• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl dayanıcam insanların yuzune nasıl bakıcam ben nasıl yasayacagım....

avukat arkadaşlar konuya baksınlar da hala anlatamadım.

mahkeme çocuk yalan söylüyo diye açılmayacak. tehdit ettiği, rahatsız ettiği için açılacak. doğal olarak kızın bekaretinin mahkeme açısından bi önemi yok mahkemenin rapor isteme gibi bi hakkı da yok. lütfen böyle şeyler yazmayın.

Hayır çocuk da mahkemede bunun istenmesini isteyebilir mi diye sordum. Iftira atıyorlar bana rızasıyla birlikte olduk yalan yok vs vs deyip kıza karşı dava acabilir mi?

Hem buraya konusunda uzman arkadaslar yorum yapınca bu durumda olan başka kızlarımız icin de bi örnek olmus olur.

Evet siz istemeyecegini biliyorsunuz ne güzel, bir de uzman arkadaslar da söylesin hem basak'ın hem de bizim icimiz rahatlasın. :)

Kaldı ki bence her haluakrda basak dik durmalı. 2 damla kan icin anneni kardeşini yalnız birakmaya deger mi? Üstelik öyle üzüntüden ölmek de kolay degil, annene gerçeği anlatacaksan da doktor esliginde anlat. Cok şükür tıbbi imkanlar cok gelisti. Zamaninda ve yerinde müdaheleyle cok fazla hasta döndürülüyor. Bence annenin açısından korkmana gerek yok.

usagi seni severim ama olaya şu açıdan bakmanı rica edicem.

sonucuna katlan diyosun ya biri ile birlikte olmanın sonucu o kişi tarafından tehdit edilmek midir? kız bekaretim gitti ühühühühü diye ağlamıyor. eğer öyle olsa tamam yaptın sonucuna katlan deriz. burada başka bi olay var. sapla samanı karıştırmayalım. sevmiş güvenmiş birlikte olmuş. bu açıdan yaptığı şeyde bi hata yok pişmanlığının da olmaması lazım, gördüğüm kadarı ile de derdi kendi birlikteliği değil zaten. tehdit vs, olayın ailesine anlatılması şu bu....

Sever güvenir yatar..
Ama sorumlulukları ağır biri..
Kendisinin değil ailesinin hayatını da ciddi zora sokmuş..
Ayrıca insan birlikte olacaksa bile inanır güvenir sonra yatar..

Onu bu haltlari karistiriken dusunecektin guzelim, basinda babn yok, akrabanin yardimiyla gecinip okul okuyorsun ama aklin maasallah sevgilide yatmada kalkmada. Hayir birde bunu yaptigin duzgun adam gibi biri olsa yine sorun degil adam serefsizin teki cikmis. bu yasta okulumu bitirp bir baltaya sap olayim isimi gucumu elime alayim anneme kardesime kendime yardimim dokunsun elaleme muhtac kalmaktan kurtulalim gibi fikirli dusuncelerle dertlerle ugrasmak yerine sevgiliyle erkeklerle yatmakla kalkmakla ugrasirsan elbet birgun elinde patlar.
Ayrica ne tur bir adamla birlikte oliyorsun ki sen senin konusmani birlikte olduguna dair kanitlari var elinde boyle birseyi elinde tuttugunu falan biliyorsun ???
Bu nasil cehalet bu nasil bir zihniyettir anlamis degilim. Biriyle yatmis olman belki hayatin sonu degil ama inan bana su yasadigin rezillik senin ve aileni cok derinden etkileyecek, dua ette akrabalariniz vicdanli affedici anlayisli kisiler olsunlar, yoksa senin su ettiklerin ve ustune soyledigin yalanlar namus cinayetine kadar gider..
Yok artık ya. Bu nasıl bir yorum? Bizim ülkemizde düşene bizde bi tekme vuralım derler hep. Sizde onlardansınız. El insaf, biraz vicdan. Şimdi bu kız intihar etse nolacak? Ayıp ya.

evet dogruanlamıssınız ama aılem işte dırek yargılayan destek olmayacak ınsnalar
Ya iyi düşün. Yok mu hiç senin yanında duracak bir büyük akraba sözü geçen biri. Ne bileyim anne tarafından olur ya da babanın amcası falan olur. Adamın şunu duyması yeterli "Biz her şeyi biliyoruz ve onun yanındayız. Ne olursa olsun o bizim kızımızdır." Adamın elinde ki tek koz ailenin bilmesi zaten. E ailende öğrenip yanında durursa tamam işte. Dava açmayasınız diye peşinizde pervane olur.

amcamlar koyde ve sabah hattını degıs bız bu ser....... avukatıma verıcem sabah dedı ama yattıgımza ınanmıyorlar ınanırlarsa benı mahvedecekelr
üff be çocuğum ya neden ailen böyle bir yapıdayken kalkışırsın böyle işlere.
bi de pişman değilim filan diyorsun.
ben de kimsenin bekaretine filan kafa yormam da.
senin böyle muhafazakar bir aile yapın var iken,
maddi olarak onlara bağımlı iken,
ve dahası öğrenciyken ve 21 yaşındayken bu işlere kalkışman büyük hata.
birlikteliğinizle ilgili ne delil var elinde.?

Hayır çocuk da mahkemede bunun istenmesini isteyebilir mi diye sordum. Iftira atıyorlar bana rızasıyla birlikte olduk yalan yok vs vs deyip kıza karşı dava acabilir mi?

Hem buraya konusunda uzman arkadaslar yorum yapınca bu durumda olan başka kızlarımız icin de bi örnek olmus olur.

Evet siz istemeyecegini biliyorsunuz ne güzel, bir de uzman arkadaslar da söylesin hem basak'ın hem de bizim icimiz rahatlasın. :)

Kaldı ki bence her haluakrda basak dik durmalı. 2 damla kan icin anneni kardeşini yalnız birakmaya deger mi? Üstelik öyle üzüntüden ölmek de kolay degil, annene gerçeği anlatacaksan da doktor esliginde anlat. Cok şükür tıbbi imkanlar cok gelisti. Zamaninda ve yerinde müdaheleyle cok fazla hasta döndürülüyor. Bence annenin açısından korkmana gerek yok.

kız bana tecavüz etti demiyor ki, mahkemenin konusu bu değil. anlatamadım ya.

neyse. deidğiniz gibi uzmanlar konuşsun.

kız bana tecavüz etti demiyor ki, mahkemenin konusu bu değil. anlatamadım ya.

neyse. deidğiniz gibi uzmanlar konuşsun.

Tamam ben sizi anladım, bilgilisiniz eminim de. Ama burda işin ehli birileri de yorum yaparsa cok daha inandırıcı olur demek istiyorum. :) eminim onlar bu tarz pek cok dava görmüşlerdir ve her ihtimali biliyorlardır

Rabbim tez zamanda ferahlık versin.
Öncelikle, o insan kılıklı adamın karşısında her şekilde dimdik durmalısınız. muhtemelen sizin ailenizden çekindiğinizi bildiği için işi bu hale getirdi. Allah bilir ne planları var. sakın geri adım atmayın. ne yaparsa yapsın siz o şahsın karşısında ezik, suçlu biri gibi asla durmayın. onun istediği de büyük olasıkla bu. istediğini elde edemeyince bırakır Allahın izniyle peşinizi.
ve unutmayın ki, herşey unutulur. unutulur. endişe etmeyin.

Onu bu haltlari karistiriken dusunecektin guzelim, basinda babn yok, akrabanin yardimiyla gecinip okul okuyorsun ama aklin maasallah sevgilide yatmada kalkmada. Hayir birde bunu yaptigin duzgun adam gibi biri olsa yine sorun degil adam serefsizin teki cikmis. bu yasta okulumu bitirp bir baltaya sap olayim isimi gucumu elime alayim anneme kardesime kendime yardimim dokunsun elaleme muhtac kalmaktan kurtulalim gibi fikirli dusuncelerle dertlerle ugrasmak yerine sevgiliyle erkeklerle yatmakla kalkmakla ugrasirsan elbet birgun elinde patlar.
Ayrica ne tur bir adamla birlikte oliyorsun ki sen senin konusmani birlikte olduguna dair kanitlari var elinde boyle birseyi elinde tuttugunu falan biliyorsun ???
Bu nasil cehalet bu nasil bir zihniyettir anlamis degilim. Biriyle yatmis olman belki hayatin sonu degil ama inan bana su yasadigin rezillik senin ve aileni cok derinden etkileyecek, dua ette akrabalariniz vicdanli affedici anlayisli kisiler olsunlar, yoksa senin su ettiklerin ve ustune soyledigin yalanlar namus cinayetine kadar gider..
Ya siz nasil insanlarsiniz ya pess.
Ne gecti eline simdi?
Ne gecti korkan bi genc kizi daha da korkutarak?
Yazik gunah ya yazik gunah

Bence arayıp ailesiyle konuş anlat açıkça oğlunuza sahip çıkın de. Yada annen annesini arasın. Bu ne ahlaksız kendini bilmez bi herifmiş ya. Eşek sudan gelene kadar dövesim geldi. :sinirli:

Canım olan olmuş artık arkadaşlarında dediği gibi umarım kolaylıkla atlatırsın bu günler yazmaya devam ederdim ama belli ki benim yorumlarım bambaşka yere çekilecek Hulusi Kentmenin bir filmde şu lafı geldi aklıma "adam olun eliniz ekmek tutsun sonra ne yaparsanız yapın " senin durumunda biraz buna benziyor gibi :KK43:
Cnm kim nereye çekerse çeksin,herkes hür düşüncesinde!yanlış diyen de kadın,doğru diyende sonuçlarına katlanmak zorunda olan da!sen anladın onu?

Cnm kim nereye çekerse çeksin,herkes hür düşüncesinde!yanlış diyen de kadın,doğru diyende sonuçlarına katlanmak zorunda olan da!sen anladın onu?
Anladım çokta umrumda değil zaten ucu polemiğe gitsin istemiyorum yoksa benim kimsenin yorumuna müdahale etme hakkım olmadığı gibi kimsenin de bana müdahale hakkı yok

Kendine zarar vermek birşeylerin çözüm noktası değil.
Ayrıca hayatta herşey unutulur. Aklına gelebilecek herşey unutulur. Buda unutulacak.
Rabbim kolaylıklar versin inşallah. BİR kez daha birine güveneceğin zaman iyi düşün.

Ben zaten bekaretten bahsetmedim ki.
Madem bir şey yapıyorsunuz bir gün birilerinin bunu öğrenmebileceğini de düşünmeliydiniz.
Öğrenildiğinde "evet ben bunu yaptım" diyemeyeceğiniz bir şeyi neden yapıyorsunuz?
Özel hayat diye bi kavram var bilmiyorum duydunuz mu? Siz yaptığınız her şeyi yaparken bi gün birileri bunu öğrenebilir diye mi yapıyorsunuz? Ne bileyim kıçınızı filan hiç kaşımıyor musunuz ya da burnunuzu karıstırmıyor musunuz? Hepimizin sadece kendimize saklamak istediği bi özel hayatı var ve emin olun bu durumda burun karıştırmak kadar basit bir şey. Biri bi gün sizi tuvalette çekip görüntüleri millete yayabilir. O zaman da tuvalete gitmenin arkasında duramıyorsan gitmeyecektın mi diyelim size. Ortada bi şantaj var siz hala mağduru suçlama peşindesiniz.

Hymmm... Üzüldüm gercekten.. Mahkemeye ailen sikayette bulundu diyelim.. Sikayet namus karalama, tehdit vs.vs üzerine olacak.. Bu kadar tm.. Erkek namus karalamiyorum, iftira atmiyorum diye kendince kanitlarini ortaya serecek, belki arkas cevresinden yalanci sahit filan suncak, evlencektim para harcadim, kandirildim diye yalan dogru seyler ortaya koyacak.. Bu durumda eminmisiniz mahkemenin kizlik raporunu istemeyecegine?? Durumu oldugunda vahim göstermek istemiyorum.. Ama sakin olabilecekleri düsünerek hareket etmeni isterim.. Türkiye kadin haklari dernekleri, Karina siddet kurumlari vardir (diye düsünüyorum) orayi mutlaka arayip, hicbir eksigi olmama sartiyla herseyi anlatip sormani önererim.. Ailene gelince.. Durum netlesene kadar inkar et.. Annene acilabiliyorsan ona dogruyu anlat.. Bagiracak agliyacak AMA Anne!! Hicbir Anne evladina sonucta kiyamaz.. Digerleri üstüne geldiginde o caniyla basiyla korur seni.. Allah yardimcin olsun güzel kizim..

Ben zaten bekaretten bahsetmedim ki.
Madem bir şey yapıyorsunuz bir gün birilerinin bunu öğrenmebileceğini de düşünmeliydiniz.
Öğrenildiğinde "evet ben bunu yaptım" diyemeyeceğiniz bir şeyi neden yapıyorsunuz?
ne demek birilerinin öğreneceğini düşünmeliydiniz..ne saçam düşünce bu böyle..benim kiminle nerde nasıl seviştiğimi needn birileri bilsin ki...
kaldı ki insanların kişisel hayatları ,aileleri ile aynı doğrultuda olmayabilir.
ben gayet modern ve ileri görüşlü bir ailede büyüdüm.evlenmeden de cinsellik yaşadım.aileme açıkça hiçbirşey demedim,zorunda da değildim..birileri gidip de aileme benim cinsellik yaşadığımı söyleselerdi ,onlar da üzülürdü eminim ki.neden üzülmek diyorum kim olsa ne kadar modern de olsa,bu toplum içinde üzüleceğim için belki ...
bayanpukina bayanpukina bu durumda baştan söylediğine devam etmen gerekli.gerekiyorsa gidip şikayetçi olun.görsün yalnız olmadığını arkadan birileri olduğunu..
bu arada adamın kuyruğuna basılmış gibi neden bu pislikler,tam olarak ne oldu ?

Özel hayat diye bi kavram var bilmiyorum duydunuz mu? Siz yaptığınız her şeyi yaparken bi gün birileri bunu öğrenebilir diye mi yapıyorsunuz? Ne bileyim kıçınızı filan hiç kaşımıyor musunuz ya da burnunuzu karıstırmıyor musunuz? Hepimizin sadece kendimize saklamak istediği bi özel hayatı var ve emin olun bu durumda burun karıştırmak kadar basit bir şey. Biri bi gün sizi tuvalette çekip görüntüleri millete yayabilir. O zaman da tuvalete gitmenin arkasında duramıyorsan gitmeyecektın mi diyelim size. Ortada bi şantaj var siz hala mağduru suçlama peşindesiniz.

Kimse zaten burada cinselliğin anormal olduğundan veya evlilik dışı yaşanamayacağından bahsetmedi. En azından ben bahsetmedim!

Arkasinda duramayacagin seyi keske basta yapmasaydin.
Nasil bir aile yapsiinda yasadigini ve neleri kaldirip kaldiramayacagini biliyor olmaliydiniz.simdi butun aile cezasini cekecek tum yardimlar kesilecek diyorsunuz.
O pisligi sikayet et amcanlarada bir hata ysptigini ve tekrarinin olmayacsgini soyle yapacak bisey yok olan olmus

Back