• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl düzelir,daha doğrusu düzelir mi? (Resimli)

Rengi kotu durmuyor
Ama berbat etmisler sacinizi ya kirik kirik olmus uclari en iyisi omuza kadar kestirin uzar merak etmeyin
Yukariya cikmasin kiriklar

Bak burdaki renk civciv sarisinin ustune kopkoyu boya surulup akinca da olusan renk.Daha 4 ay anca gecmistir yani ustunden, sonra yine boyattirdim suanki gibi oldu en son.Benim sacim bir turlu koyu renge donmuyor
Cok ilgin ya cok sasirdim.
Cok saglam bir kuafore gidin o zaman.o_O

Saçın çok yorgun görünüyor. Bence kestirmelisin. Ve elinden geldiğince bakım yap. Artık yağ mı olur ne oluyorsa ben yapamıyorum çünkü. Hem daha sağlıklı uzamış olur. Boyayla çok daha fazla yıpranık durur. Semsert olur

kestirmene gerek yok bir iki boyamaya eğer simsiyah boyamazsan kapanmaz siyah renk te kadınların çoğuna yakışmıyor çok sert yüz ifadesi yapıyor benim de sacım acık renk röfleydi ama dip boya her yirmi günde bir bıktığım için çünkü beyazlarım var ırsi kendim küllü kumrala boyadım ik boyamam da hemen aktı üst komşum kuaför o her 10 günde bir boya dedi 3 boyamada renk oturdu bence sende çok koyu olmayan bir renge boya kendin çikolata kahve buzlu kahve olabilir acık bulursan sonrakı boyamada bir ton koyu alırsın ama koyuya boyama geri dönüşü sacın yıpranması demek acıcıyla

bence duzenlı sac bakım yagıyla toparlarsın bosuna kestırme derım

Bence ilk foto güzel kestirme uzar saç serumuylö canlandır

En sari olan mi? Siyah sacim mi? Sari olani diyorsaniz kasim gozum siyah oldugu icin bana gitmedi bir de sacimin dip kisimlari siyahti.Diger syfalarda siyah halini de ekledim
Siyah saçınız daha güzelmiş şimdiki hali çok yıpranmış küt kestirin derim kökü sen de zaten tekrar uzar.

C CeYz
Kestirmek direk çözüm ama kısa kullanmakda sıkıntı yaşayacaksın sanırım
Yoğun bir bakıma ihtiyacı var
Yağ bakımı(nem veren ve güçlendiren yağları araştır onlarla karışım yap)(ayda iki kez)
ve
kemik iliği maskesiyle(kasaptan bildiğin kemik iliği alıyosun buharda iyice pişirip eziyosun herhangi bir kremle karıştırıp maske şeklinde tüm saça uyguluyosun
streç film ile sarıp ara ara sıcak fön tutup en az bir saat bekletiyosun
yıkayacağın zaman suya değdirmeden önce bolca şampuanı saçına yedir
direk su tutup şampuanlarsan çıkmıyor)
(önce on günde bir 3 kez -sonra ayda iki kez 2 ay- sonrasında devam edebildiğin kadar ayda bir)bakım yap
sıcak çikolata vs gibi orta tonlarda kahve rengine boya (20 günde bir 3 kez yapsan sanırım oturur):KK50:

Ne zeytin yagi ne argan yagi ne maskeler yapiyorum,market sampuani da kullanmiyorum ama kendi rengi olan yerlere fayda sagliyor bir tek sanki.
Ama kuruöuş yıpranmış gibi geldi benimde Kızılda uc sene çok yoruldu ben mayonez arada zeytinyağı argan yağı sürdüm boyamadım bu seferde toparlandı ıkı renk oldu seninki kadar vardı kestirdim gitti cok güzel oluyor valla gürleşti

Kızlar benim önceden simsiyah uzun saçlarım vardı,yaz aylarında bir heves balyaj yaptırayım dedim ama rengini çok açık yaptıkları/istediğim tarzda yapmadıkları için ve yıkandıkça da iyice civciv rengine döndüğü için kestirdim,koyu renk boyattırdım. Gittiğim yer sözde kaliteli ama beceremediler işte,dip boyam gelmiş gibi yaptılar.Zaten ne olduysa sonradan oldu, uçlarda kopmalar başladı.
Bir de en gıcık olduğum şey,koyu renk saçımda kalmıyor,renk yine açılıyor. Resimde de gördüğünüz haldeyiz şimdi.(Çok açık renk olan kuaförün ilk batırdığı hal) Size sorum bu saçı çok kısa kestirmeden kurtarma çaresi var mı? Bu ay kesime ve sarı olan kısımları diplerdeki kendi rengime boyatmaya gideceğim,şeytan dürterse omzuma kadar kesip atacağım valla:KK34: Kısa saça da alışık değilim ki offf, sizce ne yapmalı?

Baktıkça sizin yerinize ben sinir oldum, beceriksiz herifler.:KK34:

Kısa saça pek alışkın değilsiniz anlıyorum ama buradan dönmek de pek mümkün görünmüyor. Saç tellerinin yapısı kimyasalla değişip bozulmuş oluyo bi yerden sonra.

En iyisi kestirip sağlıklı bi şekilde tekrar uzatmak. Saçın yapısına da bağlı tabi ama iyi bi bakımla 1 yılda tekrar aynı boya gelir.

Geçmiş olsun tekrar.

Bencede rengi de boyu da güzel hiç kötü durmuyor.Kestirmemeni ömeririm çünkü hiç de kolay uzamıyor ve kısa saçla uğraşmak kesinlikle daha zor.

Saçlarınız cansız görünüyor bence uzun küt kestirebilirsiniz. Ay benim bile kestiresim geldi çok severim uçları kalın kalın

Ceyz fotograflardan cok hos bir hanim oldugun anlasiliyor. Seni cok merak ediyorum keske yuzunu de gorseymisiz :)

Benim de sacim oryal ile acildi. Bu hatalarin hatasina bende dustum. Hurrem bakirinin cok moda oldugu donemlerdi. Ve sacima bakir tutmaz diye oryalle acti. Ilk kez boyamistim sacimi.

Ipek gibi saclarim mahvoldu :KK43: Sacimi uzun da cok severim. Kestiremedim de. Kisa sac olmuyor bende. 2 yil sacimin boyali saci atmasi icin bekledim. Artik hicbir sekilde sacima boya surmeme karari aldigim icin o sacla 2 yil yasadim. Tabi bunda basortu kullanmamin da etkisi buyuk. Bu gorsel kirlilik ile sadece ailem ve ben imtihan olduk:KK45: Sacimda suan uclarda azicik kaldi. Onu da kestirecegim.

Eger kestirmeyeceksen benim gibi uzadikca atmasina bakacaksan cam terebentin var. Muthis uzatiyormus. Kullanan arkadaslarda gozlrrimle gorsum farki ama nasil korktuysam yine ona da cesaret edemedim. Sen bi arastir.

En guzeli dogallik diyorum.:KK200:

İlk fotoğrafta beğendim ama sonrakiler gerçekten çok farklı durmuş. Bence saçlarını kestir 3. fotoğrafta çok yıpranmış gözüküyor. Saçın kendine gelir. Burada bir sürü kür var yaza kadar da uzatmış olursun :) Saçlarını sık boyatma bırak biraz aksın sonrasında tekrar boyarsın. Muhakkak kurtarırsın saçını :)

2 günde bir hindistan cevizi yağı ile bakım yap bebek gibi saçın olur. güven bana sakın kestirme ben çok pişmanım. bu durumu geç keşfettim daha önce biri bana söyleseydi keşke şu an upuzun saçım olacaktı.

2 günde bir hindistan cevizi yağı ile bakım yap bebek gibi saçın olur. güven bana sakın kestirme ben çok pişmanım. bu durumu geç keşfettim daha önce biri bana söyleseydi keşke şu an upuzun saçım olacaktı.
Ben lifeco alacaktim sonra Davines bakim kremi yle sampuan almaya basladim onu unttum.Dogru diyorsun canim.

Back