Nasıl gidiyor hamilelik 😇

senoss12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
4
1
28
Selam güzel anneler ve anne adayları nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasınız ? 😍 Ben 17+0dayım henüz Karnım çıkmadı bile sizin kilolar ne durumda ? 😇

Benim karnim sabahlari yok aksama dogru sisiyor 😁 gastritten dolayi gaz doluyor midem 15. haftaya giricem 3gun sonra simdilik sıkıntı yok

**

Hani böyle balonu helyumla şişirir şişirir sonra baglarsin ya..
Hani dokunsan patlicak gibidir
Işte ben o balonum 🙄

Bende de daha 6+4 çok şükür kalp atışını duyduk şuan rahat bi hamilelik geçiriyorum mide bulantım falan yok normalde zayıf bi insanım ama sanki 5 aylık hamile gibi karnım çıktı sanırım gazdan🙈🙈

Merhabalr bende 4+5 teyim ama inanılmaz kendimi yorgun halsiz hissediyorum onun dışından sıkıntı yok kalp atışını duymadık daha pazartesi doktor a gidecem kese görünür mü acaba

13+1’den selamlar. Hamilelik harika gidiyor ancak 3 kg almışım. Bugün itibariyle ekmeği bırakıyorum :) kilo almaktan korkuyorum. Tatlı zaten yemiyorum bakalım nolur.

Herkes haftasına göre farklı durumlar yaşıyor benim sabah uyandığımda ayaklarım biraz şişmiş oluyor bi de çok ayakta durunca . Öyle hızlı geçiyor ki bi bakmışsınız odasını hastane çantasını hazırlamışsınız . 34+5 teyim. Çok şükür hazırlıklarımız tamam sağlıkla gelmesini bekliyoruz . Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım 🥰

Ben 4.5 haftalık hamileyim. Ara ara bacaklarıma vuran ağrılar oluyo. Adet ağrısının hafifi gibi. Allahım inşallah bebek iyidir diye dua ediyorum. Şimdilik daha keseyi gördük.

Herkes haftasına göre farklı durumlar yaşıyor benim sabah uyandığımda ayaklarım biraz şişmiş oluyor bi de çok ayakta durunca . Öyle hızlı geçiyor ki bi bakmışsınız odasını hastane çantasını hazırlamışsınız . 34+5 teyim. Çok şükür hazırlıklarımız tamam sağlıkla gelmesini bekliyoruz . Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım 🥰
Ben 5+5 deyim zaman sanki geçmiyor :))

Ben de 4+4 teyim. Karnım bi tuhaf oluyor arada. Gaz var o ayrı, ama ağrı desen değil, sancı desen değil öyle bi his oluyor. Hazırlıkta sanırım :)) bazen bacağıma vuruyor
Kasık sızısının bacağa vurması normal heralde?
Onun dışında bir sıkıntım yok şükür. Keseyi gördük,salı tekrar gideceğiz

5 aydan itibaren midem yanıyor az yesemde cok yemiş gibi oluyorum nefes darligim var eğilemiyorum yere birde eksikler hic bitmiyor onu al bunu al şunu da al hastane cantami hazirlamam lazim neyseki bunlar tatli telâşlar kizlar Allah herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin

5 aydan itibaren midem yanıyor az yesemde cok yemiş gibi oluyorum nefes darligim var eğilemiyorum yere birde eksikler hic bitmiyor onu al bunu al şunu da al hastane cantami hazirlamam lazim neyseki bunlar tatli telâşlar kizlar Allah herkese hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin
Amin. Bana da erken diyorlar ama bir şeyler almaya başladım. Son aylara yığmaktansa yavaş yavaş almak daha iyi değil mi.

13+1’den selamlar. Hamilelik harika gidiyor ancak 3 kg almışım. Bugün itibariyle ekmeği bırakıyorum :) kilo almaktan korkuyorum. Tatlı zaten yemiyorum bakalım nolur.

Bence bu kadar kısma canım kendini. Emzirirken çoğunu veriyosun zaten. Önemli olan bebeğinin sağlığı gönlünce yiyebilecegin tek dönem

Ben de 4+4 teyim. Karnım bi tuhaf oluyor arada. Gaz var o ayrı, ama ağrı desen değil, sancı desen değil öyle bi his oluyor. Hazırlıkta sanırım :)) bazen bacağıma vuruyor
Kasık sızısının bacağa vurması normal heralde?
Onun dışında bir sıkıntım yok şükür. Keseyi gördük,salı tekrar gideceğiz

Benim de öyle bir ağrım vardı cok yuksek enfeksiyon çıktı ne olur ne olmaz diye baktır istersen

Bence bu kadar kısma canım kendini. Emzirirken çoğunu veriyosun zaten. Önemli olan bebeğinin sağlığı gönlünce yiyebilecegin tek dönem
Canım ilk gebeliğim 3 ayda 3 kg almışım. Sen şimdiden 3 kg aldıysan’la başlayan cümleler duyunca panik oldum valla 😁
Ha bu arada miktardan kısmıyorum sabah bolca zeytin peynir yedim ama ekmek gibi pilav gibi fazlası fayda etmeyen şeylerden biraz kısıcam inşallah..

37+1 deyiz biz de
Özellikle 2.trimesTerde rahat geçmişti
30 ncu haftaya girdik gireli ben de bir heyecanlar 🙆‍♀️

X