• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geldik bu hale?

adama bak ya pes doğrusu yüzüğü de çıkarmaya hemen hazır :47:
bu kadar önemli ne varsa artık
haspin allaah

bizim kızmalarımızlada binbir şey düşünme sen yine de esmer :)

geldi nişanlım aradı kızı:
-sen beni ciger için aramadınmı
-evet abi hatta beraber yemiştik daha önce(partonla yediler demişti)
-ben sana ne ddm
-işim var şimdi yaptıramam sonra
-hıı sen esmere ne demişsin normal değilsin falan
-abi o beni aradı biranda böle böle ddi hatta bana zavallı ddi anlayamadım
sonra bana dönerek
sen zavallı demişsin onaa
-tm beni bidaha arama msj da atma tmmı(ben istemiyorum die söledigi çok belliydi ki o kızda bunu anladı)
-.....tm abi
sizce bu telefon konuşması bölemi olmalıydı????
sonra verdi elime yüzügü bende verdim..

yüzüğü çıkarmaya bir sebep mi bu allah aşkınnaa
hazırda bekliyormuş galiba bi kıvılcım olsunda yüzük çıkarayım diye

geri dönse herşey eskisi gibi olurmu bilemiyorum..resmen aşağılandım..onu affedebilicekmiyim affetsemde yürürmü bu iş?

yok canım affedersin.o da anlar hatasını merak etme.hem seni aldatmamış bişey yapmamış niye affetmeyesin..arada sevginin hatrı var dimi yani:) sen çok sabırlı bile davranmışsın..sonuna kadar da haklısın..ama inan geri dönücektir..için rahat olsun.sadece biraz düşünme payı bırak ona.için rahat olsun.bunları neden mi söylüyorum?çünkü burdan sizin birbirinizi çok sevdiğinizi hissediyorum..

adama bak ya pes doğrusu yüzüğü de çıkarmaya hemen hazır :47:
bu kadar önemli ne varsa artık
haspin allaah

bizim kızmalarımızlada binbir şey düşünme sen yine de esmer :)

geldi nişanlım aradı kızı:
-sen beni ciger için aramadınmı
-evet abi hatta beraber yemiştik daha önce(partonla yediler demişti)
-ben sana ne ddm
-işim var şimdi yaptıramam sonra
-hıı sen esmere ne demişsin normal değilsin falan
-abi o beni aradı biranda böle böle ddi hatta bana zavallı ddi anlayamadım
sonra bana dönerek
sen zavallı demişsin onaa
-tm beni bidaha arama msj da atma tmmı(ben istemiyorum die söledigi çok belliydi ki o kızda bunu anladı)
-.....tm abi
sizce bu telefon konuşması bölemi olmalıydı????
sonra verdi elime yüzügü bende verdim..

yüzüğü çıkarmaya bir sebep mi bu allah aşkınnaa
hazırda bekliyormuş galiba bi kıvılcım olsunda yüzük çıkarayım diye

en baştada söledim..kendimide yargılayarak yazdım bencil olmadım ve halada yargılıyorum..
belkide öncelerin verdiği birikimiydi bu belkide haksız yere üstünede çok gitmişimdir ama bu iş bu noktaya gelmemeliydi.en azından bitecekse bile o kıza karsı savunarak beni çekip gitmeliydi..bana koyan sadece bu.:50:

yok canım affedersin.o da anlar hatasını merak etme.hem seni aldatmamış bişey yapmamış niye affetmeyesin..arada sevginin hatrı var dimi yani:) sen çok sabırlı bile davranmışsın..sonuna kadar da haklısın..ama inan geri dönücektir..için rahat olsun.sadece biraz düşünme payı bırak ona.için rahat olsun.bunları neden mi söylüyorum?çünkü burdan sizin birbirinizi çok sevdiğinizi hissediyorum..

cnm bnm:71:
ama sevgi yetmiyomuş baksana...

en baştada söledim..kendimide yargılayarak yazdım bencil olmadım ve halada yargılıyorum..
belkide öncelerin verdiği birikimiydi bu belkide haksız yere üstünede çok gitmişimdir ama bu iş bu noktaya gelmemeliydi.en azından bitecekse bile o kıza karsı savunarak beni çekip gitmeliydi..bana koyan sadece bu.:50:

anlıyoruz tatlım seni
herşey nişanlında bitiyor
düşünceleri neler bilemiyorsun

senin verdiğin tepkiyi abartılı ve anlamsız bulup ceza veriyordur sana yüzüğü atarak
hani benim o kızla aramda birşey yok ama sen böyle yaparak kaybediyorsun demeye getiriyordur belki
sana acı çektirerek ders vermek istedi belki

binbir tane şey düşünür insan

bütün cvplar nişanllında
erkeklerde açık açık konuşmaz zaten
kafalarında kurarlar planlarlar uygularlar
senden de anlamanı beklerler

anlıyoruz tatlım seni
herşey nişanlında bitiyor
düşünceleri neler bilemiyorsun

senin verdiğin tepkiyi abartılı ve anlamsız bulup ceza veriyordur sana yüzüğü atarak
hani benim o kızla aramda birşey yok ama sen böyle yaparak kaybediyorsun demeye getiriyordur belki
sana acı çektirerek ders vermek istedi belki

binbir tane şey düşünür insan

bütün cvplar nişanllında
erkeklerde açık açık konuşmaz zaten
kafalarında kurarlar planlarlar uygularlar
senden de anlamanı beklerler

sanmıyorum..ailesinide aileminde haberi oldu..akşam bu konuyu konuşmak üzere toplanıcaklarmış..

sinir oldum resmen..
nişanlınız ayrı,o kız ayrı suçlu.
bence sizin nişanlınıza çok samimi olma demeniz çok çok normal.
bu zamanda kimin eli kimin cebinde belli olmayan ilişkiler yaşanırken tabi ki de tedbirli davranmakta haklısınız.
18 yaşında kıza küçük diyene de şaşarım ben.
o yaşlarda onların akıllarından neler geçiyo bir bilseniz.
bırak nişanlıyı evli erkeği eşinden ayırmayı dahi düşünebiliyorlar o yaşlarda.
nişanlınıza gelince sizin rahatsız olduğunuzu bile bile tüm uyarılarınıza rağmen o kızla samimi olmaya devam etmesi,telefon numarasını vermesi,oturup yemek yemesi ve bunu size söylememesi,fotoğraf çektirmesi ve facebooka koyulmasına tepki göstermemesi,kızın size söylediklerine yeterince tepki göstermemesi ve sırf o kız yüzünden yüzüğü çıkarıp elinize vermesi yani tüm bunlar çok ciddi hatalar bence.
canınızı sıkmak, moralinizi bozmak istemem ama kızın ilgisinden hoşlanmış olabilir mi?
yani ben zannetmiyorum bir erkek bir kızın kendisiyle ilgilendiğini farketmesin.
eminim bir şeylerin farkındadır ama üzerinde durmuyodur.
kıza gelince kesinlikle nişanlınızdan cesaret alıyor.
utanması gerekirken pişkin pişkin cevaplar veriyor.
sizin tepkiniz çok yerinde hatta az bile.
ben de nişanlımla 5 yıldır birlikteyim.
ikimiz de çalışıyoruz iş ortamımız vs. var ama bunun yanında ilişkimize ve birbirimize saygımızın getirisi olarak birtakım kurallarımız da var.ve olmalı da..
belki bana katılmayan olacaktır ama ben bir kız ile bir erkeğin kolay kolay normal arkadaş kalabileceğine ihtimal veremiyorum.
taraflardan birinin farklı hisler içinde olabileceğini düşünüyorum.
dolayısıyla birlikteliği olan insanların karşı cinsle ilişkilerinde mesafeli olması gerektiğini düşünüyorum.
umarım bu sorun yüzünden 6 yıllık emeğinizi,ilişkinizi kaybetmezsiniz.
umarım nişanlınız hatasını anlar.
kendinizi üzmemeye çalışın. :29:

kızın hareketleri nişanlını rahatsız etmeliydi
ama belli ki etmemiş
bu da nişanlınızdaki telafuz etmek istemediğim birtakım eksiklikleri gösterir
sizin yanlış tutumunuzda tuzbiber olmuş
ailelerin olay bu kadar sıcakken haberinin olupdevreye girmesi umarım olumsuz sonuçlar doğurmaz
birbirinize zaman verip yanlışları anlayıp düzeltmek en güzel çözüm gibi görünüyor arada karşılıklı sevgi varsa bu o kadarda zor olmamalı

kusura bakmayın ama esmerin tepkisi yerinde
erkek parlaar kız parlayamaz mı
alttan mı alır..sevgili değil nişanlılı
insanın kendine GÜVENSİZliği ile ilgi hiç alakası yok

şimdi sen nişanlın gibi davransaydın
o erkek senin verdiğin tepkiden daha fazlasını verirdi

bu insanın kendine güvensizliği ile ilgili değil
"yanlış" yapılıyor
sen nişanlılısın bir mesafen olmalı
facede fotograf yan yan dururken kafa kafaya ne alaka?
yaşı 18 deyip küçüktür diyebilir
18yaşşındaki küçük değil.

göstermiş oldugun tepki doğru
ben olsam daha sert olurdum galiba

ve kızın kurdugu şu cümle

''esmer sen normalmisin ya bence normal biri deilsin hepimiz bunu biliyoruz ddi(?)''

nişanlınla SEN tartışınca bu kızla dertleşip seni anlatıyordu bence buna
nişanlından cesaret alıyor yoksa sana öyle cümle kuramazdı

ANLAMIYORUM DERTLERİ NEY BU ERKEKLERİİN !

Genelde bu konularda akıl vermeyi sevmem çünkü ikili ilişkilerde herkes kendi mantığınca davranmalıdır bana göre.Herkesin kendi ilişkisi kendi doğruları..
Fakat o kadar sinir oldum ki yazmadan edemedim..Belli ki nişanlın bu kızla gereğinden fazla samimi olmuş ki sana onları söyleme cesareti bulmuş..Ayrıca arar sanane ne demek yahu?Bunu dediği anda bitirirdim ben her şeyi.Seni savunmaması bir yandan,senin rahatsız olduğunu bildiği halde görüşmeye samimi olmaya devam etmesi bir yandan..Cep telefonunu neden vermiş,ailesi deli mi neden ısrarla onları beraber görmek istemiş (yani kız nasıl anlattı bilemiyorum) kafa kafaya fotoğraf ne demek :84:
İnanın ben fesat biri değilimdir,eşime güvenirim,bir kere bile cep telefonunu kontrol etmişliğim yoktur.Facebookta mesajlarına bakmam ama bu yapılanlar gerçekten sinir bozucu..Çok sakin bir insanı bile delirtebilir ki bence hiç normal değil..

Suç sende,abartıyorsun,pire için yorgan yakma diyenleri anlayamıyorum :50:

sinir oldum resmen..
bu zamanda kimin eli kimin cebinde belli olmayan ilişkiler yaşanırken tabi ki de tedbirli davranmakta haklısınız.
nişanlınıza gelince sizin rahatsız olduğunuzu bile bile tüm uyarılarınıza rağmen o kızla samimi olmaya devam etmesi,telefon numarasını vermesi,oturup yemek yemesi ve bunu size söylememesi,fotoğraf çektirmesi ve facebooka koyulmasına tepki göstermemesi,kızın size söylediklerine yeterince tepki göstermemesi ve sırf o kız yüzünden yüzüğü çıkarıp elinize vermesi yani tüm bunlar çok ciddi hatalar bence.
canınızı sıkmak, moralinizi bozmak istemem ama kızın ilgisinden hoşlanmış olabilir mi?
yani ben zannetmiyorum bir erkek bir kızın kendisiyle ilgilendiğini farketmesin.
ikimiz de çalışıyoruz iş ortamımız vs. var ama bunun yanında ilişkimize ve birbirimize saygımızın getirisi olarak birtakım kurallarımız da var.ve olmalı da..
belki bana katılmayan olacaktır ama ben bir kız ile bir erkeğin kolay kolay normal arkadaş kalabileceğine ihtimal veremiyorum.
dolayısıyla birlikteliği olan insanların karşı cinsle ilişkilerinde mesafeli olması gerektiğini düşünüyorum.
umarım nişanlınız hatasını anlar.

canım tüm yorumları okudum bu alıntı yaptığım arkadaşların yorumuna çok katılıyorum :31:
sen suçlu filan değilsin,kendine güven filan gibisinden olan yorumlara hele hiç katılmıyorum bunun kendine güvenle bi alakası yok :20: ya ne demek ben nişanlı olcam kızın biri gelecek yok ciğer yenecek birlikte bana söylenmeyecek,face ye resim atılacak birlikte zırt pırt telefonda aranacak hiç bana göre değil kıyametleri koparırdım tatlım sen gene iyi sabretmişsin :36: bence asla arama onu o arasın seni haa arayıncada burnunu sürttür iyice yok aramana gerek yoktu sen 18 yaşındaki küçük (!) arkadaşınla takıl bana ihtiyacın yok nasıl olsa gizli saklı da olsa yemeklere,görüşmelere devam edersiniz filan gibilerinden konuş hiç alttan alma :47: nişanlılık döneminizdesiniz aileler biliyor ortada olmuş bitmiş bişey yok şimdi yeri gelse esmer kendi kendine evham yaptı beni zan altında koydu olur bunun adı :57: ben biliyorum bu erkekler böyle sinir işte :4: öyle kolay kolay bitmez canım ama dediğim gibi burnunu iyice sürttür sıkıntı yaşadığın durumları söyle öyle devam edin.inşallah kurtarırsınız ilişkinizi..
öylebirgeçerzamanki arkadaşımızın dediği gibi bende kız ve erkeğin arkadaş olarak kalabileceğine pek fazla inanmıyorum mutlaka iki taraftan biri ilgi duyar,hoşlanır ya Allah aşkına aynı anneden mi olmuşuz ki kardeş gibi görülsün çok çok nadirdir bence iş ilişkisi dışında konuşup görüşmeleri asla kabul edilemez :95:
mutluluklar canım kendine hakim ol arama sakın :68: o narasın hatta ayaklarına kapansın affet aşkım desin,o kızın getirtsin özür diletsin o dediği laflar ne demek oluyormuş bir bir anlattırsın sana aksi halde bitmiştir de dönüşü olmaz de canım bence bilsin hatasını :47: :47:

canım tüm yorumları okudum bu alıntı yaptığım arkadaşların yorumuna çok katılıyorum :31:
sen suçlu filan değilsin,kendine güven filan gibisinden olan yorumlara hele hiç katılmıyorum bunun kendine güvenle bi alakası yok :20: ya ne demek ben nişanlı olcam kızın biri gelecek yok ciğer yenecek birlikte bana söylenmeyecek,face ye resim atılacak birlikte zırt pırt telefonda aranacak hiç bana göre değil kıyametleri koparırdım tatlım sen gene iyi sabretmişsin :36: bence asla arama onu o arasın seni haa arayıncada burnunu sürttür iyice yok aramana gerek yoktu sen 18 yaşındaki küçük (!) arkadaşınla takıl bana ihtiyacın yok nasıl olsa gizli saklı da olsa yemeklere,görüşmelere devam edersiniz filan gibilerinden konuş hiç alttan alma :47: nişanlılık döneminizdesiniz aileler biliyor ortada olmuş bitmiş bişey yok şimdi yeri gelse esmer kendi kendine evham yaptı beni zan altında koydu olur bunun adı :57: ben biliyorum bu erkekler böyle sinir işte :4: öyle kolay kolay bitmez canım ama dediğim gibi burnunu iyice sürttür sıkıntı yaşadığın durumları söyle öyle devam edin.inşallah kurtarırsınız ilişkinizi..
öylebirgeçerzamanki arkadaşımızın dediği gibi bende kız ve erkeğin arkadaş olarak kalabileceğine pek fazla inanmıyorum mutlaka iki taraftan biri ilgi duyar,hoşlanır ya Allah aşkına aynı anneden mi olmuşuz ki kardeş gibi görülsün çok çok nadirdir bence iş ilişkisi dışında konuşup görüşmeleri asla kabul edilemez :95:
mutluluklar canım kendine hakim ol arama sakın :68: o narasın hatta ayaklarına kapansın affet aşkım desin,o kızın getirtsin özür diletsin o dediği laflar ne demek oluyormuş bir bir anlattırsın sana aksi halde bitmiştir de dönüşü olmaz de canım bence bilsin hatasını :47: :47:

senin gibi düşündüğüm için adım kıskanç olarak kaldı..onun yüzünden herkes beni fazla kıskanç olarak tanıdı:59:
aramayı düşünmüyorum hatta onunda pişman olacagını sanmıyorum çünkü bencill..kendne göre hep haklıdır aileside öyle hep pohpohlarlar..bence dahada dolduruşa gelcek..
hatta bnm nişanlım(eski nişanlım diyim artık)gerçekten çok dayanıklı.aşkından ölür geberir ama bunu sen bilmezsin dışarı asla yansıtmaz ne yaşıcaksa içinden yaşar..ama dediğin gibi yalvaracak o kzıda getirip eşek gibi özür diletecek ancak o şekilde eskiye dönerim..seviyorum evet onsuz olamayacak kadar hemde..ama gururumu yeterince ayaklar altına aldım daha fazla kırılmaya halim yok.:50:

sinir oldum resmen..
umarım nişanlınız hatasını anlar
.

malesef bitti...
yüzükleri verdik birbirimize:25::25:
aileler konuşmadı birbiriyle daha...

ben sahsen tepkilerinizi abartili buldum
kizin nisanlinizdan bi beklentisi varmi yokmu bilemiycem
ama siz nisanliniza güvenmeliydiniz
ama yüzügü elinize vermeside cok sert olmus
olmamasi gerekirdi
bi kiz icin bu durumlara gelinmemeliydi
ufak tefek atismalar yeterli ama dozunu iyi ayarlamak lazim
sizin kizi arayip zavallisin sen demenizide dogru bulmuyorum
onu kaile aldiginizi belli etmissiniz bence etmemeliydiniz

senin gibi düşündüğüm için adım kıskanç olarak kaldı..onun yüzünden herkes beni fazla kıskanç olarak tanıdı:59:
aramayı düşünmüyorum hatta onunda pişman olacagını sanmıyorum çünkü bencill..kendne göre hep haklıdır aileside öyle hep pohpohlarlar..bence dahada dolduruşa gelcek..
hatta bnm nişanlım(eski nişanlım diyim artık)gerçekten çok dayanıklı.aşkından ölür geberir ama bunu sen bilmezsin dışarı asla yansıtmaz ne yaşıcaksa içinden yaşar..ama dediğin gibi yalvaracak o kzıda getirip eşek gibi özür diletecek ancak o şekilde eskiye dönerim..seviyorum evet onsuz olamayacak kadar hemde..ama gururumu yeterince ayaklar altına aldım daha fazla kırılmaya halim yok.:50:

valla kıskancım ben inkar etmem ayrıca kıskançlıkla suçlanmak ne demekmiş ya seven kıskanır :36: kıskanılmayan sevgide sorun ararım ben asıl avrupalı,amerikalı değiliz biz türk milleti kadını da erkeğide kıskançtır harbi seven aynen hiç taviz verme :84: ben ayar olurum böyle var ya canım seversem aşırı kıskanç olurum burcum akrep :82: yerli yersiz kıskançlık yapmam ama kıllandığım durum olursada hiç gözümü budaktan esirgemem ben şahsen. sende hiç eyvallah çekme bırak senin değerini anlayacak mum gibi olacak o kızada şimdi bi laf diyecemde uyarı almak istemem ama anladın sen onu aynen getirtip senden özür diletecek sende ağırlığını koy hiçbişe senden değerli değil :68:

olmamasi gerekirdi

abartı mı
esmerin yerinde ben olsam daha büyük tepki verirdim

ufak tefek atışma diyor birde ya

erkek kaçıp kendi kabuğunda yaşıyorsa duygularını
bi halt olmaz ondan

Son düzenleme:
olmamasi gerekirdi
kızın nişanlımdan beklentisi oldugunu sölemedm sadece nişanlı bir erkekten nasıl olsurda arayıp yemek istersin sen olsan yaparmıydın bunu?hiçkimse yapmazdı dmi aklı başında olan..
artı ben tepki vermedm sadece neden seni arıyo ya ne alaka ddm orda patladı zaten..belkide önceki tartışmaların son damlası bu oldu..kız bana ''sen normal bi insan deilsin normal olmadıgını biliyoruz'' demesine karşılık ''çok komiksin ve zavallısın inanmak istem,yosun ama ara sor istersen'' ddm

valla kıskancım ben inkar etmem ayrıca kıskançlıkla suçlanmak ne demekmiş ya seven kıskanır :36: kıskanılmayan sevgide sorun ararım ben asıl avrupalı,amerikalı değiliz biz türk milleti kadını da erkeğide kıskançtır harbi seven aynen hiç taviz verme :84: ben ayar olurum böyle var ya canım seversem aşırı kıskanç olurum burcum akrep :82: yerli yersiz kıskançlık yapmam ama kıllandığım durum olursada hiç gözümü budaktan esirgemem ben şahsen. sende hiç eyvallah çekme bırak senin değerini anlayacak mum gibi olacak o kızada şimdi bi laf diyecemde uyarı almak istemem ama anladın sen onu aynen getirtip senden özür diletecek sende ağırlığını koy hiçbişe senden değerli değil :68:
bu kıskanmaktan ziyade sinir..aklım almıyo arayıpta bize yemek getirirmisin demesini..facede fotolarını yayınlamasını ve bu albüm gizlenmiş başka bir arkadaş etiketlememiiş olmasa görmeyecektim..
abartı mı
esmerin yerinde ben olsam daha büyük tepki verirdim

ufak tefek atışma diyor birde ya

erkek kaçıp kendi kabuğunda yaşıyorsa duygularını
bi halt olmaz ondan

öle cnm.tek başına aglar çatlar kendi kendini yırtar ama kimsein önünde güçsüz görünmez..aramasada gelmesede sevmediginden deil bu yüzden olur bnm onu ikna etmemi beklemesindendir..
asla ikna etmeye çalışmam ben bukadar gurursuz olmamalıyım:25::25:

Son düzenleme:
gururun ddaha önemli tabiki
gönlünü rahat tut ve bekle bence

mutlaka tatmin edici açıklama yapacaktır

gururun ddaha önemli tabiki
gönlünü rahat tut ve bekle bence

mutlaka tatmin edici açıklama yapacaktır

ahh ah bilmiyorum tatlım hiçbişey bilmiyorum...
sadece nişandan öncesini çoookk arıyorum.ne mutluymuştuk meger nişanı deli gibi istemiştik hatta hemen evlenmeyi. ama değmezmiş 6yılım çöpe gitti.....elalemin kızı yüzünden birbirimize girdik:43::43:

Back