- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Arkadaşlar günaydın... Şuan çok zor bir yoldan geçtiğimi biliyorum. Öyle çetin bir yol ki; ben nasıl adım atacağım bilmiyorum.. Sevgilim temmuzda annemle tanışmaya bulunduğum şehre gelecek.. Annemde kendisiyle tanışmayı çok istiyor zaten buraya kadar problem yok... Sorun şu ki; erkek arkadaşım konuyu ailesine de açmış ve annem ile tanıştıktan en geç 1 hafta sonra beni istemeye gelmeyi planlıyorlarmış.. Bu çok hoşuma gitti.. Ben de konuyu uygunca aileme açtım. Daha doğrusu öncelikle anneme açtım. Ben ailenin tek çocuğuyum. Tek kızım.. Bir ağabeyim var ama aslında öz abim değil. Fakat özden de öte benim için.. Şu sıralar hem maddi hem manevi zor bir dönem yaşıyoruz.. Bütün ailenin psikolojisi berbat anlayacağınız.. Konuyu anneme açtığımda annemin yüzündeki renk değişimlerini saniye saniye gözlemleyebildim. Tepkisi beklediğim gibiydi. ( sevgilim şehir dışında yaşıyor, çalışıyor ve çalıştığı işin yüksek getirisi yok ama hamdolsun Allaha beni açta açıkta koymaz. canı gibi sahipleneceğinden eminim ) Annem parantez içerisinde belirttiğim nedenleri bayağı bir sorun etti. Ağabeyinle bir konuş dedi. Bende kendisine anlattım durumu.. Ağabeyimde beklediğim tepkiyi verdi. Bağırmalara çağırmalar, kapıları yumruklamalar... Ve en önemlisi bencilce edilen sözler... Şu kadar borcumuz var, bu durumda nasıl olsun bilmem ne.. Ben o borçları ödemek için zaten canla başla çalışıyorum dedim ağabeyime. Ama kızlar gelmişim 23 yaşıma. Seviyorum, seviliyorum. Ha ufak tefek tartışmalar olmuyor mu aramızda? Elbette oluyor. Ama onunla olur ya.. Sevgilim evlilik düşünebileceğim yapıda bir erkek ve beni çok seviyor eminim bundan... Sevgilim ne olursa olsun seni bir kez isteyeceğim ailenden diyor. Allah razı olsun. Ama aileminde hali ortada. Annem şuan evde hasta yatıyor. Peki neden? Karalar bağladığı için.. Ağabeyim şu an uyuyor. Birazdan uyanır ve ilk işi ne olur? Annemi dolduruşa getirmek... Peki beni ne yapıyorum? İş yerinde öyle bu konuyu düşünüyorum. Kızlar benim hakkım değil mi sevdiğimle evlenip yuva kurmak..? Ağabeyimin dediği şey en azından 30 yaşına gelseydin de; şu borçlara bir yardım etseydin.. Bu nasıl bi haksızlık kızlar?