nasıl halledicem bilmiyorum

bende bekliyodum yok mu beni anlayan birisi diye teşekkür ederim yorumun ve anlayışın için :KK16: tabiki de bende biliyorum ailemin haberi olsa mutlaka daha iyi olur ama sorun orda zaten kabul etmezler bende yalan soylemeye can atmıyorum illaki onu da kırmak istemiyorum ve düşünmesi de çok hoşuma giiti gerçekten:KK31:fikir almak istedim :KK17:

Senin duymak istediğini söyleyen kişiler anlayışlı oluyor ise sadece başka yoruma gerek yok o zaman

benim abimi düsünüyorumda.. anneme anlatirda ona anlatamazdim heralde sevgilim oldugunu.
belli ki burda gitme demenin bir anlami yok.. :KK23:
otobüse nerden biniyorsun.. yani ailen mi yolcu ediyor seni?
olmadi madem abin taniyor güveniyor sevgiline o kendi elleriyle emanet etsin seni ona..
yani seni yolcu etmeye birtek abin gelsin :KK36:
veya sevgilin seni almaya gelsin abinin arkadasi diye tanistirin ailenize :KK17:
Sevgilin ve abin birlikte götürüp otobüse bindirecekmis gibi.. sonra siz vinnnn :KK52::KK55:

evet ailem yolcu ediyo abim burda değil olsa zaten o götürür bırakır :) ama o da üniversitede talıhsizlik benimkisi :)

Senin duymak istediğini söyleyen kişiler anlayışlı oluyor ise sadece başka yoruma gerek yok o zaman

arkadaşım teşekkür ederim yorumun için ama duymak istediğimi değil nedemek istediğimi neyi nasıl yapmak istediğimi anlayan kişiler anlayışlı oluyor tam olarak herkes kendi çapında anlayışlıdır ama herkesin kafası birbirine uymaz :)

Kimseyi yadirgamak istemiyorum ama, cevremde burdaki bazi üyeler gibi insanlar olmadigi icin bazen sacma bi sevinc kapliyo icimi :)

evet ailem yolcu ediyo abim burda değil olsa zaten o götürür bırakır :) ama o da üniversitede talıhsizlik benimkisi :)

hmm anladim canim :)
ozmn baska yol yokki.. ki ztn ailen yolcu ediyorsa en 'mantiklisi' bu durumda mümkün olan ilk yerde inip sevgilinin seni ordan almasi..
tamam dogru degil ya$imizda kücük degil.. amaaaaa insanin kalbiyle akli bir olmuyor maalesef.
Insan Sevgilisiyle hayaller kuruyor..ve gerceklestirme imkanini veya firsatini yakalayincada kacirmak istemiyor..
:KK17::KK15:

hep bu zamana kdr dürüst mü olduk ailemize yooo ben eşimle çıkarken günü birlik ankara gittim geldim bir işi vardı bende ona arkadaşlık ettim cokta guzel gittik geldik ve daha bir sürü şey bende gitmende bir sakınca görmedim ama şöfürlüğü iyidir inşallah :18:

hep bu zamana kdr dürüst mü olduk ailemize yooo ben eşimle çıkarken günü birlik ankara gittim geldim bir işi vardı bende ona arkadaşlık ettim cokta guzel gittik geldik ve daha bir sürü şey bende gitmende bir sakınca görmedim ama şöfürlüğü iyidir inşallah :18:

Ya zaten ailem ben kazadan ciktigim anda, "bak yalan söylemis, sevgilisi ile yoldaymis" diceklerse, olmaz olsun öyle aile. Hem otobüsün kaza yapmayacagini nerden bilecegiz?
Bu da cok kötü oldu ama umarim ne demek istedigim anlasiliyodur. :)
Kazasiz belasiz ulas okuluna canim. :KK16:

Ya zaten ailem ben kazadan ciktigim anda, "bak yalan söylemis, sevgilisi ile yoldaymis" diceklerse, olmaz olsun öyle aile. Hem otobüsün kaza yapmayacagini nerden bilecegiz?

anladım ben onu yahu deme öyle bende bir anne vardı o zamanlar kaza olupda ölmezseydim kendi öldürürdü beni kesin :KK52::KK52: çok şükür kazasız belasız 4 sene atlattım :KK1:

evet bende oyle düşünüyorum ve onada güvenerekten kalkışıyorum zaten boyle bişe boyle çıkma fönemlerinde riskli ve tatlı işler oluyo illaki :KK31:herkesin sakladığı bişeyler illaki vardır onemli olan kimseye zarar vermemek bence.:KK17: buarada arkadaşım 22 yaşında ve 9yaşından berdir araba kullanır şoförlüğüne dicek yoktur :) teşekkür ederim yorumun için :)

hmm anladim canim :)
ozmn baska yol yokki.. ki ztn ailen yolcu ediyorsa en 'mantiklisi' bu durumda mümkün olan ilk yerde inip sevgilinin seni ordan almasi..
tamam dogru degil ya$imizda kücük degil.. amaaaaa insanin kalbiyle akli bir olmuyor maalesef.
Insan Sevgilisiyle hayaller kuruyor..ve gerceklestirme imkanini veya firsatini yakalayincada kacirmak istemiyor..
:KK17::KK15:

eveeeet:KK34:hayal kurup bide eline fırsat geçtimi insan kaçırmak istemiyo gerçekten :KK34:

evet anladım tabikide nedemk istediğini çok teşekkür ederim sağ salim gideriz inşallah mutlu mesut :):KK16:

farkında mısın bu sayfada sadece 1 kşi seni destekledi. için budan mı ferahladı?

Saydim 3 kisiymisiz, konuyu acan arkadasla beraber 4. :)

Sizin gibi düsünmedigimiz yanlis düsündügümüz anlamina gelmez. Farkli düsüncelere de saygi göstermelisiniz. Hem bence nitelik nicelikten daha önemlidir. :KK66:

hepinizin fikirlerne saygı duyarım teşekkür ederim cevap yazdığınız için buarada allah nasip eder de bi kızım olursa emin olun boyle bişeye karşı çıkmam izin gibi bi durum söz konusu olmaz asıl söz konusu olması gereken konuşup anlaşmak olmalıdır benim kızım inşallah benim gibi olur ve bende onunla gurur duyarım :) he boyle bişey yaparsa görürsün kötü olup olmadığını yazmışsınız boyle bidurum söz konusu olduğunda da önce kızımın arkadaşıyla tanışır daha sonra kendim yolcu ederim onları hele ki bu kız 21 yaşında kendini bilen bi kızsa

şu anda böyle düşünmen çok normal,ama emin ol o bebek karnına düştüğünde tüm fikrin değişecek.:KK34:
sen erkek arkadaşını ne kadar tanırsan tanı sonunu bilemezsin.çok değil bir kaç sene önce münevver de cem i tanıyordu ve ona çok güveniyordu.sonucunu dünya alem gördü.ayrıca sinem var birde.aylardır annesi sesini duymuyor,yaşıyor mu bilmiyor. o da güvendiği kişiler tarafından ortadan kaldırıldı:KK50:

şu anda böyle düşünmen çok normal,ama emin ol o bebek karnına düştüğünde tüm fikrin değişecek.:KK34:
sen erkek arkadaşını ne kadar tanırsan tanı sonunu bilemezsin.çok değil bir kaç sene önce münevver de cem i tanıyordu ve ona çok güveniyordu.sonucunu dünya alem gördü.ayrıca sinem var birde.aylardır annesi sesini duymuyor,yaşıyor mu bilmiyor. o da güvendiği kişiler tarafından ortadan kaldırıldı:KK50:

Bu olaylarda bahs gecen kizlarin sucu nedir? Hic! Bu sekilde yazacak olsak, evlenip yillarca evli kaldiktan sonra öldürülenler, yolda hic tanimadigi kisiler tarafindan tecavüze ugrayanlar, acin gazetelerin 3. sayfalarini ve evden cikmamaniz icin o kadar cok sebep bulursunuz ki.... Suclular, sapiklar, hatta trafik canavarlari hep olacak. Bu yüzden de kimseye güvenmeden mi yasayacagiz?
Her birey, özellikle biz bayanlar tabii ki temkinli yaklasacagiz bazi olaylara, ama hc kimseye güvenmeden de, nasil yasanir ki?
Bence yersiz bi benzetme olmus.

yaaa yazıklarınıza gercekten inanamadım konu nereye gelmiş kız masumane sevgilisiyle okula gitcek çürük elmalar var diye genelmeye gitmeniz şaşırtıcı eee babaları kardeşleri taciz edenlerde var ne yani bizdemi babamızdan şüphe etcez kocaları tarafından öldürülen kadınlarda var kocalarımıza evin içinde hep şüpheyleyme yaklaşcaz burda kimseyle bu tarz diyaloglara girmedim ama siz beni gercekten şaşırtınız

Kesinlikle katılıyorum.
Hepimiz gençliğimizde annemizin babamızın bize koydugu yasakları
o zamanlar anlamlandıramadık belki de.
Ne zaman ki evlat sahibi olduk,
her şey o kadar anlamlandı ki..
Onlara haksızlık yaptıgımızı anladık...

X