- Konu Sahibi bayanpukina
-
babam amcam beraber iş yapıyor maddı durumumuz ıyıydı kardesım zaten özel okuldaydı babamı dolandırdılar evımızı satmak zorunda kaldık babam vefat ettı kıraya çıktık kardesımı okuldan almadık amcamlar odemeye devam ettı anlıyor musunuz haytaım bır anda degıstı bılıp bılmeden dedıgınıze bakın ınşallah cocugunuzun falan başın gelmez böyle buyuk konuşmayın.Onu bu haltlari karistiriken dusunecektin guzelim, basinda babn yok, akrabanin yardimiyla gecinip okul okuyorsun ama aklin maasallah sevgilide yatmada kalkmada. Hayir birde bunu yaptigin duzgun adam gibi biri olsa yine sorun degil adam serefsizin teki cikmis. bu yasta okulumu bitirp bir baltaya sap olayim isimi gucumu elime alayim anneme kardesime kendime yardimim dokunsun elaleme muhtac kalmaktan kurtulalim gibi fikirli dusuncelerle dertlerle ugrasmak yerine sevgiliyle erkeklerle yatmakla kalkmakla ugrasirsan elbet birgun elinde patlar.
Ayrica ne tur bir adamla birlikte oliyorsun ki sen senin konusmani birlikte olduguna dair kanitlari var elinde boyle birseyi elinde tuttugunu falan biliyorsun ???
Bu nasil cehalet bu nasil bir zihniyettir anlamis degilim. Biriyle yatmis olman belki hayatin sonu degil ama inan bana su yasadigin rezillik senin ve aileni cok derinden etkileyecek, dua ette akrabalariniz vicdanli affedici anlayisli kisiler olsunlar, yoksa senin su ettiklerin ve ustune soyledigin yalanlar namus cinayetine kadar gider..
ne demek birilerinin öğreneceğini düşünmeliydiniz..ne saçam düşünce bu böyle..benim kiminle nerde nasıl seviştiğimi needn birileri bilsin ki...
kaldı ki insanların kişisel hayatları ,aileleri ile aynı doğrultuda olmayabilir.
ben gayet modern ve ileri görüşlü bir ailede büyüdüm.evlenmeden de cinsellik yaşadım.aileme açıkça hiçbirşey demedim,zorunda da değildim..birileri gidip de aileme benim cinsellik yaşadığımı söyleselerdi ,onlar da üzülürdü eminim ki.neden üzülmek diyorum kim olsa ne kadar modern de olsa,bu toplum içinde üzüleceğim için belki ...
bayanpukina bu durumda baştan söylediğine devam etmen gerekli.gerekiyorsa gidip şikayetçi olun.görsün yalnız olmadığını arkadan birileri olduğunu..
bu arada adamın kuyruğuna basılmış gibi neden bu pislikler,tam olarak ne oldu ?
karşı da olabilrsiniz,kendi kişisel hayatınızda elbette..Doğru olan birilerinin bilmemesi evet.
Yine söylüyorum evlilik dışı ilişkiye karşı falan değilim.
Benim kızdığım nokta konu sahibinin yaşadığı şey karşısında ben bunu yaptım demeyip ezilip büzülmesi.
Elbette adamın yaptığı kabul edilir bir şey değil.
Ben de sizin cınselllıgın anormal olduğunu dediğinizden bahsetmedim. Keşke okuyup anlamaya çalışarak cevap verseniz. Mesajımı evet ben bunu yaptım diyemeyeceğiniz şeyi neden yaptınız çıkışınıza istinaden yazdım. Kimse yaptığı her şeyi millete ilan etmeyi göze alarak yapmak zorunda değil. Herkesin kendine saklamak istedigı özel şeyler vardır.Kimse zaten burada cinselliğin anormal olduğundan veya evlilik dışı yaşanamayacağından bahsetmedi. En azından ben bahsetmedim!
olabılır emın degılım ama bırlıktelıgım babam olmeden borçlarımız yokken evımız varken oldu sonra hersey mHvolduüff be çocuğum ya neden ailen böyle bir yapıdayken kalkışırsın böyle işlere.
bi de pişman değilim filan diyorsun.
ben de kimsenin bekaretine filan kafa yormam da.
senin böyle muhafazakar bir aile yapın var iken,
maddi olarak onlara bağımlı iken,
ve dahası öğrenciyken ve 21 yaşındayken bu işlere kalkışman büyük hata.
birlikteliğinizle ilgili ne delil var elinde.?
Hayatım mahvoldu... Bir senedir yasadıklarımızı aıleme anlatmakla tehtıd eden erkek arkadasım dun gece herseyı anlatmış... Ben hep korktum, aslında başka carem yoktu, babam hayatta değil bize amcamlar bakıyor, kardeşimi onlar okutuyor, annem kalp hastası 50 yasında çalışamaz, ben ailemin yanında üni okuyorum bıtırmeme 2.5 sene var yaklaşık. amcamlar dun gece sehır dısındayken olayı öğrendi aradı savcılıga verelım dedıler telefonları kapattılar o sureklı onları yazıp aradıgı ıcın.(amcamlar sadece beni sureklı arayan bırı gıbı bılıyordu sevgılı oldugumu yattıgımızı bılmıyordu dun gece hersyeı öğrendiler) bır ıkı gune adanada gelırler. annemse söyledıklerıne ınanmam dedı gectı kenara ne olmussa olmuş dedi ama onada birlikte oldugumuzu inkar ettım of of... ailem bunu savcılıga verecek ama bana ınandıkları ıcın... bu pisliğin elinde konuşmalarımız var bırlıkte oldugumuzu kanıtlar, üstüne bana bende senden sikayetci olacagım dedi durdu( hakaretler etmiştim geçen gunde beni birlikteliğe zorladı zorla evıne cagırdı dıye evını dagıttım falan) su dakkadan sonra aılemın yuzune nasıl bakacagım amcam halam kımse maddi manevı yardımda bulanmayacak bize. kardeşim daha küçük. insanların yuzune nasıl bakacagım dun geceden beri kendime zarar vermemek için kendimi banyoya bile kitledim, evde kimse suratıma bakmıyor böyle birsey nasıl unutulur, ben artık nasıl yasarım nasıl gulerım nasıl yemek yerim inanin o kadar çaresizim ki bitmiş haldeyim....
Evet onun vucudu onun secimi. Simdi elinden birsey gelmiyorsa cekil kenara biz ne yapabilecegi konusunda fikir veririz..aynen arkadas madem boyle bir yola girmiyeceksin simdi ciksin meydana senin vucudun senin secimin diyen arkadaslar yardim edin arkadasa..napicak bu kiz simdi..
inkar edeceksin o zaman yapacak bişey yok şu durumunda.olabılır emın degılım ama bırlıktelıgım babam olmeden borçlarımız yokken evımız varken oldu sonra hersey mHvoldu
Onu bu haltlari karistiriken dusunecektin guzelim, basinda babn yok, akrabanin yardimiyla gecinip okul okuyorsun ama aklin maasallah sevgilide yatmada kalkmada. Hayir birde bunu yaptigin duzgun adam gibi biri olsa yine sorun degil adam serefsizin teki cikmis. bu yasta okulumu bitirp bir baltaya sap olayim isimi gucumu elime alayim anneme kardesime kendime yardimim dokunsun elaleme muhtac kalmaktan kurtulalim gibi fikirli dusuncelerle dertlerle ugrasmak yerine sevgiliyle erkeklerle yatmakla kalkmakla ugrasirsan elbet birgun elinde patlar.
Ayrica ne tur bir adamla birlikte oliyorsun ki sen senin konusmani birlikte olduguna dair kanitlari var elinde boyle birseyi elinde tuttugunu falan biliyorsun ???
Bu nasil cehalet bu nasil bir zihniyettir anlamis degilim. Biriyle yatmis olman belki hayatin sonu degil ama inan bana su yasadigin rezillik senin ve aileni cok derinden etkileyecek, dua ette akrabalariniz vicdanli affedici anlayisli kisiler olsunlar, yoksa senin su ettiklerin ve ustune soyledigin yalanlar namus cinayetine kadar gider..
ailesi bılıyor engel olamadılar amaBence arayıp ailesiyle konuş anlat açıkça oğlunuza sahip çıkın de. Yada annen annesini arasın. Bu ne ahlaksız kendini bilmez bi herifmiş ya. Eşek sudan gelene kadar dövesim geldi.
karşı da olabilrsiniz,kendi kişisel hayatınızda elbette..
ülkemizde kaç kişi ailesinin karşısına geçip benim aktif bir cinsel hayatım var diyebilir ki? ben erkek arkadaşımla tatile gittiğimde ailem biliyordu bu durumu, ama karşılarına geçip bunu da diyemezdim..demezdim de..
arkasında durmak böyle birşey değil.
sevgilimle seviştim ama benimle evlnmiyor diye düşünen,ben ona bekaretimi feda ettim diyenler arkasaında duramayanlar..
yoksa 21 yaşında genç bir kız gidip cinselllik yaşamış pişman da değil.pişmanlığı bu herifin 5 para etmez bir odun olması..haysiyetsiz bir öküz olması..
buradaki yorumlara bakın % 80 belki fazlası,bu pisliğe laf edeceklerine ,herkes kızın neden seviştiğine takılmış..kadın bile bunu derse erkek ne demesin...
karşı da olabilrsiniz,kendi kişisel hayatınızda elbette..
ülkemizde kaç kişi ailesinin karşısına geçip benim aktif bir cinsel hayatım var diyebilir ki? ben erkek arkadaşımla tatile gittiğimde ailem biliyordu bu durumu, ama karşılarına geçip bunu da diyemezdim..demezdim de..
arkasında durmak böyle birşey değil.
sevgilimle seviştim ama benimle evlnmiyor diye düşünen,ben ona bekaretimi feda ettim diyenler arkasaında duramayanlar..
yoksa 21 yaşında genç bir kız gidip cinselllik yaşamış pişman da değil.pişmanlığı bu herifin 5 para etmez bir odun olması..haysiyetsiz bir öküz olması..
buradaki yorumlara bakın % 80 belki fazlası,bu pisliğe laf edeceklerine ,herkes kızın neden seviştiğine takılmış..kadın bile bunu derse erkek ne demesin...
beni kapatmaya çalıştı kısıtladı kufur ettı ayrıldım oda zorla tutmak ıstedı dun evıne çAgırdı gıtmedım sonuc bu oldune demek birilerinin öğreneceğini düşünmeliydiniz..ne saçam düşünce bu böyle..benim kiminle nerde nasıl seviştiğimi needn birileri bilsin ki...
kaldı ki insanların kişisel hayatları ,aileleri ile aynı doğrultuda olmayabilir.
ben gayet modern ve ileri görüşlü bir ailede büyüdüm.evlenmeden de cinsellik yaşadım.aileme açıkça hiçbirşey demedim,zorunda da değildim..birileri gidip de aileme benim cinsellik yaşadığımı söyleselerdi ,onlar da üzülürdü eminim ki.neden üzülmek diyorum kim olsa ne kadar modern de olsa,bu toplum içinde üzüleceğim için belki ...
bayanpukina bu durumda baştan söylediğine devam etmen gerekli.gerekiyorsa gidip şikayetçi olun.görsün yalnız olmadığını arkadan birileri olduğunu..
bu arada adamın kuyruğuna basılmış gibi neden bu pislikler,tam olarak ne oldu ?
ailesi bılıyor engel olamadılar ama
Ben de sizin cınselllıgın anormal olduğunu dediğinizden bahsetmedim. Keşke okuyup anlamaya çalışarak cevap verseniz. Mesajımı evet ben bunu yaptım diyemeyeceğiniz şeyi neden yaptınız çıkışınıza istinaden yazdım. Kimse yaptığı her şeyi millete ilan etmeyi göze alarak yapmak zorunda değil. Herkesin kendine saklamak istedigı özel şeyler vardır.
Dilerim senin kiz cocugun yada kiz kardesin yoktur.. Eger bu yazdigin onlardan cikarsa, cok yazik olu...kesinlikle haklısın canım,
insanlar yaşadıklarının arkasında olmalı, her ne yaşarsa yaşasın.
rahatsız olacağı şeyleri azıcık kafası çalışan birisi yaşamaz zaten.
duurmumuz ıyıydı aıle ısımız vardı babam oldu 247 bın tl borç çıktı ımza falan attırmışlar babama evı sattık kardesım yıllardır ozeldeydı amcamlar almadı okuldan onlar odedı evımız kıra bır senede boyle olduk yanıbu işin çok uzayacağını sanmam ben. bu tip mahlukatlar korkak ve pısırık olur.
ürür ürür durur yani. amcanlara ben çok yıprandım artık bunla muhatap olmak istemiyorum falan diye kıvır gitsin. bir de nacizane tavsiyem başkasının eline bakmamaya çalışın. anneniz kalp hastası olabilir ama sanırım çalışmaya engel değil. kolaya alışmış belli ki. gidip çayda mı demleyemez. bir çocuğa da mı bakamaz. siz de yarım gün çalışın. kimsenin hayatı kolay değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?