• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl düzelir,daha doğrusu düzelir mi? (Resimli)

zevk meselesi tabi de bence ilk resimdeki saçınız gayet güzel ama en son maalesef...
saçınız nasıl boya tutmuyor anlamadım ben sarıdan direk koyu kestaneye döndüm biraz akınca 2nciyi yaptım gayette kapattı

Bitkisel siyah boyalar var, hem sacini toparlar hem yeterince koyu bir sacin akmasi acilmasi cok zordur. Kestirme bence once kurtarmaya calis sonra insan cok uzuluyor

Günaydın kızlar. Bir türlü fırsat bulup kuaföre gidemedim,zaten çok kısa kestirmemeye karar verdim uçlarını kestireceğim sadece. Argan yağı ve saç kremi de daha sık kullanıyorum, sanki hafiften düzelmeye başladı gibi ne dersiniz?

12696047_1669553093262407_874897078_n.jpg

Günaydın kızlar. Bir türlü fırsat bulup kuaföre gidemedim,zaten çok kısa kestirmemeye karar verdim uçlarını kestireceğim sadece. Argan yağı ve saç kremi de daha sık kullanıyorum, sanki hafiften düzelmeye başladı gibi ne dersiniz?

Eki Görüntüle 1773725
Benim konudan geldim buralara,bence saçını kestirmelisin :( gerçekten kötü duruyor,ama düzelebilir.Ve bence de doğal saç rengin daha güzel.
Katlı kestirme öncelikle,kat da saçı çok yıpratıyor ayrıca az gösteriyor bana kalırsa. katsız saç hep daha dolgun duruyor.omuzlarında katsız düz kestirip saçına katkısız keratin yüklemesi yaptırırsan mükemmel sonuçlara kavuşabilirsin .sonra da bol bol bakımlarla uzatırsın.bu şekilde kalırsa hiç uzamaz :( çok kurumuş bir de saçların.hindistan cevizi yağını da dene derim,sadece kimyasal kullanınca da saça zarar vermiş oluyoruz.

Ha bir de sarımsağı hiç duydun mu bilmiyorum ama sarımsak da saçı yumuşacık yapıyor gürleştiriyor uzatıyor vs vs. direk maske olarak da yapabilirsin ya da benim gibi şampuana da katabilirsin.

Benim konudan geldim buralara,bence saçını kestirmelisin :KK43: gerçekten kötü duruyor,ama düzelebilir.Ve bence de doğal saç rengin daha güzel.
Katlı kestirme öncelikle,kat da saçı çok yıpratıyor ayrıca az gösteriyor bana kalırsa. katsız saç hep daha dolgun duruyor.omuzlarında katsız düz kestirip saçına katkısız keratin yüklemesi yaptırırsan mükemmel sonuçlara kavuşabilirsin .sonra da bol bol bakımlarla uzatırsın.bu şekilde kalırsa hiç uzamaz :KK43: çok kurumuş bir de saçların.hindistan cevizi yağını da dene derim,sadece kimyasal kullanınca da saça zarar vermiş oluyoruz.
Zaten katlar gitsin diye az az kestireceğim,birdenbire fazla miktarda kestirmek istemiyorum. Toparlamaya uğraşacağım öncelikle. Bakalım.

Zaten katlar gitsin diye az az kestireceğim,birdenbire fazla miktarda kestirmek istemiyorum. Toparlamaya uğraşacağım öncelikle. Bakalım.
bir de bu süre zarfında hiç şekillendirici falan kullanma,çok zorda kalırsan da ısı koruyucusu falan kullan. katlardan kurtulursan çok daha rahat toparlayacaktır:KK5:

bir de bu süre zarfında hiç şekillendirici falan kullanma,çok zorda kalırsan da ısı koruyucusu falan kullan. katlardan kurtulursan çok daha rahat toparlayacaktır:KK5:
Aynen canm şekillendirici hiç bişey kullanmıyorum. Bir de saçın kuru görünüyor demişsin ama şuan çalıştığım ortamdaki ışıktan dolayı mı öyle görünüyor bilmiyorum ama saçım hiç kuru değil aksine ellediğimde yumuşacık. Sadece o sarılar ve uçlardaki kırıklardan dolayı çok yıprandı,başka bir şikayetim yok aslında.O da uzadıkça geçecek sanırım,koyu renk boya tutmuyor çünkü

Aynen canm şekillendirici hiç bişey kullanmıyorum. Bir de saçın kuru görünüyor demişsin ama şuan çalıştığım ortamdaki ışıktan dolayı mı öyle görünüyor bilmiyorum ama saçım hiç kuru değil aksine ellediğimde yumuşacık. Sadece o sarılar ve uçlardaki kırıklardan dolayı çok yıprandı,başka bir şikayetim yok aslında.O da uzadıkça geçecek sanırım,koyu renk boya tutmuyor çünkü
o zaman boya tutmuyorsa bence daha fazla boyatma,kendi haline bırak. katlarını ve sarıları yavaş yavaş kestir. yumuşaksa süper,saç diplerinin yağ dengesini sakın bozma,saça en faydalısı o. haftada ikiden fazla yıkama,ılık suyla yıka.saçlarını da kırmadan tara,kendi yağı ile de beslensinHoppa elma sirkesini de durulama suyuna kat:))

o zaman boya tutmuyorsa bence daha fazla boyatma,kendi haline bırak. katlarını ve sarıları yavaş yavaş kestir. yumuşaksa süper,saç diplerinin yağ dengesini sakın bozma,saça en faydalısı o. haftada ikiden fazla yıkama,ılık suyla yıka.saçlarını da kırmadan tara,kendi yağı ile de beslensinHoppa elma sirkesini de durulama suyuna kat:))
Haftada 2 kere yıkama nasıl olacak,evliyim ben:KK48: Bak bunu başka yerde çekmeye çalıştım, tamamını çekemedim ama rengi bu kadar açıldı. Siyah saç nasıl bu hale dönüyor anlamadım,her geçen gün daha da açılıyor.Bu sefer kesime bir arkadaşımın önerdiği yere gideceğim,aklıma girerlerse boyatırım ya da sadece kestirirm bilmiyorum
12714003_1669576819926701_386602028_n.jpg

Kendi saç rengine boyatıp sonra da hiç boyatmasan toparlanır,ama açılıyormuş her yıkamada işte o kötü çok.
canım evli olmakla pek alakası yok duşta duş bonesi kullan ben öyle yapıyorum:oops:
ama sarımsak tarzı kürleri yapamazsın o zaman:KK15:

Kendi saç rengine boyatıp sonra da hiç boyatmasan toparlanır,ama açılıyormuş her yıkamada işte o kötü çok.
canım evli olmakla pek alakası yok duşta duş bonesi kullan ben öyle yapıyorum:oops:
ama sarımsak tarzı kürleri yapamazsın o zaman:KK15:
Saç bonesiyle nasıl oluyor kız.Abdest oluyor mu onla? Ayy neyse:oops: Deli gibi saç selfisi çekmeye çalışıyorum bak bunu da şimdi çektim,başka bir yerde de koyu görünüyor. Adama sanki bana bukelamun renkli saç boyası yap demişim,yap desen yapamaz ha o derece:KK53: Bak bu renk olsa yine iyi,koyu renk görünüyor en azından ama civciv rengini bozamıyorum

12735665_1669583333259383_1529815514_n.jpg

Saç bonesiyle nasıl oluyor kız.Abdest oluyor mu onla? Ayy neyse:oops: Deli gibi saç selfisi çekmeye çalışıyorum bak bunu da şimdi çektim,başka bir yerde de koyu görünüyor. Adama sanki bana bukelamun renkli saç boyası yap demişim,yap desen yapamaz ha o derece:KK53: Bak bu renk olsa yine iyi,koyu renk görünüyor en azından ama civciv rengini bozamıyorum

Eki Görüntüle 1773890
evet bak burada hem daha parlak çıkmış hem de sarılar pek belli olmuyor.sen bol bol bakıma devam et ama keratin yüklemesini düşündün mü hiç? herkes çok memnun

evet bak burada hem daha parlak çıkmış hem de sarılar pek belli olmuyor.sen bol bol bakıma devam et ama keratin yüklemesini düşündün mü hiç? herkes çok memnun
Yaptırıyorum canım onu da,ben de memnunum. Marketteki şampuanları kullanıp resmimi çeksem şoka girersin, bonus kafa ve çalı süpürgesi karışımı bişey oluyor:KK45:

Yaptırıyorum canım onu da,ben de memnunum. Marketteki şampuanları kullanıp resmimi çeksem şoka girersin, bonus kafa ve çalı süpürgesi karışımı bişey oluyor:KK45:
ya işte saç yapısıyla alakalı bazı saçlar çok dayanıksız oluyor seninki de öyleymiş :( beyazlayana kadar boyadan uzak durup sonra organik boyalarla falan en fazla şey yapacaksın.yoksa bütün paramızı saç bakım ürünlerine yatıracağız,gidecek paracıklar:KK54:

Haftasonu kestirdim saclarimi ama boyatmadım,boyaya tövbe artık. Guncel hali böyle.

Eklentiler

• 12527699_1671847783032938_698617878_n.jpg
    12527699_1671847783032938_698617878_n.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 80
  • 12746458_1671848003032916_1609413423_n.jpg
    12746458_1671848003032916_1609413423_n.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 84
  • 12767729_1671847973032919_966441415_n.jpg
    12767729_1671847973032919_966441415_n.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 81
Yıpranmış saç için açmıştım konuyu, kesirdim kurtuldum.Bu sefer de bir uzatma telaşı başladı:KK45:
Ara sıra kıyaslamak adına güncelleyeyim konuyu. 28 günde bu kadar uzamış,uçlar resimde aynı hizada çıkmamış ama uzama miktarı iyi gibi sanki:)

12919198_1684741995076850_1076267426_n.jpg

Back