Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benim önceden simsiyah uzun saçlarım vardı,yaz aylarında bir heves balyaj yaptırayım dedim ama rengini çok açık yaptıkları/istediğim tarzda yapmadıkları için ve yıkandıkça da iyice civciv rengine döndüğü için kestirdim,koyu renk boyattırdım. Gittiğim yer sözde kaliteli ama beceremediler işte,dip boyam gelmiş gibi yaptılar.Zaten ne olduysa sonradan oldu, uçlarda kopmalar başladı.
Bir de en gıcık olduğum şey,koyu renk saçımda kalmıyor,renk yine açılıyor. Resimde de gördüğünüz haldeyiz şimdi.(Çok açık renk olan kuaförün ilk batırdığı hal) Size sorum bu saçı çok kısa kestirmeden kurtarma çaresi var mı? Bu ay kesime ve sarı olan kısımları diplerdeki kendi rengime boyatmaya gideceğim,şeytan dürterse omzuma kadar kesip atacağım valla Kısa saça da alışık değilim ki offf, sizce ne yapmalı?
Saçlarınız yıpranmamış maşallahBence o kadar kötü durmuyor.
Daha kötülerini gördüm kendimde
Ama kestirme bence.
Ben platin sarısının üstüne siyah yapmış kızım.
Tutar, biraz sabır sadece.
Çok sık boyayıp saçı daha da yorma artık.
Resmini görmedin platin saçlarını siyaha boyamış birşey olmadı demiş ya o yüzden dedim benimde belime kadar olan saçlarımı önce röfleye arkasından ombre yaptırdım ve çok döküldü kestirmek zorunda kaldım kulak hizamdadiplerimden beyaz ve siyah saçlarım var uçlarda eski renk kaldı acaba diyorum kına mı yaksam sizce Nasıl olurResim var mı ben de bakmak isterim :) Nereden baktınız? pinoli
Ay ben yanlış anlamışım gördün sandım,pardon. Kınayla ilgili hiç bilgim yok canım.Resmini görmedin platin saçlarını siyaha boyamış birşey olmadı demiş ya o yüzden dedim benimde belime kadar olan saçlarımı önce röfleye arkasından ombre yaptırdım ve çok döküldü kestirmek zorunda kaldım kulak hizamdadiplerimden beyaz ve siyah saçlarım var uçlarda eski renk kaldı acaba diyorum kına mı yaksam sizce Nasıl olur
Sagol Canım teşekkür ederimAy ben yanlış anlamışım gördün sandım,pardon. Kınayla ilgili hiç bilgim yok canım.
Resmini görmedin platin saçlarını siyaha boyamış birşey olmadı demiş ya o yüzden dedim benimde belime kadar olan saçlarımı önce röfleye arkasından ombre yaptırdım ve çok döküldü kestirmek zorunda kaldım kulak hizamdadiplerimden beyaz ve siyah saçlarım var uçlarda eski renk kaldı acaba diyorum kına mı yaksam sizce Nasıl olur
oryalle yapmışlar demekki ne yaparsan yap açılır yine rengi tek çaren kestirmek eger o halde istemiyosan
Artık boyada istemiyorum çünkü saçlarımın eski kalınlığı ve gürlüğünü kaybettim o yüzden kına istiyordum fakat şimdi biraz dinlensin bakım yapıyorum sonra belki kına yakarımHayıırrr sakın kınaya bulaşma.Sonra boya tutmuyor.
ben de anlamadım ne olduğunu.Ay ben yanlış anlamışım gördün sandım,pardon. Kınayla ilgili hiç bilgim yok canım.
Artık boyada istemiyorum çünkü saçlarımın eski kalınlığı ve gürlüğünü kaybettim o yüzden kına istiyordum fakat şimdi biraz dinlensin bakım yapıyorum sonra belki kına yakarım
Şuan benim saçlarım öyle taramaya korkar oldum kendisi kökten kopuyor her yer benim saçım kılım bende sığır iliği kürüne başladım aslında birde kınayı düşündüm ama vazgeçtim yaz sonu inşallah düşenebilirimbenimde bir zamanlar öyleydi ben çam terebeni badem yağı ve argan yağı kullanıyorum aynı anda saç dipleri ve uçlarına bolca sür birde bepanten sürersen besler ama her 3 günde bir yapman lazım ama hemen bir faydasını göremezsin bir süre kullanman gerek birde toparlayana kadar saçlarının uçlarından 3 ayda bir hava alması için kestir ben öyle düzelttim benim saçlarım senin saçlarından daha kötüydü dipten aşağı komple yanıktı tararken diplerden kopmalar oluyordu hatta taramama gerek kalmıyordu üstüm hep ufak ufak saç oluyordu gece yatardım sabah kalktığımda tarayamazdım o yağlar sayesinde bir nebze toparlandım. (ben geceden yağlayıp sabaha kadar yedek yastığım vardı onu kullanırdım daha uzun süre saça nufüs edebilir..)