• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl düzelir,daha doğrusu düzelir mi? (Resimli)

ilk haline göre bayağı toparlamış saçlarınız.
şanlısınız ki uzuyor. benimkiler kırıldığından hiç uzamıyor gibi :KK42:

Kızlar benim önceden simsiyah uzun saçlarım vardı,yaz aylarında bir heves balyaj yaptırayım dedim ama rengini çok açık yaptıkları/istediğim tarzda yapmadıkları için ve yıkandıkça da iyice civciv rengine döndüğü için kestirdim,koyu renk boyattırdım. Gittiğim yer sözde kaliteli ama beceremediler işte,dip boyam gelmiş gibi yaptılar.Zaten ne olduysa sonradan oldu, uçlarda kopmalar başladı.
Bir de en gıcık olduğum şey,koyu renk saçımda kalmıyor,renk yine açılıyor. Resimde de gördüğünüz haldeyiz şimdi.(Çok açık renk olan kuaförün ilk batırdığı hal) Size sorum bu saçı çok kısa kestirmeden kurtarma çaresi var mı? Bu ay kesime ve sarı olan kısımları diplerdeki kendi rengime boyatmaya gideceğim,şeytan dürterse omzuma kadar kesip atacağım valla:KK34: Kısa saça da alışık değilim ki offf, sizce ne yapmalı?
Saçında fazla sarı yok benim saçım komple sarı diplerim 7-8 cm uzadı,uçlarda kopma var bendede kırıklarını bile almıyorum bayağı uzadı ama uzatıp bende uçlarını yok edicem kesme bence dipler nasıl olsa uzuyor.2 ayda bir kırıklarını al Hindistan cevizi yağı çok iyi diyolar onu kullan,dax spergro ilede diplerin hızlı uzamasını sağlarsın bence uzar saçının boyu iyi kısaltırsan küser müser uzamaz inat eder bide onla uğraşma millet saçını uzatıcam diye uğraşıyor kıyma saçına onarmaya çalış dediğim gibi,:KK69:

Yıpranmış saç için açmıştım konuyu, kesirdim kurtuldum.Bu sefer de bir uzatma telaşı başladı:KK45:
Ara sıra kıyaslamak adına güncelleyeyim konuyu. 28 günde bu kadar uzamış,uçlar resimde aynı hizada çıkmamış ama uzama miktarı iyi gibi sanki:)

Eki Görüntüle 1806929
Canım uzaması için bit bakım uyguladınmı saçların toparlamışş bencede boyatma boya yapacalsanda ıgore marijel öneririm

Uclarindan alirdin mi peki?

tabi aldırıyorum en fazla 2 ayda bir ama kırıklar yukarı çıkıyor :KK42: ben saçlarımı platin sarısı yaptırmıştım ondan sebep.
bakalım şimdi bir maske aldım onu deneyeceğim umarım işe yarar

tabi aldırıyorum en fazla 2 ayda bir ama kırıklar yukarı çıkıyor :KK42: ben saçlarımı platin sarısı yaptırmıştım ondan sebep.
bakalım şimdi bir maske aldım onu deneyeceğim umarım işe yarar
İşte aynen benmki de öyle olmuştu,uçları kopuyordu kırılıyordu. O yüzden açıcı sürülen yerleri kestirdim,kalan azıcık yerden de 3-4 seferlik kestirmeyle kurtulurum inş. Ben de baya ürün denedim olmadı,inş. maske sende işe yarar canım

Canım uzaması için bit bakım uyguladınmı saçların toparlamışş bencede boyatma boya yapacalsanda ıgore marijel öneririm
Uzaması için bir bakım uygulamadım, burada kürler bakımlar filan okuyorum ama o kadar üşengeçim ki uğraşasım gelmiyor :( Sadece iyi bir şampuan saç kremi aldım,diplere banyoda masaj yapıyorum ve argan yağı. Saçlarım beyazlayana kadar boyatmamaya gayret edeceğim valla dersimi aldım

umarım seninkilerde bir an önce eski sağlığına kavuşur.
maskeyi kuaförüm tavsiye etti biraz kullanayım işe yararsa sana da söylerim adını belki seninde işine yarar
saç kadın için büyük sıkıntı :KK42:

ben elma sirkesi denemiştim banyodan sonra son durulama suyuma elma sirkesi ekliyordum onunla durulanıyordum başka bişey yapmıyosun baya baya toparlamıştı. tabi biraz da kestirdim ama çok değil azar azar kestirdim. birde arkadaşların dediği gibi rengi de kalitesi de güzel duruyor saçlarının benim bildiğin çakmakla yakmışsın gibi olmuştu soğan kabuğuna boyatmıştım yani yaptırmak istediğim oydu ama ortaya turuncu bi saç çıktı tabi saçlarımda siyah öncesinde açtılar falan velhasıl aynaya bi baktım tupturuncuyum hemen eve gidip siyah boya alıp saçımı aynı gün boyadım çünkü ertesi gün iş vardı.. siyah renkte yıpranmışlıkları kapattı 3-4 aya toparladı saçım. elma sirkesi hem besleyip hem de çabuk uzamasını sağlıyor sanırım ayda bir azar azar kestirdim kötü yerlerini aldırdım aman aman rahatsızlık duyacağım bir durum olmadı tabi birazda kulaklarını tıkaman lazım çevreye karşı o sıra herkes saçların çok yıpranmış neden kestirmiyosun diye bi sürü nasihat aldım ama inatla kestirmedim kısa saç yakışmıyor çünkü bide onun üzüntüsünü yaşamayayım diye ... :D

aaaa en önemlisini unuttum ben birde brezilya fönü yaptım saçıma en çok toparlayan o oldu biraz zahmetli ama en fazla 3 gününü alıyor. malzemeleri internette satılıyor bir araştır derim yada kuaföre yaptırabilirsin.

Kızlar baya uzamış gibi, ne dersiniz? :))

13936874_1726488174235565_668747831_n.jpg

Back