- Emoji Skoru
- 17.407
- Puanlar
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok turuncu değil yine sarı ama koyu bir sarı,ilk resimdeki de nerdeyse civciv sarısı gibi. O dışarıda diğeri içerde çekildiği için öyle gözükmüş sanırım. Tümden açma işlemi yapılıp kahve tonlarına boyatmak daha beter yapmasın?Çünkü diplerden bir karışlık yerde boya yok,kendi saçım uzadı. Ben boyatınca sadece sarıları koyulaştırtıyordumİlk hali çok güzelmiş aslında
İkinci fotoda rengi kötüleşmiş. Daha doğrusu renk kaymış.Demek ki saçın o tonda açık renkleri tutmuyor.
Biraz kestirsen güzel olur.
Saçın koyu rengi akıtıyorsa ya tümden açık bir renge boyat ya da açma işlemi yaptırarak kahve tonlarına boyat. Açma biraz yıpratıyor ama başka çaren yok gibi.
İlk halini çok beğendim sonradan turuncuya dönmüş gibi.
Bak burdaki renk civciv sarisinin ustune kopkoyu boya surulup akinca da olusan renk.Daha 4 ay anca gecmistir yani ustunden, sonra yine boyattirdim suanki gibi oldu en son.Benim sacim bir turlu koyu renge donmuyorBi arkadasim daha fazla sariydi.evde kendisi cikolata kahveye boyadi.gecti.gecer gibi duruyor bende anlamadim
Azar azar kestirerek gayette toparlanır saçınız. Ayda bir 2cm kadar aldırın uçlarından,hem kısalmamıs olur hemde kırık uçlardan kurtulursunuz.Kızlar benim önceden simsiyah uzun saçlarım vardı,yaz aylarında bir heves balyaj yaptırayım dedim ama rengini çok açık yaptıkları/istediğim tarzda yapmadıkları için ve yıkandıkça da iyice civciv rengine döndüğü için kestirdim,koyu renk boyattırdım. Gittiğim yer sözde kaliteli ama beceremediler işte,dip boyam gelmiş gibi yaptılar.Zaten ne olduysa sonradan oldu, uçlarda kopmalar başladı.
Bir de en gıcık olduğum şey,koyu renk saçımda kalmıyor,renk yine açılıyor. Resimde de gördüğünüz haldeyiz şimdi.(Çok açık renk olan kuaförün ilk batırdığı hal) Size sorum bu saçı çok kısa kestirmeden kurtarma çaresi var mı? Bu ay kesime ve sarı olan kısımları diplerdeki kendi rengime boyatmaya gideceğim,şeytan dürterse omzuma kadar kesip atacağım valla Kısa saça da alışık değilim ki offf, sizce ne yapmalı?
Canım benimde saçlarıma acayip derecede takıntım var hiç uzamaz nerdeyse bide eskiden defalarca üst üste renklere boyadım mahvoldu. Sonra boyamayı bıraktım bi süre saçlarım azda olsa kendine geldi hamileyken hiç boyamadım 10 ay boyunca falan sonra boyayınca rengi daha güzel tuttu bide kuaförünü değiştir bence.Kızlar benim önceden simsiyah uzun saçlarım vardı,yaz aylarında bir heves balyaj yaptırayım dedim ama rengini çok açık yaptıkları/istediğim tarzda yapmadıkları için ve yıkandıkça da iyice civciv rengine döndüğü için kestirdim,koyu renk boyattırdım. Gittiğim yer sözde kaliteli ama beceremediler işte,dip boyam gelmiş gibi yaptılar.Zaten ne olduysa sonradan oldu, uçlarda kopmalar başladı.
Bir de en gıcık olduğum şey,koyu renk saçımda kalmıyor,renk yine açılıyor. Resimde de gördüğünüz haldeyiz şimdi.(Çok açık renk olan kuaförün ilk batırdığı hal) Size sorum bu saçı çok kısa kestirmeden kurtarma çaresi var mı? Bu ay kesime ve sarı olan kısımları diplerdeki kendi rengime boyatmaya gideceğim,şeytan dürterse omzuma kadar kesip atacağım valla Kısa saça da alışık değilim ki offf, sizce ne yapmalı?
Eski hali gösterebileceğim iki resim buldum bilgisayarda. Yine bu boy ve bu rengime dönmesini istiyorum olmuyor
Ne zeytin yagi ne argan yagi ne maskeler yapiyorum,market sampuani da kullanmiyorum ama kendi rengi olan yerlere fayda sagliyor bir tek sanki.Cok yıpranmış zeytinyağı diyorum ben
Bence ilk hali daha güzel görünüyor. Tabi yuzunuzu görmedik ama beyaz tenli oldugunuzu sanıyorum ilk renk daha çok yakisirmis aslındaKızlar benim önceden simsiyah uzun saçlarım vardı,yaz aylarında bir heves balyaj yaptırayım dedim ama rengini çok açık yaptıkları/istediğim tarzda yapmadıkları için ve yıkandıkça da iyice civciv rengine döndüğü için kestirdim,koyu renk boyattırdım. Gittiğim yer sözde kaliteli ama beceremediler işte,dip boyam gelmiş gibi yaptılar.Zaten ne olduysa sonradan oldu, uçlarda kopmalar başladı.
Kut mu kestir diyosun peki yoksa uclarindanmi?kestirin ve bir süre hiç boyamayin bence başka şekilde düzelmez
nasıl olsa uzar
Benim sacimda sizinki gibi yıpranmıştı ne yaptiysam fayda etmedi 3 ayda bir uçlarından kestirdim anca öyle kurtuldum tek çare kestirmek benceNe zeytin yagi ne argan yagi ne maskeler yapiyorum,market sampuani da kullanmiyorum ama kendi rengi olan yerlere fayda sagliyor bir tek sanki.
En sari olan mi? Siyah sacim mi? Sari olani diyorsaniz kasim gozum siyah oldugu icin bana gitmedi bir de sacimin dip kisimlari siyahti.Diger syfalarda siyah halini de ekledimBence ilk hali daha güzel görünüyor. Tabi yuzunuzu görmedik ama beyaz tenli oldugunuzu sanıyorum ilk renk daha çok yakisirmis aslında
Aynen en sari olandan bahsettim. Beyaz tenlilere o rengi yakistiriyorum ben. Kaslarinizi da daha açık bir renk yapabilirsiniz. Ama dediğim gibi yüzünüzü görmediğim için tam yakisip yakismayacagini bilemem. Saçlarınız kirildiysa bana kalırsa kestirin. Çünkü renk istediği kadar iyi olsun kirik yıpranmış sac iyi görünmüyor . nasılsa uzar. İstediginiz rengi elde ettikten sonra biraz kestirmenizi oneririmEn sari olan mi? Siyah sacim mi? Sari olani diyorsaniz kasim gozum siyah oldugu icin bana gitmedi bir de sacimin dip kisimlari siyahti.Diger syfalarda siyah halini de ekledim
Yok turuncu değil yine sarı ama koyu bir sarı,ilk resimdeki de nerdeyse civciv sarısı gibi. O dışarıda diğeri içerde çekildiği için öyle gözükmüş sanırım. Tümden açma işlemi yapılıp kahve tonlarına boyatmak daha beter yapmasın?Çünkü diplerden bir karışlık yerde boya yok,kendi saçım uzadı. Ben boyatınca sadece sarıları koyulaştırtıyordum
Kut mu kestir diyosun peki yoksa uclarindanmi?