- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.038
- 658
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
kız ben de yapıyorum onu. millet sitenin bahçesinde toplanmış çoluk çoccuk piknik çay kahve yapıyorlar arıyordum polisi gördükçe onları. bir iki uyardı herhalde son gelişinde ceza kesti millete in cin top oynuyor şimdiArkadaşlar toplananlari, kurallara uymayanları şikayet edin. İnanın çok zevkli oluyor polisi görünce kacismalari. Biz kurallara uyarken onların uymaması çok sinir bozucu.
Offf..mekanlari cennet plsun sabirlar dilerimHayır!!
20 gün önce babaannemizi
10 gün önce amcamızı kaybettik koronadan!!
Hiçbir tedbir lüzumsuz değil.
Çok iyi yapmışsınız ellerinize saglik. Bizim burda laf anlamıyorlar şimdi çıktım avazım çıktığı kadar bağırdım. Bulunduğum siteyi cimer e şikayet edeceğim bu gidişle. Bu nedir ya. Ben parkın önündeyim çıkarmıyorum çocuğum evde perişan oldu kadın çocuğuna top atıyor balkondan oynasın diye.kız ben de yapıyorum onu. millet sitenin bahçesinde toplanmış çoluk çoccuk piknik çay kahve yapıyorlar arıyordum polisi gördükçe onları. bir iki uyardı herhalde son gelişinde ceza kesti millete in cin top oynuyor şimdi
hiç muhattap olmamak lazım bi kere o para cezasını ödeyince ölseler markete gitmeyecek seviyeye geliyorlar zaten.Çok iyi yapmışsınız ellerinize saglik. Bizim burda laf anlamıyorlar şimdi çıktım avazım çıktığı kadar bağırdım. Bulunduğum siteyi cimer e şikayet edeceğim bu gidişle. Bu nedir ya. Ben parkın önündeyim çıkarmıyorum çocuğum evde perişan oldu kadın çocuğuna top atıyor balkondan oynasın diye.
Uyardigim çocuğun 2 si bizim siteden değil . Kesin iftara geldiler.hiç muhattap olmamak lazım bi kere o para cezasını ödeyince ölseler markete gitmeyecek seviyeye geliyorlar zaten.
Offf..mekanlari cennet plsun sabirlar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?