Nasıl gidiyor hamilelik 😇

Kilo konusunu unutmuşum pardon
12 kilo kadar aldım
Başlarda baya yavaş alıyordum
Tahminim 15-16 kilo almış olarak doğuma girerim
Allah hepimize sağlıklı hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Merhaba bizde 8+6’yız henüz mide bulantıları yattığım yerde uyumak gibi huylarım gelişti ama şuan sağlıklı olsun ben bunları çekerim düşüncesindeyim umarım bu kadarla kalırız 🥰

Bende iyi gidiyor çok şükür artik bulantılarıma ve kusmalarima alıştım galiba 😊😊 ama bendeki asıl sorun vajinal kaşıntı doktorum krem fitil verdi ama yok ise yaramıyor. Koparıp aticam galiba:)

Canım ilk gebeliğim 3 ayda 3 kg almışım. Sen şimdiden 3 kg aldıysan’la başlayan cümleler duyunca panik oldum valla 😁
Ha bu arada miktardan kısmıyorum sabah bolca zeytin peynir yedim ama ekmek gibi pilav gibi fazlası fayda etmeyen şeylerden biraz kısıcam inşallah..

Amann baskalarina bakma eminim kendileri cocuklari iyi olsun diye yemislerdir ben 4.aya girdim 5 kilo aldım umurumda mı veririmm.ayrica makarna pilav ekmege de vücudun ihtiyacı var
Düşük kaloriden kaçınılmalıdır unutmayın annenin yağ depoları bebek için çok büyük önem taşır. Düşük kalorili beslenmeler kanda keton oranın artmasına ve bebekte zekâ geriliklerine yol açabilmektedir.
Vücudumuz, sebze ve meyveler, tahıllar, süt ve süt ürünleri ile et ve kuru baklagillerden oluşan dört temel besin grubundan aldığı besin ögeleri ile devamlılığını sağlayan bir sistem. Karbonhidratlar, proteinler, yağlar, vitamin- mineraller, su ve posa gibi besin ögelerinin her birinin vücudumuzda bir işlevi var. Bu nedenle öğünlerinizde bu dört temel besin grubundaki yiyeceklere yer vermeyi asla ihmal etmeyin. Çeşitli ve mevsimindeki besinlerle beslenmeye dikkat edin.

Benim mide bulantım 2 haftadır bitmiş durumda şükür ama üzerimdeki halsizlik yorgunluk hiç geçmiyor :KK61:

Su an davul gibi oldu ya gaz doldu midem ayiptir soylemesi yapamiyorumda nasil sanci vuruyor ☹☹

Bende gaz probleminden çok çektim tam senin haftalarında artık kasıklarıma vuruyordu agrısı ama yavaş yavaş hafifliyor sıkma canını ihlamur iç çok yumuşatıyor ben hep öyle yaptım :) bide elma hergün bi elma bol bol pırt :halay:

Merhaba kizlar 😊
Hepinizin bebisi hayirli olsun 🌸
Rabbim saglikla bir avazda kucagimiza almamizi nasip etsin insaAllah 🤲
Bende 27. Haftama girdim bugun 😏
Hala mide bulantilarim bitmis degil ilk bastaki gibi yogun olmasa da ara ara her gun bulaniyor 🥺
Simdiye kadar toplam 6 kilo 700 gram aldim 🤭

Bende 6 haftalığım keseyi gördük elh. ama ne mide bulantısı nede başka bisi var. Sadece sık sık lavabo ihtiyacı bel ve bacaklarımda ağrı oluyor. Bide gece acıkmalarım sanki alarm kurmuş gibi hep aynı saatte

X