• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil geri doner

Niyeyse sorduğu düğünü birliktelik olarak algıladım ben, ailem kabul etmez diyişinden
Konu sahibi ucunda ölüm yok,keşke istediğin olsa ama bu kadar gelenekselciyse kendiside(bırak ailesini) bu iş olmaz
Seni olduğun gibi kabullenecek biri çıkar elbet.
Şahsi fikrim asla engel olmamalı dünyada bir tek sen olmayacaktın boşanmış kadın bekar erkek evliliği ama aması var işte
Evet amalarda tikaniyor olay

E iyi de yalan soyledigin icin adam birlikte olmus seninle, en basinda ben bosandim desen zaten hic baslamayacakti. Donmez ugrasma
Yalan soylemedim.o buna takilmadi.soyledigim icin defalarca tesekkur etti.sana hak veriyorum dedi.formalite gibi bi evlilikti.adamin takildigi nokta baskalari bunu biliyor mu

Nasil yani formalite ? 1 yil boyuncami ? Ayni evde yaşamadinuz mi ?

Mrb arkadaslar.en bastan soyleyeyim lutfen gereksiz yargilamalara girmesin kimse.gercekten merhametle Allah rizasi icin akil verin yardimci olun bana.ben 4 sene once ogretmen olarak atandigim bir mahrumiyet bolgesinde malesef o piskolojiyle yanlis bir karar verip bi evlilk yaptim.kisa surdu resmi surecle 1 sene falan.neyse bitti ben o zaman bile boyle uzulmedim.hayatima birileri girdi daha sonra ama ilk defa biriyle boyle hissettim.biriyle tanistim.memleketlim
Benim bu durumumu bilmiyordu kendisi.malatyaliyiz ikimiz de.ha bugun ha yarin derken inanin ki hep bir aksilik cikti ben ancak 1.5 ay sonra soyleyebildim bu durumu.kisa bir sure nasil bu kadar baglandin demeyin.hersey oyle guzeldi ki yuzumuz bile birbirine nenziyor hersey dort dortluk gidiyordu.birbirimizden biran bile ayri olamiyoduk.beni kuzeniyle falan tanistirdi.en yakin evli cift arkadaslariyla tanistiracakti.ben soyledim boyle boyle bi durum var dedim.ayrintisiyla anlattim.o an ucaga binecek gidiyordu.bana sarildi biran bile birakmadi.ben aglayarak sarildim ona.o da ayni sekilde.ama sonrasinda dugun oldu mu diye takilip kaldi.yani malatyanin gelenekselci kafasi.demeyin ki 1.5 ay neden boyle baglandin.inanin ki ben hayatimda boyle hissetmedim.dayanamiyorum onsuzluga
Gecenin yarisi bi anda uykudan uyaniyorum onun kokusu geliyo.yataktan cikmiyorum gunlerdir.eminim ki o da cok kotu halde.biliyorum eminim.bitmek zorunda diyor.ben iki kere falan msj attim israr da ettim bitmesin diye.aci cekiyorum kotuyum mahvoldum ne yasadigimi bir ben bilirim diyor.ama donmuyor unutmamiz lazim ailem kabul etmez diyor.bu olay gecen sali yasandi.yarin bir hafta olacak
Bugun sabah resim attim ona.benim uykudan yeni kalkmis halimle resim atmami cok severdi.attim bugun gunaydin seni seviyorum dedim cevap gelmedi.ama engellemiyor da beni hicbiryerden.vhatsap ve instagramda engellemiyo.nasil doner
Doner mi sizce?ne yapmam gerekiyor benim.gelenekselci beyniyle acidan ölse bile donmez mi.donmesi icin ben nasil davranmaliyim.burada bi kitap vardi turkceye cevrilmis.ama bulamadim suan.lutfen beni yargilamadan yorum yapin cok rica ediyorum.inanilmaz aci cekiyorum.kahve icmeye geldigimiz gol kenarinda bi otel vardi.oraya geldim simdi tek basima.bu gece burda kalicam
Sanki heryerde herseyde onu hissediyorum.napacagimi bilmiyorum.yardim edin lutfen
Keske en basta deseydin ya ne denir bilmiyorum ki gerçekten seviyorsa efer kalpten seviyorsa umursamaz bu durumu ama bilemedim döner inşallah

benim böyle durumlarda bir mottom var çok işe yarıyor, tavsiye ederim; 'sevseydi dönerdi'.

Ne yapabilecegmi bile bilmiyorum ki normalde akilli bi insanim ama beyin kayip bende suan.dusunemiyorum bile
belki de çok yeni diye böyledir, ne kadar oldu bilmiyorum gerçi ama bence artık bırak. sen ayıp, yanlış bir şey yapmamışsın kaldı ki yapmış olsan ne olacak, hayat senin hayatın. biliyorum çok klişe ama ihtiyacın olan tek şey zaman.

belki de çok yeni diye böyledir, ne kadar oldu bilmiyorum gerçi ama bence artık bırak. sen ayıp, yanlış bir şey yapmamışsın kaldı ki yapmış olsan ne olacak, hayat senin hayatın. biliyorum çok klişe ama ihtiyacın olan tek şey zaman.
Yeni derken.ayriligin ustunden 6 gun gecti.ben bu surecte yalvardim falan:((yanlis biliyorum.su dk aklimi basima aldim

Yeni derken.ayriligin ustunden 6 gun gecti.ben bu surecte yalvardim falan:KK43:(yanlis biliyorum.su dk aklimi basima aldim
tamam işte çok yeniymiş daha ayrıca yalvarmışsınız ama sonuç hala olumsuz. artık bunları geride bırakıp önünüze bakmalısınız bir de bu süreçte kendinize bir meşgale bulursanız çok daha iyi olur, kafanızı dağıtmış olursunuz.

O değilde ben bir öğretmen nasil psikolojiye piskoloji der ona takıldım:işsiz:

tamam işte çok yeniymiş daha ayrıca yalvarmışsınız ama sonuç hala olumsuz. artık bunları geride bırakıp önünüze bakmalısınız bir de bu süreçte kendinize bir meşgale bulursanız çok daha iyi olur, kafanızı dağıtmış olursunuz.
Aslinda yalvardikca olacagi varsa da olmuycak bunu biliyorum ama uygulayamadim su 6 gunde.ama artik kararliyim sessiz kalicam.cok saolun

Back