• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil geri doner

Türkçe klavye kullanmamanla ilgili bir şey yazmadım farkettiysen, hiç girmedim bile o konuya yani. kimse Türkçe öğretmeni veya imla klavuzu olduğunu da söylemedi keza. benim demek istediğim madem insanlara okuduğu kitaplara-sayısına göre ahkam kesiyorsun senin de yanlışların olduğunu belirttim sadece neden bu kadar yükseldin ki, kötü niyetle yazmadım. sen nasıl Türkçe klavye kullanmıyorsan ben de cümlelere küçük harfle başlıyorum.

Senin yuzunden banlanacagim ama sorun degil.

Cumlelere buyuk harfle baslamak , "hicbir " in bitisik yazilmasindan daha onemlidir.

Hatam varsa kabul ederim ama hicbirin ayri ya da bitisik yazilmasi, benim yazdigim cumlenin anlamini degistirmedi /degistirmiyor. Degistirseydi o zaman hakli olabilirdin.

Goz ardi et butonunu sen de kullan. Ben senin gibilere cok kullaniyorum mesela. :KK66:

Allah rizasi icin biri soylesin nerden silecem ben bu konuyu.ayrilik acisinin ustune bi de burda turkceyi yanlis kullanma acisini eklediniz.ben bu kahirla yasayamam gayri.ne guzel arkadaslar bana yardimci oluyordu.ta ki gelip de gebe arkadas bu gece vakti muhabbetin icine girene kadar.sonrasi malum.algi sifir suan bende.biri silsin su konuyu

Konuyu kapatcam kapatamiyorum bile
Nerden silecem ben bu konuyu yaaaa.senur94 sanip kahve arkadasa saldirdim.tek suclu senur94.kimin yazdigina bile bakmadim
Suçluya da karar vermişsiniz bak bak :) hayretle izliyorum gerçekten: ) saldırıda bulunduğunuzu kabul etmenize sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimm.

Cumlelere buyuk harfle baslamak , "hicbir " in bitisik yazilmasindan daha onemlidir.

Hatam varsa kabul ederim ama hicbirin ayri ya da bitisik yazilmasi, benim yazdigim cumlenin anlamini degistirmedi /degistirmiyor. Degistirseydi o zaman hakli olabilirdin.

Goz ardi et butonunu sen de kullan. Ben senin gibilere cok kullaniyorum mesela. :KK66:
benim gibilere ne yaptığın inan umrumda değil. başkalarına okuduğu kitaptan dem vurup yazım yanlışları yapmamaya dikkat edersin bundan sonra olur biter.

Bana mi diosun

Konuyu kapatcam kapatamiyorum bile
Nerden silecem ben bu konuyu yaaaa.senur94 sanip kahve arkadasa saldirdim.tek suclu senur94.kimin yazdigina bile bakmadim
Konuyu silemezsin de kapatamazsın da ;) kapattırmak istiyorsan adminlere mesaj at veya konunun altında kib yazıyor onu tıkla kapattırmak istiyorum yaz ;)
Harbi insan öğretmen olup da bu kadar nasıl kötü yazabilir ben lise birden sonra okumadım :KK51:

benim gibilere ne yaptığın inan umrumda değil. başkalarına okuduğu kitaptan dem vurup yazım yanlışları yapmamaya dikkat edersin bundan sonra olur biter.

Ben sonraki mesajlarimda hicbiri bitisik yazdim. Cumlemin anlamini degistirmedigini ifade etttim ama sen "Buyuk harf satin almak ister misin?"

anlatamıyorum. benim anlayamadığım ve demek istediğim sadece insanlara şunu şunu yanlış yaptın demeden önce çuvaldızı kendimize batırmamız.

Allah rizasi icin biri soylesin nerden silecem ben bu konuyu.ayrilik acisinin ustune bi de burda turkceyi yanlis kullanma acisini eklediniz.ben bu kahirla yasayamam gayri.ne guzel arkadaslar bana yardimci oluyordu.ta ki gelip de gebe arkadas bu gece vakti muhabbetin icine girene kadar.sonrasi malum.algi sifir suan bende.biri silsin su konuyu
Ben sadece nasıl olurda bir öğretmen bunu yanlış yazar diye sordum .
Çıkışan sizdiniz. Kendinize bir suçlu arıyorsanız buradan başlamalısınız.
Ki zaten yazdığınız iletilerde de meslekle alakasız olduğunuzu umrunuzda olmadığını belirttiniz bu durumda sizi vicdanınızla bırakmak düşer.

Ben sadece nasıl olurda bir öğretmen bunu yanlış yazar diye sordum .
Çıkışan sizdiniz. Kendinize bir suçlu arıyorsanız buradan başlamalısınız.
Ki zaten yazdığınız iletilerde de meslekle alakasız olduğunuzu umrunuzda olmadığını belirttiniz bu durumda sizi vicdanınızla bırakmak düşer.
Bak hala derdimle degil de baska seyle ilgili yaziyosun.benim derdime bak senin yazdigina bak.kendime suclu aramiyorum.suan sadece o insan bana doner mi bunu dusunuyorum.bunun disinda hicbisey umrumda degil.bi paketi icirttiniz bana surda.

Back