• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil geri doner

O değilde ben bir öğretmen nasil psikolojiye piskoloji der ona takıldım:işsiz:
Yaaa naparsin canim ben ne yazdigimi bilmiyorum.dert boyle bisey iste:) affola.insan bazen oyle bir hale geliyor ki ne dedigini ne yazdigini naptigini bilmiyor.ogretmenligin de cani cehenneme.dunyanin en cahil insaniyim okuma yazma da bilmiyorum var mi otesi.sen mutlu olacaksan eger yazim hatasindan vur.inan canim yanmadi.ben baska bi boyuttayim cunku.insaniz aciziz insaniz ayibi yok hicbirseyin.ama inan hicbirsey umrumda degil.sen varsin imla kurallariyla inceleme yap

Yaaa naparsin canim ben ne yazdigimi bilmiyorum.dert boyle bisey iste:) affola.insan bazen oyle bir hale geliyor ki ne dedigini ne yazdigini naptigini bilmiyor.ogretmenligin de cani cehenneme.dunyanin en cahil insaniyim okuma yazma da bilmiyorum var mi otesi.sen mutlu olacaksan eger yazim hatasindan vur.inan canim yanmadi.ben baska bi boyuttayim cunku.insaniz aciziz insaniz ayibi yok hicbirseyin.ama inan hicbirsey umrumda degil.sen varsin imla kurallariyla inceleme yap
Cocuklariniz bizim gibilere emanet demekki isteben matematikciyim ama hayatimda okudugum kitap sayisi 5 i gecmemistir.derdimi anlatacak kadar yazabiliyorum.muhim olan da bu bence.burda samimi insanlar benim derdimi anlayip yardimci olmaya calisiyor.bak demekki derdimi anlatacak kadar yazabiliyorum.fazlasina ihtiyacim yok.yanlis yaziyorum ama 5 yildir bu devletin karolu matematik ogretmeniyim.piskoloji yaziyorum ama ayda 4000 kazaniyorum.demek dogru yazabilsem Allah bilir ne kadar kazanirdimneyse konuyu dagitmayalim

Okuma yazmadan daha ziyade ne dediğinizi bilemiyorsunuz bence siz . Niye sizin canınızı yakmak için çaba göstereyim ki ? Tanımıyorum bile sizi.. Altı üstü fikrimi yazdım bu kadar parlayacak ne vardı onu hiç anlamadım.

Okuma yazmadan daha ziyade ne dediğinizi bilemiyorsunuz bence siz . Niye sizin canınızı yakmak için çaba göstereyim ki ? Tanımıyorum bile sizi.. Altı üstü fikrimi yazdım bu kadar parlayacak ne vardı onu hiç anlamadım.
Evet ne dedigimi bilemiyorum:) hamilesin galiba bence ah alma su halinle insanlarin caresizligiyle alay etme

Cocuklariniz bizim gibilere emanet demekki isteben matematikciyim ama hayatimda okudugum kitap sayisi 5 i gecmemistir.derdimi anlatacak kadar yazabiliyorum.muhim olan da bu bence.burda samimi insanlar benim derdimi anlayip yardimci olmaya calisiyor.bak demekki derdimi anlatacak kadar yazabiliyorum.fazlasina ihtiyacim yok.yanlis yaziyorum ama 5 yildir bu devletin karolu matematik ogretmeniyim.piskoloji yaziyorum ama ayda 4000 kazaniyorum.demek dogru yazabilsem Allah bilir ne kadar kazanirdimneyse konuyu dagitmayalim
Ciddi özgüven sorunu görüyorum burda :skandal:
Eksiğinizi bildiğiniz halde çocuklarımızı bu şekilde emanet alıyorsanız bu sizin eksiğinizdir ayrıca .:kusmuk:

Gecmisi silersen doner. Bir zaman makinesi al ve dogru zamana ayarla.

Dunyada kalan tek erkek bunlarmis gibi davranmayin. Ne yaptin ki aldattin mi? Geri donmuyor beyimiz. Bahane bunlar.

Kadin olsun erkek olsun , geri dondurmeye degen insanlar sizi zaten birakmaz.

Bir de hic bir iliski dort dortluk degildir. Oyle gorunebilir ama degildir.

Suan seni yaniltan duygularin zaman gectikte yerini mantiga birakacak...

Bu ilk mesajina yorumum.

Bu da sonrakilere...

Okudugun kitap sayisi > 5 olmali.

ogretmenligin de cani cehenneme.

Ayrica ogretmenlikten para kazaniyor iken bu cumleyi kullanmamalisin. Dunyadaki hic bir ask acisi buna degmez.

Dunyada kalan tek erkek bunlarmis gibi davranmayin. Ne yaptin ki aldattin mi? Geri donmuyor beyimiz. Bahane bunlar.

Bu ilk mesajina yorumum.

Bu da sonrakilere...

Okudugun kitap sayisi >= 5 olmali.

Ayrica ogretmenlikten para kazaniyor iken bu cumleyi kullanmamalisin. Dunyanin hic bir ask acisi buna degmez.

kitaplardan bahsetmişken yazmak istedim. 'şuan' kelimesi ayrı (bkz: şu an) 'hiç bir' kelimesi de bitişik (bkz: hiçbir) yazılır.:)

kitaplardan bahsetmişken yazmak istedim. 'şuan' kelimesi ayrı (bkz: şu an) 'hiç bir' kelimesi de bitişik (bkz: hiçbir) yazılır.:)

Turkce klavye kullanmiyorum bu bir.

Okudugum kitap sayisiyla yazdigim mesajin bir alakasi yoktu bu iki.

Turkce ogretmeni degilim. Imla klavuzu da degilim. Boyle bir kaygim da yok bu uc.

Cumlelere buyuk harfle baslanir bu dort.

Son olarak yazdigin mesaj konu disidir .

Turkce ogretmeni degilim. Imla klavuzu da degilim. Boyle bir kaygim da yok bu uc.

Caniminici ben israrla yanlis yazicam.yok benim anlamadigim sey su.ben yanlis yazinca noluyo.sen niye bunu dert ettin.benim derdim baska diyorum sen hala bilmislik yapiyosun.benim sorunumla sordugum soruyla alakali degil ki senin yazdiklarin.ilgi alanima girmiyo.burda dalasiyorum senle ama soylediklerin kulagima carpip geciyo yazma lutfen.engelleme yok mu burda yaaa ben seni engellemek istiyorum valla:))))

Caniminici ben israrla yanlis yazicam.yok benim anlamadigim sey su.ben yanlis yazinca noluyo.sen niye bunu dert ettin.benim derdim baska diyorum sen hala bilmislik yapiyosun.benim sorunumla sordugum soruyla alakali degil ki senin yazdiklarin.ilgi alanima girmiyo.burda dalasiyorum senle ama soylediklerin kulagima carpip geciyo yazma lutfen.engelleme yok mu burda yaaa ben seni engellemek istiyorum valla:))))i

Konuna yorumumu yaptim . Sekil A:

Bu ilk mesajina yorumum.

Alinti yaptigin mesajim avukatinaydi.

Profilime git , "goz ardi et" e tikla lutfen bunu yap.

Konundan ciktim bu arada alintilamazsan iyi olur.

Türkçe klavye kullanmamanla ilgili bir şey yazmadım farkettiysen, hiç girmedim bile o konuya yani. kimse Türkçe öğretmeni veya imla klavuzu olduğunu da söylemedi keza. benim demek istediğim madem insanlara okuduğu kitaplara-sayısına göre ahkam kesiyorsun senin de yanlışların olduğunu belirttim sadece neden bu kadar yükseldin ki, kötü niyetle yazmadım. sen nasıl Türkçe klavye kullanmıyorsan ben de cümlelere küçük harfle başlıyorum.

Konuna yorumumu yaptim . Sekil A:

Alinti yaptigin mesajim avukatinaydi.

Profilime git , "goz ardi et" e tikla lutfen bunu yap.

Konundan ciktim bu arada alintilamazsan iyi olur.
yanlış yaptın ben de düzelttim bu kadar. neden avukatı diyerek yaftalıyorsun anlamadım, bir sakin ol yahu.:)

Konuyu kapatcam kapatamiyorum bile
Nerden silecem ben bu konuyu yaaaa.senur94 sanip kahve arkadasa saldirdim.tek suclu senur94.kimin yazdigina bile bakmadim

Back