- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.779
- 133
- 39
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Yok abartmıyorsunuz. Risk yok diyen nasıl yok diyor ben anlamıyorum. Ben markete bile gitsem veya evdeki herhangi biri gitse tamam zaten, artık risk altındayım. Çocuklar için zor olur ama onu kabul ediyorum.Herkese merhaba. Ben ve çocuklarım 1 aydır evden çıkmıyoruz. Evime de kimseyi kabul etmiyorum(evet hala gelmek isteyenler var) Market ihtiyaçlarımızı eşim hallediyor. Çocuklarımin artık psikolojisi bozuldu. Dışarı çıkmak istiyoruz diye feryat figan ağlıyorlar. Bizde hal böyleyken sitemizde çocuklar bisiklete biniyor, top oynuyor vs. Benimkiler de balkondan anne bak onlar çıkmış işte diyor ve açıklayamıyorum. Az önce de bir arkadaşımla konuştum. Halasını dayısını falan iftara çağırıyormuş. Ne var canım onlar da biz de 1 aydır evden çıkmıyoruz, risk yok diyor. Söyleyin bana ben bu karantina meselesini çok mu abarttım? Çocuklarıma boşuna eziyet mi ediyorum? Sizde durum ne? Delirmek üzereyim
Herkese merhaba. Ben ve çocuklarım 1 aydır evden çıkmıyoruz. Evime de kimseyi kabul etmiyorum(evet hala gelmek isteyenler var) Market ihtiyaçlarımızı eşim hallediyor. Çocuklarımin artık psikolojisi bozuldu. Dışarı çıkmak istiyoruz diye feryat figan ağlıyorlar. Bizde hal böyleyken sitemizde çocuklar bisiklete biniyor, top oynuyor vs. Benimkiler de balkondan bakıp anne bak onlar çıkmış işte diyor ve açıklayamıyorum. Az önce de bir arkadaşımla konuştum. Halasını dayısını falan iftara çağırıyormuş. Ne var canım onlar da biz de 1 aydır evden çıkmıyoruz, risk yok diyor. Söyleyin bana ben bu karantina meselesini çok mu abarttım? Çocuklarıma boşuna eziyet mi ediyorum? Sizde durum ne? Delirmek üzereyim
20 yaş altı ve 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı var.Türkiyede sokaga çıkma yasağı var mi şu anda? Almanyada şu anda dışarı cikma yasağı yok. Insanlar çocuklarını başka insanların fazla olmadığı yerde gezdiriyorlar. Oyun parkları felan zaten kapalı. Çocuklara cidden zor. Bizim bahçemiz olmasa bizimkiler de delirirdi sanırım.
Herkese merhaba. Ben ve çocuklarım 1 aydır evden çıkmıyoruz. Evime de kimseyi kabul etmiyorum(evet hala gelmek isteyenler var) Market ihtiyaçlarımızı eşim hallediyor. Çocuklarımin artık psikolojisi bozuldu. Dışarı çıkmak istiyoruz diye feryat figan ağlıyorlar. Bizde hal böyleyken sitemizde çocuklar bisiklete biniyor, top oynuyor vs. Benimkiler de balkondan bakıp anne bak onlar çıkmış işte diyor ve açıklayamıyorum. Az önce de bir arkadaşımla konuştum. Halasını dayısını falan iftara çağırıyormuş. Ne var canım onlar da biz de 1 aydır evden çıkmıyoruz, risk yok diyor. Söyleyin bana ben bu karantina meselesini çok mu abarttım? Çocuklarıma boşuna eziyet mi ediyorum? Sizde durum ne? Delirmek üzereyim
Top oynayanları bisiklete binenleri neden şikayet etmiyorsunuz?Herkese merhaba. Ben ve çocuklarım 1 aydır evden çıkmıyoruz. Evime de kimseyi kabul etmiyorum(evet hala gelmek isteyenler var) Market ihtiyaçlarımızı eşim hallediyor. Çocuklarımin artık psikolojisi bozuldu. Dışarı çıkmak istiyoruz diye feryat figan ağlıyorlar. Bizde hal böyleyken sitemizde çocuklar bisiklete biniyor, top oynuyor vs. Benimkiler de balkondan bakıp anne bak onlar çıkmış işte diyor ve açıklayamıyorum. Az önce de bir arkadaşımla konuştum. Halasını dayısını falan iftara çağırıyormuş. Ne var canım onlar da biz de 1 aydır evden çıkmıyoruz, risk yok diyor. Söyleyin bana ben bu karantina meselesini çok mu abarttım? Çocuklarıma boşuna eziyet mi ediyorum? Sizde durum ne? Delirmek üzereyim
Başınız sağ olsunHayır!!
20 gün önce babaannemizi
10 gün önce amcamızı kaybettik koronadan!!
Hiçbir tedbir lüzumsuz değil.
Maalesef hiçbir işlem yapılmıyor. Bir komşumuz şikayet etmişti. Sadece sitenin etrafında siren çaldılar. İçeri bile girmediler. Kimse de takmadı haliyle..Top oynayanları bisiklete binenleri neden şikayet etmiyorsunuz?
Allah sabır versin size o zaman . Yönetici kovalasa bari.Maalesef hiçbir işlem yapılmıyor. Bir komşumuz şikayet etmişti. Sadece sitenin etrafında siren çaldılar. İçeri bile girmediler. Kimse de takmadı haliyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?