Nasıl giyiniyorsunuz?

Ben de bi kadin olarak giyinmeyi seviyorum.yoneticiyim.stilettolar elbiseler seviyorum.lakin calistigim ortamdaki kadinlarin geneli ozensiz hanimlar.ne giydiklerine pek dikkat etmedikleri icin ben fazla dikkat cekiyorum.hatta topuklu ayakkabi giyme rahat edemezsin diyen bile oldu.ben rahatim deyince ben de giyerdim eskiden dogum yapinca giyemiyorum falan dedi.sanki ben aldim ayagindan ayakkabiyi.bi de garip bakislara maruz kaliyorum.kadinlar sanki dis biliyor gibi.ilginc bir yerdeyim.ortama uyayim mi uymayayim mi kararsizim.aman 3 gunluk dunya bosver ne halleri varsa gorsun diyorum.bi yandan is iliskimiz etkileniyo sanki.ben de bilemiyorum.bilen varsa yazsin

Ben de bankacıyım klasik ve şık giyiniyorum, topuklu ayakkabı vazgeçilmezim. Genelde 5-8 cm çok yüksek olmayan stiletto giyiyorum.

Bana da başa çok takarlardı giyimime, ama alıştı herkes artık kimse bir şey demiyor, zaten dedirtmem de. Her gün şık giyinirim, kendimi böyle iyi hissediyorum.

Bence kimseyi takmayın, zamanla alışırlar. Laf edenlere verin cevabını.

Kızlar ben siyahı çok çok seviyorum ama ne zaman siyah giysem yaşça büyük iş arkadaşlarım eleştiriyor yaşın ilerleyine zaten siyah giyincen, az renkli giyin diye. Siyahı sevmek suç mu siyah bir renk değil mi kafamda deli sorular 😁

Siyah çok asil renktir, ben çok beyaz tenli olduğumdan siyah kurtarıcım resmen.

Back
X