Nasil geri doner

Evet amalarda tikaniyor olay

E iyi de yalan soyledigin icin adam birlikte olmus seninle, en basinda ben bosandim desen zaten hic baslamayacakti. Donmez ugrasma
Yalan soylemedim.o buna takilmadi.soyledigim icin defalarca tesekkur etti.sana hak veriyorum dedi.formalite gibi bi evlilikti.adamin takildigi nokta baskalari bunu biliyor mu

Nasil yani formalite ? 1 yil boyuncami ? Ayni evde yaşamadinuz mi ?

Keske en basta deseydin ya ne denir bilmiyorum ki gerçekten seviyorsa efer kalpten seviyorsa umursamaz bu durumu ama bilemedim döner inşallah

benim böyle durumlarda bir mottom var çok işe yarıyor, tavsiye ederim; 'sevseydi dönerdi'.

Ne yapabilecegmi bile bilmiyorum ki normalde akilli bi insanim ama beyin kayip bende suan.dusunemiyorum bile
belki de çok yeni diye böyledir, ne kadar oldu bilmiyorum gerçi ama bence artık bırak. sen ayıp, yanlış bir şey yapmamışsın kaldı ki yapmış olsan ne olacak, hayat senin hayatın. biliyorum çok klişe ama ihtiyacın olan tek şey zaman.

Yeni derken.ayriligin ustunden 6 gun gecti.ben bu surecte yalvardim falan(yanlis biliyorum.su dk aklimi basima aldim

Yeni derken.ayriligin ustunden 6 gun gecti.ben bu surecte yalvardim falan(yanlis biliyorum.su dk aklimi basima aldim
tamam işte çok yeniymiş daha ayrıca yalvarmışsınız ama sonuç hala olumsuz. artık bunları geride bırakıp önünüze bakmalısınız bir de bu süreçte kendinize bir meşgale bulursanız çok daha iyi olur, kafanızı dağıtmış olursunuz.

O değilde ben bir öğretmen nasil psikolojiye piskoloji der ona takıldım

Aslinda yalvardikca olacagi varsa da olmuycak bunu biliyorum ama uygulayamadim su 6 gunde.ama artik kararliyim sessiz kalicam.cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…