- 6 Temmuz 2012
- 236
- 0
-
- Konu Sahibi oyuncakbebekkkk
bende bekliyodum yok mu beni anlayan birisi diye teşekkür ederim yorumun ve anlayışın içintabiki de bende biliyorum ailemin haberi olsa mutlaka daha iyi olur ama sorun orda zaten kabul etmezler bende yalan soylemeye can atmıyorum illaki onu da kırmak istemiyorum ve düşünmesi de çok hoşuma giiti gerçekten fikir almak istedim
benim abimi düsünüyorumda.. anneme anlatirda ona anlatamazdim heralde sevgilim oldugunu.
belli ki burda gitme demenin bir anlami yok..
otobüse nerden biniyorsun.. yani ailen mi yolcu ediyor seni?
olmadi madem abin taniyor güveniyor sevgiline o kendi elleriyle emanet etsin seni ona..
yani seni yolcu etmeye birtek abin gelsin
veya sevgilin seni almaya gelsin abinin arkadasi diye tanistirin ailenize
Sevgilin ve abin birlikte götürüp otobüse bindirecekmis gibi.. sonra siz vinnnn
Senin duymak istediğini söyleyen kişiler anlayışlı oluyor ise sadece başka yoruma gerek yok o zaman
arkadaşım teşekkür ederim yorumun için ama duymak istediğimi değil nedemek istediğimi neyi nasıl yapmak istediğimi anlayan kişiler anlayışlı oluyor tam olarak herkes kendi çapında anlayışlıdır ama herkesin kafası birbirine uymaz :)
evet ailem yolcu ediyo abim burda değil olsa zaten o götürür bırakır :) ama o da üniversitede talıhsizlik benimkisi :)
hep bu zamana kdr dürüst mü olduk ailemize yooo ben eşimle çıkarken günü birlik ankara gittim geldim bir işi vardı bende ona arkadaşlık ettim cokta guzel gittik geldik ve daha bir sürü şey bende gitmende bir sakınca görmedim ama şöfürlüğü iyidir inşallah :18:
Ya zaten ailem ben kazadan ciktigim anda, "bak yalan söylemis, sevgilisi ile yoldaymis" diceklerse, olmaz olsun öyle aile. Hem otobüsün kaza yapmayacagini nerden bilecegiz?
Bu da cok kötü oldu ama umarim ne demek istedigim anlasiliyodur. :)
Kazasiz belasiz ulas okuluna canim.
hep bu zamana kdr dürüst mü olduk ailemize yooo ben eşimle çıkarken günü birlik ankara gittim geldim bir işi vardı bende ona arkadaşlık ettim cokta guzel gittik geldik ve daha bir sürü şey bende gitmende bir sakınca görmedim ama şöfürlüğü iyidir inşallah :18:
hmm anladim canim :)
ozmn baska yol yokki.. ki ztn ailen yolcu ediyorsa en 'mantiklisi' bu durumda mümkün olan ilk yerde inip sevgilinin seni ordan almasi..
tamam dogru degil ya$imizda kücük degil.. amaaaaa insanin kalbiyle akli bir olmuyor maalesef.
Insan Sevgilisiyle hayaller kuruyor..ve gerceklestirme imkanini veya firsatini yakalayincada kacirmak istemiyor..
Ya zaten ailem ben kazadan ciktigim anda, "bak yalan söylemis, sevgilisi ile yoldaymis" diceklerse, olmaz olsun öyle aile. Hem otobüsün kaza yapmayacagini nerden bilecegiz?
Bu da cok kötü oldu ama umarim ne demek istedigim anlasiliyodur. :)
Kazasiz belasiz ulas okuluna canim.
farkında mısın bu sayfada sadece 1 kşi seni destekledi. için budan mı ferahladı?
farkında mısın bu sayfada sadece 1 kşi seni destekledi. için budan mı ferahladı?
hepinizin fikirlerne saygı duyarım teşekkür ederim cevap yazdığınız için buarada allah nasip eder de bi kızım olursa emin olun boyle bişeye karşı çıkmam izin gibi bi durum söz konusu olmaz asıl söz konusu olması gereken konuşup anlaşmak olmalıdır benim kızım inşallah benim gibi olur ve bende onunla gurur duyarım :) he boyle bişey yaparsa görürsün kötü olup olmadığını yazmışsınız boyle bidurum söz konusu olduğunda da önce kızımın arkadaşıyla tanışır daha sonra kendim yolcu ederim onları hele ki bu kız 21 yaşında kendini bilen bi kızsa
şu anda böyle düşünmen çok normal,ama emin ol o bebek karnına düştüğünde tüm fikrin değişecek.
sen erkek arkadaşını ne kadar tanırsan tanı sonunu bilemezsin.çok değil bir kaç sene önce münevver de cem i tanıyordu ve ona çok güveniyordu.sonucunu dünya alem gördü.ayrıca sinem var birde.aylardır annesi sesini duymuyor,yaşıyor mu bilmiyor. o da güvendiği kişiler tarafından ortadan kaldırıldı
şu anda böyle düşünmen çok normal,ama emin ol o bebek karnına düştüğünde tüm fikrin değişecek.
sen erkek arkadaşını ne kadar tanırsan tanı sonunu bilemezsin.çok değil bir kaç sene önce münevver de cem i tanıyordu ve ona çok güveniyordu.sonucunu dünya alem gördü.ayrıca sinem var birde.aylardır annesi sesini duymuyor,yaşıyor mu bilmiyor. o da güvendiği kişiler tarafından ortadan kaldırıldı