- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.777
- 39
- Konu Sahibi Hellohappiness
Yöneticiye de söyledik. Aileleri uyarıyorum anlamıyorlar çocukları kolundan tutup götüremem ya diyorAllah sabır versin size o zaman . Yönetici kovalasa bari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yöneticiye de söyledik. Aileleri uyarıyorum anlamıyorlar çocukları kolundan tutup götüremem ya diyorAllah sabır versin size o zaman . Yönetici kovalasa bari.
Ama zaten yasak olduğu için o parklarda in cin top oynuyor. Bütün çocuklar çıkmak, salıncakta sallanmak, kaydıraktan kaymak istiyor. Herkes çocuğunu çıkarsın parka o zaman? Bizim sitenin parkında da arada çocuk görüyoruz ve biz ve parka inmeyen tüm sakinler çok kızıyoruz bu duruma. Arkadaşlarını parkta gören çocuklarımızı evde tutmak daha zor oluyor.İki çocukla haftalardır eve tıkılanların arasında biz de varız. Ama şöyle bir avantajımız var, sitenin inin cinin top oynadığı bir parkı var. Arada çocukları salıncağa götürüyoruz, tek eğlencemiz bu gibi bir şey. Ama parkta bizden başka kimse olmuyor, bizden önce birileri gittiyse inmiyoruz. Geçmişte birileri bana park salıncağını fısfıslayacaksın deseydi, absürt komedi gibi gelirdi ama şuan hayattaki en mantıklı eylemlerimizden biri. =)) Ev etkinlik merkezi gibi, içimiz dışımız sanat, boncuk, kes yapıştır, kitap oldu. Feci bunalıyoruz ama yapacak bir şey yok, bunalıyoruz diye kendimizi sokaklara atacak halimiz yok. Alışverişi eşim hallediyordu ama onu da internetten halletmeye başladık. Bir delilik hali. Çocuklarınıza elbette işkence ediyor değilsiniz. Ama bahçede kimse yokken on dakika da olsa bir hava değişimi yaşatabilme imkanınız varsa kullanın. İzolasyon daha sürecek çünkü, uygun kaçamak fırsatlarını kollamak gerekiyor akıl sağlığımız için.
Herkese merhaba. Ben ve çocuklarım 1 aydır evden çıkmıyoruz. Evime de kimseyi kabul etmiyorum(evet hala gelmek isteyenler var ) Market ihtiyaçlarımızı eşim hallediyor. Çocuklarımin artık psikolojisi bozuldu. Dışarı çıkmak istiyoruz diye feryat figan ağlıyorlar. Bizde hal böyleyken sitemizde çocuklar bisiklete biniyor, top oynuyor vs. Benimkiler de balkondan bakıp anne bak onlar çıkmış işte diyor ve açıklayamıyorum. Az önce de bir arkadaşımla konuştum. Halasını dayısını falan iftara çağırıyormuş. Ne var canım onlar da biz de 1 aydır evden çıkmıyoruz, risk yok diyor. Söyleyin bana ben bu karantina meselesini çok mu abarttım? Çocuklarıma boşuna eziyet mi ediyorum? Sizde durum ne? Delirmek üzereyim
Apartmandaki bütün çocuklar parka iniyor. Aynı saatte inmiyorlar sadece. Ve herkes her gün inmiyor. O yüzden genelde in cin top oynuyor. Olay bu. Haftada bir iki gün iniyoruz mesela, 15-20 dk zaman geçirip dönüyoruz. Ve şehir merkezinde oturmuyoruz, normal zamanda da sokakta insandan çok köpek olan bir yer burası. Siz daha yoğun bir bölgede oturuyorsanız daha temkinli olun tabi.Ama zaten yasak olduğu için o parklarda in cin top oynuyor. Bütün çocuklar çıkmak, salıncakta sallanmak, kaydıraktan kaymak istiyor. Herkes çocuğunu çıkarsın parka o zaman? Bizim sitenin parkında da arada çocuk görüyoruz ve biz ve parka inmeyen tüm sakinler çok kızıyoruz bu duruma. Arkadaşlarını parkta gören çocuklarımızı evde tutmak daha zor oluyor.
Cahille cahil olmayın. İftara çağırmak nedir ya.Herkese merhaba. Ben ve çocuklarım 1 aydır evden çıkmıyoruz. Evime de kimseyi kabul etmiyorum(evet hala gelmek isteyenler var ) Market ihtiyaçlarımızı eşim hallediyor. Çocuklarımin artık psikolojisi bozuldu. Dışarı çıkmak istiyoruz diye feryat figan ağlıyorlar. Bizde hal böyleyken sitemizde çocuklar bisiklete biniyor, top oynuyor vs. Benimkiler de balkondan bakıp anne bak onlar çıkmış işte diyor ve açıklayamıyorum. Az önce de bir arkadaşımla konuştum. Halasını dayısını falan iftara çağırıyormuş. Ne var canım onlar da biz de 1 aydır evden çıkmıyoruz, risk yok diyor. Söyleyin bana ben bu karantina meselesini çok mu abarttım? Çocuklarıma boşuna eziyet mi ediyorum? Sizde durum ne? Delirmek üzereyim
Abartmıyorsunuz elbette. Bahsettiginiz kisiler kaygısız-gamsiz-anormal.Herkese merhaba. Ben ve çocuklarım 1 aydır evden çıkmıyoruz. Evime de kimseyi kabul etmiyorum(evet hala gelmek isteyenler var ) Market ihtiyaçlarımızı eşim hallediyor. Çocuklarımin artık psikolojisi bozuldu. Dışarı çıkmak istiyoruz diye feryat figan ağlıyorlar. Bizde hal böyleyken sitemizde çocuklar bisiklete biniyor, top oynuyor vs. Benimkiler de balkondan bakıp anne bak onlar çıkmış işte diyor ve açıklayamıyorum. Az önce de bir arkadaşımla konuştum. Halasını dayısını falan iftara çağırıyormuş. Ne var canım onlar da biz de 1 aydır evden çıkmıyoruz, risk yok diyor. Söyleyin bana ben bu karantina meselesini çok mu abarttım? Çocuklarıma boşuna eziyet mi ediyorum? Sizde durum ne? Delirmek üzereyim
Öncelikle çocukların dışarı çıkması zaten yasak . Eğer yasak olmasaydı size diğer çocuklardan uzak olmak koşuluyla bir yere götürebilirsiniz derdim. Ben,çocuğum ,eşim ,annem ,babam hepimiz çok sıkıldık .ama düşünüyoruz Allah korusun birimize bişey olsa hastanede tedavi altına alinsak bu durum canımızı daha çok sıkar. Eşim küçük bi gemide aylardır ve kesinlikle gemiden çıkmaları yasak üstelik küçük bi gemi , biz aylardır yalnızız ama en azından içimiz rahat. Dışarı çıkmak zorunda olduğum zamanlar oluyo ama eve gelince tüm hijyen kurallarına uyuyorum ve tabi dışarda insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. Buna rağmen hala indanlar üzerime üzerime geliyo ,biri sagimdan biri solumdan sürünerek geçiyo aşırı sinirlerim bozuluyo. Eve gelince tüm hijyen kurallarına uymama rağmen bir hafta huzursuz oluyorum. 3 milyondan fazla vaka var dünya da ve hala artıyor , binlerce insan öldü. Burdan herkese sesleniyorum ALLAH AŞKINA NE ABARTMASİ. Eğer bu abartmaksa lütfen herkes abartsin .Herkese merhaba. Ben ve çocuklarım 1 aydır evden çıkmıyoruz. Evime de kimseyi kabul etmiyorum(evet hala gelmek isteyenler var ) Market ihtiyaçlarımızı eşim hallediyor. Çocuklarımin artık psikolojisi bozuldu. Dışarı çıkmak istiyoruz diye feryat figan ağlıyorlar. Bizde hal böyleyken sitemizde çocuklar bisiklete biniyor, top oynuyor vs. Benimkiler de balkondan bakıp anne bak onlar çıkmış işte diyor ve açıklayamıyorum. Az önce de bir arkadaşımla konuştum. Halasını dayısını falan iftara çağırıyormuş. Ne var canım onlar da biz de 1 aydır evden çıkmıyoruz, risk yok diyor. Söyleyin bana ben bu karantina meselesini çok mu abarttım? Çocuklarıma boşuna eziyet mi ediyorum? Sizde durum ne? Delirmek üzereyim