• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil geri doner

anlatamıyorum. benim anlayamadığım ve demek istediğim sadece insanlara şunu şunu yanlış yaptın demeden önce çuvaldızı kendimize batırmamız.

Sende bu cuvaldiz yok mu? Israrla kucuk harfle basladigina gore. Sana tavsiyem 2017 model, buyuk bir cuvaldiz.

Senin gibiler ne yapiyor, biliyor musun?

1-Polemik ariyor.
2- Konuyu dagitiyor.
3- Konu sahibini korudugunu saniyor (Sen de cok iyi biliyorsun psikolojinin aslinda nasil yazildigini).
4- Banlaniriz buyuk ihtimalle, o yuzden hakkini vererek gidelim. :duduk:

senin mantıkla bakarsak, küçük harfle yazınca cümlenin anlamı değişmiyor.

Haklisin ...

Simdi ben sana haksizsin desem kendimin de haksiz oldugunu kabul etmek zorundaydim. Ayni senin hicbirin yazilim seklinin aslinda cumlenin icerigini degistirmedigini kabul etmen gerektigi gibi. Bu bir paradox olur o zaman.

Bu konu disinda bir daha gorusmemek uzere. Iyi gunler.

Bak hala derdimle degil de baska seyle ilgili yaziyosun.benim derdime bak senin yazdigina bak.kendime suclu aramiyorum.suan sadece o insan bana doner mi bunu dusunuyorum.bunun disinda hicbisey umrumda degil.bi paketi icirttiniz bana surda.
Sanmıyorum.

Sende bu cuvaldiz yok mu? Israrla kucuk harfle basladigina gore. Sana tavsiyem 2017 model, buyuk bir cuvaldiz.

Senin gibiler ne yapiyor, biliyor musun?

1-Polemik ariyor.
2- Konuyu dagitiyor.
3- Konu sahibini korudugunu saniyor (Sen de cok iyi biliyorsun psikolojinin aslinda nasil yazildigini).
4- Banlaniriz buyuk ihtimalle, o yuzden hakkini vererek gidelim. :duduk:

Haklisin ...

Simdi ben sana haksizsin desem kendimin de haksiz oldugunu kabul etmek zorundaydim. Ayni senin hicbirin yazilim seklinin aslinda cumlenin icerigini degistirmedigini kabul etmen gerektigi gibi. Bu bir paradox olur o zaman.

Bu konu disinda bir daha gorusmemek uzere. Iyi gunler.
senin gibiler diyerek genelleyip polemik yaratma. ben burada haklı veya haksız aramıyorum, amacım konu sahibini korumak ya da sana sataşmak değil. sen orada konu sahibine kitap okumamışsın imasında bulundun, ben de madem sen çok kitap okuyorsun bunları bunları doğru yazmalısın şeklinde iyi niyetli bir mesaj yazdım. ha bu arada paradox değil paradoks.

Pacalarinizdan kultur akiyo varya gozlerim yasardi.cok merak ediyorum bu kulturle nerdesiniz.insallah evde oturmuyosunuzdur.

O sildiğin içerik var ya, aynen geri gelecek ve sen de ne yazık ki banlacaksın konu sahibi.

Sevgilinle barış yada barışma çok mutlu ol ama lütfen mesleğim dediğin ve hayatını idame ettirdiğin mesleğinin hakkını ver.

İsterse resim öğretmeni olsun, bir öğretmenin yazdığı üç beş satırın , yazım yanlışları ile dolu olduğunu görmek acı.

Babam, kız kardeşim, yengem ve epey de kuzenim öğretmen hepsi de gramere dikkat ederek gayet düzgün yazarlar.

5 kitap okumak övünülecek bir şey değil ki.2 yaşındaki kızım bile sizden fazla kitap okumuş

Ne yazık ki ülkemizde son dönemlerde garip bir şekilde cehalet övülür ve prim yapar oldu ya en çok ona yanıyorum.

O sildiğin içerik var ya, aynen geri gelecek ve sen de ne yazık ki banlacaksın konu sahibi.

Sevgilinle barış yada barışma çok mutlu ol ama lütfen mesleğim dediğin ve hayatını iademe ettirdiğin mesleğinin hakkını ver.

İsterse resim öğretmeni olsun bir öğretmenin, yazım yanlışları ile dolu olduğunu görmek acı.

Ne yazık ki ülkemizde garip bir şekilde cehalet övülür ve prim yapar oldu ona yanıyorum.

Babam, kız kardeşim, yengem ve epey de kuzenim öğretmen hepsi de gayet düzgün yazarlar.
5 kitap okumak övünülecek bir şey değil ki.2 yaşındaki kızım bile sizden fazla kitap okumuş .
Ben ovunuyorum ama napim kiiiiii.bak hala yanlis yaziyorum.icerik de gelsin umrumda degil o da.2 yasindaki kizini opuyorum.sevgiler.ya mesele kitabin bize ne verdigi.ben atandim amacim buhdu kitap okumadigim halde turkceyi de ful yaptim.simdi burda tartismayalim.ilk senemde de olaganustu puan alip atandim.Allah a sukur.yazim yanlisina gore atama yapmiyolar ki.kpss de al puani atan olay bu.ben de aldim puani atandim.bransimda gayet iyi oldugumu soylerler.ama dedigim gibi umrumda degil.kitap okumak zorunda degilim.amma birbirinize dustunuz surda.

Yalan soylemedim.o buna takilmadi.soyledigim icin defalarca tesekkur etti.sana hak veriyorum dedi.formalite gibi bi evlilikti.adamin takildigi nokta baskalari bunu biliyor mu
Bi seyi gizlemek de bir nevi aldatmadir, yani yalandir. Tesekkuru nezaketen etmis cunku seninle artik gorusmeyecek, hesaplasmasina gerek yok ki. Eger devam edecek olsaydiniz hesap sorardi benden niye gizledin, niye en basinda soylemedin diye.

Keske ılk basta bırseylerr baslamadan soyleyebılseydın ama olmamıs. Eger bu neden yuzunden senı bırakacaksa zaten bosver gıtsın o adamdan sana hayır gelmez sana sahıp cıkamaz.

Insanlar nıye boyle seylere takılıyor anlamıyorum, mıllet evlenmeden evlı gıbı yasıyor ama nufus kagıdında bekar yazıdıgı ıcın sorun olmuyor, bence evlılık de sevgılılık kadar normal karsılanmalı. Bak sana bırsey soyleyeyım sana bu konuyu yuzune vurmayacak aılesı bu konuda senı dıslamayacak bırıyle ol, bu adam ıcın de uzulmeyı bırak, o engelmmemıs cunku senın ona ısrar etmen sevıyorum demen hosuna gıdıyordur sen engelle her yerden lutfen bunu kendın ıcın yap, zaten bır olumsuz evlılık gecmıs basından bır ıkıncısıne de suruklenme:

konu içeriğini silmişsin ama alıntı yapan C caninfistigi arkadaşa teşekkür ederim.

bikaç şey söylemek istiyorum ben de. başta evlendiğini saklayarak sanki saklanması gereken bişeymiş gibi davrandığın için hatalısın. evlenip ayrılmış olmak utanılacak gizlenilecek bişey değil. bunu siz sevgili olmanıza ragmen aradan zaman geçtikten sonra söylemiş olman, sanki bir kabahatmiş de saklamışsın gibi bir algı yaratır. ayrıca karşı tarafın da kafasında soru işareti bırakır, başka neleri sakladı benden diye. tabii ben adam gibi bir adamdan bahsediyorum. bu adamdan değil. bu adam seni salt bir bekarete indirgemiş. senin değerlerin insanlığın kişiliğin ona olan sevgin hiçe inmiş evlenip ayrıldığını duyunca. kendisi hiç evlenmemiş olabilir, peki bakir miymiş sorsaydın. erkeklerin bu iğrenç ikiyüzlülüklerinden midem bulanıyor. gözümde silik kaypak riyakar bir erkek canlandı. aynı konumda ben olsam ve karşımdaki erkek bana bunu yapsa, bir daha değil yüzüm görmek saçımın bir telini bile bulamaz. beni iki santimlik bir zara indirgeyecek adam defolsun gitsin. sen hala bu adamı geri kazanma derdindesin. bir kadın olarak daha onurlu durmanı beklerdim.

Bir ogretmenin bu derece yazim yanlisi yapmasi ve bunu matah bir sey gibi soylemesi, atandim amacim buydu demesi bile bu sinavin adaletsizligini gozler onune seriyor. Yazik bu gibi cahilligiyle ovunen ogretmenlere cocuk emanet ediliyor.
Vardi benim de boyle ogretemeyen ogretmenlerim. Arkasindan kis kis gulerdik. Ama yazik yani bu cocuklar kime emanet.

Back