• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geldik bu hale?

esmer226

Berika'M hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3.766
1.733
373
merhaba kızlar.
burada birçok kişiye yorum yaptım belki olumlu belkide olumsuz yardımcı olmaya çalıştım.ama kendime gelince hiçbişey yapamıyorum :59:
nasıl yazıcagımıda nerden başlıcagımıda bilmiyorum..:59:
bugun nişanlımla büyük kavga ettik ve yollarımızı ayırma kararı aldık..
ben kendimide yargılayarak düşünüyorum ama çıkamadım içinden..
biz tanışmamızın 6. yılına nişanlanmamızın 1yılını doldurduk..
o çok iyi biriydi aslında galiba onu ben bu duruma getirdim:59:
tarafsız olarak yazmaya çalışıcam.biz sürekli 3. şahıslar için tartışır kavga ederiz genelde.kimseyi kıramayan biri ama bu tatrışmalardan dolayı galiba artık beni kırmaktan korkmuyo artık.
işyerindeki kızlar yüzünden herzaman hesap sorardım ona samimi olma şunu yapma hatta iş haricinde hiç konuşma die 2 yıl boyunca kedimi paraladım.herzaman ama herzaman bu sebeplerle yeri gelir varsayımlarımla tartışırdık.evet korkum oldugundan hep sebepsiz yerede tahmnlerime dayanarak tartışırdım.karakteri yapısı geregi çabuk kaynaşan biri kim olursa olsun bu benm çevremde dahi kız erkek herkesle çabuk kaynasır hemen anlasır..
iyi niyetli eli açık hiçbişeyini esirgemeyen benden çekinen biri..aileme saygılı saygıda kusur etmeyen hatta annemle kendi annesi gibi şakalaşan seven biri.teyzelerim kuzenlerim kimle tanıstırdıysam çok terbiyeli efendi biri dediler ve çok sevdiler..tarafsız anlatıyorum gerçekten..
bana karsıda çok sevecen herşeyimle ilgilenen önem veren biri gerçekten..ama bu olayda neden böle oldu die kendimi yedim bitirdim bir yol bulamadım..
nişanlımı çalıştıgı işyerinde(ayakkabı ve giyim magazası) çalışan ünv.li ve bizim buralı olmayan bir kız vardı geçen sene yası küçük 18. nişanlım ve diger iş arkadaşları (yaşları büyük yine) bu kıza her konuda yardım ederlerdi.hastalanınca hastane,kız ailesini nişanlımın telinden arar ailesiyle tanışmış falan filan.ben yine baskı tartışma bizene çok samimi olma die çıkışırdım..saçmalama küçücük kız die sustururdu beni.birgün facebooku açtım ve karşımda etiketlenmiş bir resim ikisinin resmi..yanyana duruyolar kafaları yapışık. kızın profile bakıom album gizli kimbilir daha neler var die aradım nişanlımı tartşıtık.kızın gerekçesi abi ailem seni merak edio hep bahsediyorum onlara göstercem resmi diyerek çekmiş.yani ben haksız oldum istemiyorum ya haksızmıyım ama.ne geregi var?neyse işten çıktı gitti sevindim derken geri geldi..resmi kaldırdıgını sanıyodum. kız ark olarak ekledi beni kabul ettim. baktım foto hala duruyo aradan 6 ay geçmiş ya silmezmisin sölememe ragmen.yine tartıştık bu yüzden sölemiş kıza kaldırdı hem.de esmer istemiyo sil demiş. halbuki ben ona seni istemedigini hoş olmadıgını söle demiştim:44: bu kız geri çıktı işten. ddm oh be defolsun gtsin. meger hanım herhafta ugruyomuş oraya oturmaya falan..bu son tartışmamız da yine bu kız yüzünden oldu..uzatıyorum ama lütfen sabredin:26:buakşam nişanlımın telefonunda yeni çekildigimiz resimlerimize bakıodum. arama kaydınada bakıyım dedm msj gelmiş ama silinmiş ayrıntıda görüyorum.aldım numarayı aradım baktım O KIZZZZZZ.......sinirlenmedim sordum. o kız sana msj attımı aşkımm die çok sevimli bi şekilde sordum. hatırlamadı sanırım, inkar etti. sonradan ''ha evet gecenlerde gelmşti ciğer yediler patronla, o ciğerciyide sadece ben biliyodum magazaya tekrar gelmiş msj atmış. abi o cigerden yaptırırmısın bize(kaç kişilerse artık) bende arardım işim var sonra olsa olmazmı dedim'' dio..ama sinirli bi şekilde.bnm o tatlı sorumun cvbı gayet sert oldu..niçin istiyomus senden? neden seni arıyo ne alaka ddm. sanane arar ddi. nasıl babane beni biri arasa sananemi dicem ddm sonra çok kötü tartıştık arıcam onu aramasın bidaha ddm. ara banane ddi ve gitti bu..sinirimden kızı aradım. cnm murat aramanı istemiyomuş numarasını sil ddm . oda bana ''esmer sen normalmisin ya bence normal biri deilsin hepimiz bunu biliyoruz ddi(?)'' ''yavrum sen normal olsan nişanlı bi adamı arayıpta yemek falan istemezsin ne alaka ddm. aynı şekilde sen git kafanı tedavi ettir böle yaşayamazsın ddi(?)daha önceki kavgalardan haberimi vardı acep:26::84:bende ona zavallısın ve komiksin kabul etmiyosun belki ama aramanı murat istemedi ve sölememi istedi ddm (tartışırken demişti nişanlım bende istemiyorum aramasını napıyım ne deyim die). eminim öledir ddi dalga geçio yaaa:84: aradım nişanlımı söledim böle böle dio. geldi nişanlım aradı kızı:
-sen beni ciger için aramadınmı
-evet abi hatta beraber yemiştik daha önce(partonla yediler demişti)
-ben sana ne ddm
-işim var şimdi yaptıramam sonra
-hıı sen esmere ne demişsin normal değilsin falan
-abi o beni aradı biranda böle böle ddi hatta bana zavallı ddi anlayamadım
sonra bana dönerek
sen zavallı demişsin onaa
-tm beni bidaha arama msj da atma tmmı(ben istemiyorum die söledigi çok belliydi ki o kızda bunu anladı)
-.....tm abi
sizce bu telefon konuşması bölemi olmalıydı????
sonra verdi elime yüzügü bende verdim..ablasıyla konustu aramıştım çünkü ablasına gidecegini biliyodum..ve hala haber yok bende aramayı düşünmüyorum:59::59:

Son düzenleme:
kizi fena simartmissin..elalamin kizi icin mi ayrilmaniz inanilir gibi degil..biraz kendine ve nisanlina guven...

kizi fena simartmissin..elalamin kizi icin mi ayrilmaniz inanilir gibi degil..biraz kendine ve nisanlina guven...

ama ben ona cok samimi olma sadece iş için yada belirli sohbetler et ddm sende normalmi ciğer istemesi? demekki beni dinlemiyomuş..kızı şımartan nişanlım oldu ama:59:
ona demeliydi evet ben istemiyorum hem neden bnm nişanlıma hakaret edebiliyosun sen?
çokmu şey istiyorum ben acaba..:59:

Son düzenleme:
kesinlikle mors'a katılıyorum. Nişanlından önce kendine güven bence tamam çok genç bi kız belkide güzel ama unutmaki sen takmışsın o yüzüğü parmağına gerisi yalan. Diyelimki gerçekten kız asılıyo nişanlına ama öyle bile olsa eğer sen önce kendine güvenirsen kimse yanaşamaz. face de o resimleri gördüğünde seni arkadaş olarak eklediğinde aslında bence kızla konuşsaydın kıza biraz gözdağı verseydin. Nişanlını olmayan bişey için arada bırakarak canını sıkmak yerine kızla birebir işini yazılı ve usturuplu halledicektin. Ama olan olmuş bence böyle bir sebepten bitirme ilişkini. Bak ben evliyim ve iki insanın bir evin içinde hergünü geçirmesini kolaylaştıran en önemli şey iyi anlaşmak ve bence sen iyi anlaştığın bi eş adayı bulmuşsun kendine böyle bir sebepten bitirme derim çünkü ortada kesin net bişey yok! umarım güzel habrlerini alırız ....

kesinlikle mors'a katılıyorum. Nişanlından önce kendine güven bence tamam çok genç bi kız belkide güzel ama unutmaki sen takmışsın o yüzüğü parmağına gerisi yalan. Diyelimki gerçekten kız asılıyo nişanlına ama öyle bile olsa eğer sen önce kendine güvenirsen kimse yanaşamaz. face de o resimleri gördüğünde seni arkadaş olarak eklediğinde aslında bence kızla konuşsaydın kıza biraz gözdağı verseydin. Nişanlını olmayan bişey için arada bırakarak canını sıkmak yerine kızla birebir işini yazılı ve usturuplu halledicektin. Ama olan olmuş bence böyle bir sebepten bitirme ilişkini. Bak ben evliyim ve iki insanın bir evin içinde hergünü geçirmesini kolaylaştıran en önemli şey iyi anlaşmak ve bence sen iyi anlaştığın bi eş adayı bulmuşsun kendine böyle bir sebepten bitirme derim çünkü ortada kesin net bişey yok! umarım güzel habrlerini alırız ....

zaten arada bişey var demedim ve öle bişey oldugunu sanmıyorum..sadece gıcıklandım haksızmıyım?
sen elin nişanlısından nasıl yemek istersin bu ne samimiyet bu ne cüret..güzel haber alacagını sanmıyorum çok kırdık birbirimizi.ben onu yavaş yavaş o ise bir günde kırdı parçaladı..
telefonla da bu şekilde konuşması canımı fena sıktı...orda benm arkamda olmalıydı ve kıza agzının payını vermeliydi..ha belki kıramadı ama o kız bana bunları sölerken nişanlımın hatrını saymadıgı gbi nişanlımında bunu yapmasını bekledim ama yapmadı:43::43::43:
ona samimi olma derken ben kendisi beraber yemek yeme durumunda bulunmuş bile.........:84::84::84::84:

Gıcklanmakta haklısın, zaten ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence belliki kızda var bir problem. Nişanlın da haklı demiyorum zaten sadece bi ilişki kolay kurulmuyo ama maleef yuvayı yapmak biraz dişi kuşa kalıyo. bence önyargısız bi şekilde teraziye koy nişanlınla ilişkini... Ortada gerçek bir aldatma durumu yok pire için yorgan yakma derim...

Gıcklanmakta haklısın, zaten ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence belliki kızda var bir problem. Nişanlın da haklı demiyorum zaten sadece bi ilişki kolay kurulmuyo ama maleef yuvayı yapmak biraz dişi kuşa kalıyo. bence önyargısız bi şekilde teraziye koy nişanlınla ilişkini... Ortada gerçek bir aldatma durumu yok pire için yorgan yakma derim...

sebep bu oldu ve ben gerçekten sert çıkışmadım ona..birikimdi sanırım patladı artık belkide sürekli baskı yapmamdan sıkıllmıştır.çok büyük tepki verdi.
aldattıgına inanmıyorum..öle bi his yok içimde.kıskançlık deildi içimdeki sadece kızgınlık..öfke.....
..bitti sanırım bu iş..:59:

kusura bakmayın ama esmerin tepkisi yerinde
erkek parlaar kız parlayamaz mı
alttan mı alır..sevgili değil nişanlılı
insanın kendine GÜVENSİZliği ile ilgi hiç alakası yok

şimdi sen nişanlın gibi davransaydın
o erkek senin verdiğin tepkiden daha fazlasını verirdi

bu insanın kendine güvensizliği ile ilgili değil
"yanlış" yapılıyor
sen nişanlılısın bir mesafen olmalı
facede fotograf yan yan dururken kafa kafaya ne alaka?
yaşı 18 deyip küçüktür diyebilir
18yaşşındaki küçük değil.

göstermiş oldugun tepki doğru
ben olsam daha sert olurdum galiba

ve kızın kurdugu şu cümle

''esmer sen normalmisin ya bence normal biri deilsin hepimiz bunu biliyoruz ddi(?)''

nişanlınla SEN tartışınca bu kızla dertleşip seni anlatıyordu bence buna
nişanlından cesaret alıyor yoksa sana öyle cümle kuramazdı

ANLAMIYORUM DERTLERİ NEY BU ERKEKLERİİN !

"iş yerindeki kızlarla konuşmayacaksın" bu normal bir istek mi sizce...ben nişanlınızın yerinde olsam orda tepki gösterirdim öncelikle sonra durum bu hale gelmezdi...siz de insanların normal bir şekilde iletişim kurabileceğini öğrenmiş olurdunuz..

yazık olmuş hiç yüzünden

nisanliniza kizmakta haklisiniz.
hic sevmem boyle isleri.
bir kere karsindaki erkek evli ya da nisanliysa, hatta ciddi bir iliskisi varsa oyle arayip edip gorusmeyeceksin!
o kizin bunu dusunmesi gerekirdi.
ayrica telefondaki konusmasi cok terbiyesizceymis.
bana kalirsa bu kiz sizin hakkinizda bir seyler biliyor ki normal degilsin falan demis, nisanliniz sizin kiskanclik yaptiginizi belki ona anlatmis olabilir gibi geldi bana.
biri beni arayip sizin soylediklerinizi soylese ben ''rahatsiz ediyorsam bir daha aramam'' der telefonu kapatirim ama kiz abuk sabuk seyler soylemis ve nisanlinizin onu aramasini istemedigine inanmamis, tamam aramam demeyip yuzsuzluk yapmis.

bu kizin muhabbeti aranizda hep donduyse nisanliniz sikilmis olabilir belki ama bana gore tepkisi fazla. elin kizi icin boyle yapmamasi gerekirdi.
belki de baska seyler de var aranizda, bu kavga bardagi tasiran damlaydi, bilemiyorum.

bu kiz size gicik oluyor, sevmiyor ve iliskinizdeki bazi seylerden haberdar gibi geldi bana...
eger boyle olmasaydi kizin tepkisi daha farkli olurdu.
sorun oluyorsa gorusmeyiz derdi ama o kiz nisanlinizin yaptirdigina inanmayacak kadar iyi biliyor bazi seyleri...
nisanlinizla cok yakinlardi sanirim...
kiz size ''esmer sen normalmisin ya bence normal biri deilsin hepimiz bunu biliyoruz'' demis...
demek ki nisanliniz bazi seylerden bahsediyormus insanlara.
qDERYA'ya katiliyorum nisanlinizdan cesaret almasa size telefonda o laflari soyleyemezdi.

Son düzenleme:
Genelde bu konularda akıl vermeyi sevmem çünkü ikili ilişkilerde herkes kendi mantığınca davranmalıdır bana göre.Herkesin kendi ilişkisi kendi doğruları..
Fakat o kadar sinir oldum ki yazmadan edemedim..Belli ki nişanlın bu kızla gereğinden fazla samimi olmuş ki sana onları söyleme cesareti bulmuş..Ayrıca arar sanane ne demek yahu?Bunu dediği anda bitirirdim ben her şeyi.Seni savunmaması bir yandan,senin rahatsız olduğunu bildiği halde görüşmeye samimi olmaya devam etmesi bir yandan..Cep telefonunu neden vermiş,ailesi deli mi neden ısrarla onları beraber görmek istemiş (yani kız nasıl anlattı bilemiyorum) kafa kafaya fotoğraf ne demek :84:
İnanın ben fesat biri değilimdir,eşime güvenirim,bir kere bile cep telefonunu kontrol etmişliğim yoktur.Facebookta mesajlarına bakmam ama bu yapılanlar gerçekten sinir bozucu..Çok sakin bir insanı bile delirtebilir ki bence hiç normal değil..

Suç sende,abartıyorsun,pire için yorgan yakma diyenleri anlayamıyorum :50:

valla arkadaşım sonuna kadar haklısın
nişanlın bi kere o kıza yüz vermiş yaşı başı bağlamaz beni öyle bi durumda olsam çok ddaha büyük tepkiler verrdim ben
yüzüğü çıkaran ben olurdum en başta
ne bu canım yaşı küçükmüşde yardımcı oluyomuşda o kız o lafları etme cesaretini nerden buluyo gerçekten abisi gbi yakını gbi görse seni orda ikna etmeye çalışırdı yanlış anlama kusura bakma derdi baya dikelenmiş sana nişsanlın çok yüz vermiş ki ordan taviz almış
nişanlında sana ne kadar kızarsa kzısın telefonda o kızın ağzının payı verip çat kapatmalıydı telefonu
hem niye ailesine bahsetmiş ki niye onu ailesine göstermek istemiş facede resim koyması apayrı bi durum zaten sen sabırlıymışsın anlaşılan

Son düzenleme:
herkese tşk ederim..bende sizlerle aynı fikirdeyim.
şuana kadar hiç haber yok..bende aramayı zaten düşünmüyorum.

"iş yerindeki kızlarla konuşmayacaksın" bu normal bir istek mi sizce...ben nişanlınızın yerinde olsam orda tepki gösterirdim öncelikle sonra durum bu hale gelmezdi...siz de insanların normal bir şekilde iletişim kurabileceğini öğrenmiş olurdunuz..

yazık olmuş hiç yüzünden

böyle bir istegim olmadı..sadece seviyeli olmasını samimi olmasını istemedim.kaldıki bukız işten ayrılalı 4 ay oluyo....

Tabi ki çalıştığı yerdeki kızlarla konuşabilir ama sınırlarını aşmadan, samimi olmadan, iş arkadaşı çerçevesinde...
Belli ki nişanlınızdan çok yüz bulmuş ki size karşı o şekilde konuşabiliyor. Ne demek sen normal değilsin hepimiz biliyoruz vs. Çok sinir bozucu şeyler bunlar... O fotoğraf olayı da can sıkıcı, kafa kafaya verip fotoğraf çekinmekte ne demek yahu. Daha düzgün bir şekilde çekinemezler miydi?..

Tamam belki nişanlınızın içinde kötü bişey yok ama siz samimi olmasını istemediğiniz halde sanane arar demesi de hiiç normal değil. Sen bi erkekle konuşup nişanlına da sanane konuşurum desen neler olur acaba? Durumu daha iyi anlatabilirdi bana göre. Yani sadece iş arkadaşım samimi değilim vs. diyebilirdi. Her şeyi geçtik diyelim o kızın konuşma tarzı, o cesareti bulmuş olması can sıkıcı...

Tabi ki çalıştığı yerdeki kızlarla konuşabilir ama sınırlarını aşmadan, samimi olmadan, iş arkadaşı çerçevesinde...
Belli ki nişanlınızdan çok yüz bulmuş ki size karşı o şekilde konuşabiliyor. Ne demek sen normal değilsin hepimiz biliyoruz vs. Çok sinir bozucu şeyler bunlar... O fotoğraf olayı da can sıkıcı, kafa kafaya verip fotoğraf çekinmekte ne demek yahu. Daha düzgün bir şekilde çekinemezler miydi?..

Tamam belki nişanlınızın içinde kötü bişey yok ama siz samimi olmasını istemediğiniz halde sanane arar demesi de hiiç normal değil. Sen bi erkekle konuşup nişanlına da sanane konuşurum desen neler olur acaba? Durumu daha iyi anlatabilirdi bana göre. Yani sadece iş arkadaşım samimi değilim vs. diyebilirdi. Her şeyi geçtik diyelim o kızın konuşma tarzı, o cesareti bulmuş olması can sıkıcı...

iş arkadası değil ki artık..kız işten ayrıldı ama arada bir ziyarete(!) gidiomuşş.:84:

çok üzüldüm..haklısınız valla..bu siteye girip dertleri okudukça paranoyak oluyorum..o kız insansa abi dediği insan onun yüzünden madur,nişan atmış,sevdiğini kaybetmiş,insansa eğer özür diler aranızı bulur..

bi düşünsenize sizin yüzünüzden biri nişan atsa tepkiniz ne olur..eğer ortada yanlış anlaşılma varsa hemen düzeltirsiniz adam olan bunu yapar..

BENCE KIZMAKTA HAKLISIN.BENİM DE BEŞ YILLIK BİR BERABERLİĞİM VAR VE NİŞANLIYIZ.BEN DE SEn gibiyim.ne gereği var ki konuşuyo o kız.hem o yaştaki heleki bu devirdeki çoğu kızın nasıl bir yapıya sahip olduğunu hepimiz biliyoruz.ben büyüklerden değil küçüklerden korkarım asıl..seninkinin araya yeterince mesafe koymayışından kaynaklanmış bence.birincisi nasıl baş başa fotoğraf çektirebilirler.ikincisi tel nosunu bile vermesi hata.seninki iyi niyetle vermiş olabilir ama iyilikten de maraz doğar.ki kız bunu yeterince kullanmış..ayyyy valla çok sinir oldum.aynı şeyi sen yapmış olsan o seni çok mu anlayışla karşılıcaktı.bunun güvenle falan da alakası yok.seven insan kıskanır da korur da..bilemiyorum bugüne kadarki tepkilerinde belki abartıya kaçtıkların olmuştur ama kesinlikle sen haklısın.seninki daha mesafeli davranmalıydı..oh ya ne bu samimiyet.aynısını sen yapsan beyfendi napıcaktı kimbilir?merak etmecanım seni gerçekten seviyo bence ve sevgisi ağır basıp geri dönücektir.dönünce de halledersiniz..ben inanıyorumki bu sorunu aşıcaksınız.

çok üzüldüm..haklısınız valla..bu siteye girip dertleri okudukça paranoyak oluyorum..o kız insansa abi dediği insan onun yüzünden madur,nişan atmış,sevdiğini kaybetmiş,insansa eğer özür diler aranızı bulur..

bi düşünsenize sizin yüzünüzden biri nişan atsa tepkiniz ne olur..eğer ortada yanlış anlaşılma varsa hemen düzeltirsiniz adam olan bunu yapar..

tşk ederim cnm.
gerçekten yaşanan neler neler var..başımıza gelmeyecegini bilemeyiz..burda yazılanları okudukça dahada temkinli olmaya çalıştım daha çok korktum belkide normalde karışmayacagım şeylere fazla tepki verdm ama onun bana dönüşü böyle sert olmamalıydı..
nasıl böyle oldu nedennn? anlayamıyorum..:43::59
:

BENCE KIZMAKTA HAKLISIN.BENİM DE BEŞ YILLIK BİR BERABERLİĞİM VAR VE NİŞANLIYIZ.BEN DE SEn gibiyim.ne gereği var ki konuşuyo o kız.hem o yaştaki heleki bu devirdeki çoğu kızın nasıl bir yapıya sahip olduğunu hepimiz biliyoruz.ben büyüklerden değil küçüklerden korkarım asıl..seninkinin araya yeterince mesafe koymayışından kaynaklanmış bence.birincisi nasıl baş başa fotoğraf çektirebilirler.ikincisi tel nosunu bile vermesi hata.seninki iyi niyetle vermiş olabilir ama iyilikten de maraz doğar.ki kız bunu yeterince kullanmış..ayyyy valla çok sinir oldum.aynı şeyi sen yapmış olsan o seni çok mu anlayışla karşılıcaktı.bunun güvenle falan da alakası yok.seven insan kıskanır da korur da..bilemiyorum bugüne kadarki tepkilerinde belki abartıya kaçtıkların olmuştur ama kesinlikle sen haklısın.seninki daha mesafeli davranmalıydı..oh ya ne bu samimiyet.aynısını sen yapsan beyfendi napıcaktı kimbilir?merak etmecanım seni gerçekten seviyo bence ve sevgisi ağır basıp geri dönücektir.dönünce de halledersiniz..ben inanıyorumki bu sorunu aşıcaksınız.

geri dönse herşey eskisi gibi olurmu bilemiyorum..resmen aşağılandım..onu affedebilicekmiyim affetsemde yürürmü bu iş?

Back