Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5+5 deyim zaman sanki geçmiyor :))Herkes haftasına göre farklı durumlar yaşıyor benim sabah uyandığımda ayaklarım biraz şişmiş oluyor bi de çok ayakta durunca . Öyle hızlı geçiyor ki bi bakmışsınız odasını hastane çantasını hazırlamışsınız . 34+5 teyim. Çok şükür hazırlıklarımız tamam sağlıkla gelmesini bekliyoruz . Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım
Amin. Bana da erken diyorlar ama bir şeyler almaya başladım. Son aylara yığmaktansa yavaş yavaş almak daha iyi değil mi.5 aydan itibaren midem yanıyor az yesemde cok yemiş gibi oluyorum nefes darligim var eğilemiyorum yere birde eksikler hic bitmiyor onu al bunu al şunu da al hastane cantami hazirlamam lazim neyseki bunlar tatli telâşlar kizlar Allah herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin
13+1’den selamlar. Hamilelik harika gidiyor ancak 3 kg almışım. Bugün itibariyle ekmeği bırakıyorum :) kilo almaktan korkuyorum. Tatlı zaten yemiyorum bakalım nolur.
Ben de 4+4 teyim. Karnım bi tuhaf oluyor arada. Gaz var o ayrı, ama ağrı desen değil, sancı desen değil öyle bi his oluyor. Hazırlıkta sanırım :)) bazen bacağıma vuruyor
Kasık sızısının bacağa vurması normal heralde?
Onun dışında bir sıkıntım yok şükür. Keseyi gördük,salı tekrar gideceğiz
Canım ilk gebeliğim 3 ayda 3 kg almışım. Sen şimdiden 3 kg aldıysan’la başlayan cümleler duyunca panik oldum vallaBence bu kadar kısma canım kendini. Emzirirken çoğunu veriyosun zaten. Önemli olan bebeğinin sağlığı gönlünce yiyebilecegin tek dönem