- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle hızlı geçiyor ki anlamadım bileBen 5+5 deyim zaman sanki geçmiyor :))
Bende bir gün su yazdığıma bakıp aa bir zamanlar ne yazmışım zaman çabucak geçmiş derim inşallah. Sağlıkla kavuşun kuzunuzaÖyle hızlı geçiyor ki anlamadım bile
Aminn cümlemize inşallahBende bir gün su yazdığıma bakıp aa bir zamanlar ne yazmışım zaman çabucak geçmiş derim inşallah. Sağlıkla kavuşun kuzunuza☺
Canım ilk gebeliğim 3 ayda 3 kg almışım. Sen şimdiden 3 kg aldıysan’la başlayan cümleler duyunca panik oldum valla
Ha bu arada miktardan kısmıyorum sabah bolca zeytin peynir yedim ama ekmek gibi pilav gibi fazlası fayda etmeyen şeylerden biraz kısıcam inşallah..
Benim karnim sabahlari yok aksama dogru sisiyor gastritten dolayi gaz doluyor midem 15. haftaya giricem 3gun sonra simdilik sıkıntı yok
**
Su an davul gibi oldu ya gaz doldu midem ayiptir soylemesi yapamiyorumda nasil sanci vuruyor ☹☹Ay bende aynıydjm sabah karnım çıkmaz akşam kocaman olurdu :)) tek degilmişimm
Su an davul gibi oldu ya gaz doldu midem ayiptir soylemesi yapamiyorumda nasil sanci vuruyor ☹☹
Bende 17 deyim benimde hiç karnım yok bulantilarim bitti uyku haline devamSelam güzel anneler ve anne adayları nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasınız ? Ben 17+0dayım henüz Karnım çıkmadı bile sizin kilolar ne durumda ?