir ile gidersiniz yemek yer dönersiniz.

madem kararını vermişsin.. yalan rüzgarı gibi maşallah :18: tabi herkes doğrucu davut değil herkes ailesine yeri geldiğinde pembe yalanlar söylemiştir ama senin durumun farklı..

uzun yola çıkıyorsun yok otobüsten ineyim suraya kadar gideyim surda bineyim. erkek arkadasınla beraber yolculuk yapma istediğin iyi hoş ama doğru değil yolculuk hali uyuklar ,araba arızalanır, kaza geçirirsiniz .Allah muhafaza olmayacak şeyler değil bunlar. :KK6:

gerek var mı bunlara ailenin güvenini sarsmaya. :26:

otobüse bin ilk moladan seni alsın . ama sorumluluk kabul etmiyorum ben . başına yolda bir şey de gelebilir. hiç birşey olmayadabilir. sen karar ver .benim planım bu.

ailenden gizli bir şey yapma diyenlere haklısınız diyorsun snrada fikri olan var mı diye soruyorsun.
bence evet aynen düşündüğün gibi yap ilk mola yerinde in ve git sevgilinle.demek ki ailenin sana güveni erkek arkadaşınla geçireceğin uzun yolculuktan daha değersiz.

bizim ilcede bi kiz vardi
universitede bir grup arkadaslari ile gezerken ayagi kaymis
fazlezlerden asagi yuvarlanmis rahmetli oldu
daha okulu bile bitmemisti
yazik hemsire olacakti tabutu geldi
ama ben en cok neye uzuldum biliyormusnuz
kizin giden gencligine zaten omru o kadar bicilmis
ama birde yok sevgilisyle geziyolarmis bilmem ne
yillar gecti hala konu komsu anlatirken
bu sekilde bahsederler
kizim onca uzun yolu ne gerek var elin adamiyla gitmeye
sen bin otobusune yada ucagina
var git okuluna sonrada gor sevgilini
yok otobuse binmeler yok yari yolda inmeler
boyle planlar yapma...

Bence eğer birlikte uzun yola çıkmak istiyorsanız erkek arkadaşın da seninle aynı otobüse bir sonraki duraktan binsin böylece hiçbir sıkıntı olmaz ...

"Eşi ve eşinin ailesi" bölümünde ilginç geldi konun..
Gelelim soruna, Allah korusun o yolda başına bir iş gelse niye tedirgin tedirgin gideceksin ki??
Sevgline söyle aynı otobüsle birlikte gidin..Hem sen için rahat eder hem de aileni kandırmış olmazsın..

hepinize teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için .karşı çıkanlara haklısınız dememin sebebi herkesin bi doğrusu vardır bende o doğrulara saygısızlık etmeden cevap vermek istedim .gerçekten bende bi kötülük görmüyorum bunda zaten karar vermiştim ben sadece fikir istemiştim nasıl olur diye yani sorum biraz saptı gitmelimiyim değildi sorum hepinize teşekkür ederim vakit ayırıp fikirlernizi yazdığınız için :)

X