- 17 Şubat 2023
- 75
- 3
- 24
- Konu Sahibi elizabeth-
Arkadaşlar aynı okul aynı sınıfta olduğum bi sevgilim var ilişkimiz 1 yıl 1. ayını doldurdu bile önceden her ilişkide olduğu gibi tartışmalar veya ufak kavgalarımız olurdu. Kaybetme hissim çok vardı. , hani böyle full aşıktım korkuyodum benden bir gün ayrılır diye. Ama son zamanlarda son 4 aydır ona karşı içimde bi huzursuzluk oluştu. Bi anda geldi bu his, inanın ilişkimiz çok güzel herkesin isteyeceği türden bir erkek o ilgili hediyeler alır güzel şeyler söyler sevgisiz asla ama asla hissettirmez. Tüm ailesiyle tanıştım beni çok ciddi görüyor bende tanıştırdım aynı şekilde ama 4 aydır her şey sarpa sardı bende. Artık beni hiç bırakamayacğından eminim çok ilgili yanımda şımarıyor çocuklaşıyor. Her saniye sevgisini belli ediyor kaybetme korkumda kalmadı. Artık bi heyecanı kalmadı bi olay yok kavga yok beni bırakır mı düşüncesi yok e zaten her gün görüyorum. Ona karşı davranışlarımda bi değişiklik yok böyle bi şey yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi kendimden nefret ediyorum inanın en az 10 kere ağlamışımdır bu yüzden. Acaba aşkımın sevgiye dönüşmesini soğuma mı sanıyorum ne oluyor bilmiyorum. Bazen diyorum tamam ya aşığım bazen diyorum ki bi şey hissediyor muyum bi kıpırtı var mı? Kafayı yedim artık asla ama asla ayrılmak istemiyorum tam aksine düzelmek eski hislerime kavuşmak, sorgulamadan kendime kanıtlamaya uğraşmadan ilişkime devam edebilmek istiyorum çünkü 1 yılda çocuk benim her şeyim oldu benim için her şeyi yapıyor onu kaybedemem. Pişman olurum bunuda biliyorum onsuz bir hayat değil onla devam etmek istiyorum. Sanki eskisi kadar büyülenmiyorum ondan böyle uzun uzun bakasım sevesim gelmiyor ama yapıyorumda napıcam ben nolursunuz yardım edin çıkamıyorum işin içinden çok üzgünüm