- 18 Haziran 2015
- 4.019
- 41.458
- 508
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uclarindan alirdin mi peki?ilk haline göre bayağı toparlamış saçlarınız.
şanlısınız ki uzuyor. benimkiler kırıldığından hiç uzamıyor gibi
Saçında fazla sarı yok benim saçım komple sarı diplerim 7-8 cm uzadı,uçlarda kopma var bendede kırıklarını bile almıyorum bayağı uzadı ama uzatıp bende uçlarını yok edicem kesme bence dipler nasıl olsa uzuyor.2 ayda bir kırıklarını al Hindistan cevizi yağı çok iyi diyolar onu kullan,dax spergro ilede diplerin hızlı uzamasını sağlarsın bence uzar saçının boyu iyi kısaltırsan küser müser uzamaz inat eder bide onla uğraşma millet saçını uzatıcam diye uğraşıyor kıyma saçına onarmaya çalış dediğim gibi,Kızlar benim önceden simsiyah uzun saçlarım vardı,yaz aylarında bir heves balyaj yaptırayım dedim ama rengini çok açık yaptıkları/istediğim tarzda yapmadıkları için ve yıkandıkça da iyice civciv rengine döndüğü için kestirdim,koyu renk boyattırdım. Gittiğim yer sözde kaliteli ama beceremediler işte,dip boyam gelmiş gibi yaptılar.Zaten ne olduysa sonradan oldu, uçlarda kopmalar başladı.
Bir de en gıcık olduğum şey,koyu renk saçımda kalmıyor,renk yine açılıyor. Resimde de gördüğünüz haldeyiz şimdi.(Çok açık renk olan kuaförün ilk batırdığı hal) Size sorum bu saçı çok kısa kestirmeden kurtarma çaresi var mı? Bu ay kesime ve sarı olan kısımları diplerdeki kendi rengime boyatmaya gideceğim,şeytan dürterse omzuma kadar kesip atacağım valla Kısa saça da alışık değilim ki offf, sizce ne yapmalı?
Canım uzaması için bit bakım uyguladınmı saçların toparlamışş bencede boyatma boya yapacalsanda ıgore marijel öneririmYıpranmış saç için açmıştım konuyu, kesirdim kurtuldum.Bu sefer de bir uzatma telaşı başladı
Ara sıra kıyaslamak adına güncelleyeyim konuyu. 28 günde bu kadar uzamış,uçlar resimde aynı hizada çıkmamış ama uzama miktarı iyi gibi sanki:)
Eki Görüntüle 1806929
Uclarindan alirdin mi peki?
İşte aynen benmki de öyle olmuştu,uçları kopuyordu kırılıyordu. O yüzden açıcı sürülen yerleri kestirdim,kalan azıcık yerden de 3-4 seferlik kestirmeyle kurtulurum inş. Ben de baya ürün denedim olmadı,inş. maske sende işe yarar canımtabi aldırıyorum en fazla 2 ayda bir ama kırıklar yukarı çıkıyor ben saçlarımı platin sarısı yaptırmıştım ondan sebep.
bakalım şimdi bir maske aldım onu deneyeceğim umarım işe yarar
Uzaması için bir bakım uygulamadım, burada kürler bakımlar filan okuyorum ama o kadar üşengeçim ki uğraşasım gelmiyor Sadece iyi bir şampuan saç kremi aldım,diplere banyoda masaj yapıyorum ve argan yağı. Saçlarım beyazlayana kadar boyatmamaya gayret edeceğim valla dersimi aldımCanım uzaması için bit bakım uyguladınmı saçların toparlamışş bencede boyatma boya yapacalsanda ıgore marijel öneririm