Hayatım mahvoldu... Bir senedir yasadıklarımızı aıleme anlatmakla tehtıd eden erkek arkadasım dun gece herseyı anlatmış... Ben hep korktum, aslında başka carem yoktu, babam hayatta değil bize amcamlar bakıyor, kardeşimi onlar okutuyor, annem kalp hastası 50 yasında çalışamaz, ben ailemin yanında üni okuyorum bıtırmeme 2.5 sene var yaklaşık. amcamlar dun gece sehır dısındayken olayı öğrendi aradı savcılıga verelım dedıler telefonları kapattılar o sureklı onları yazıp aradıgı ıcın.(amcamlar sadece beni sureklı arayan bırı gıbı bılıyordu sevgılı oldugumu yattıgımızı bılmıyordu dun gece hersyeı öğrendiler) bır ıkı gune adanada gelırler. annemse söyledıklerıne ınanmam dedı gectı kenara ne olmussa olmuş dedi ama onada birlikte oldugumuzu inkar ettım of of... ailem bunu savcılıga verecek ama bana ınandıkları ıcın... bu pisliğin elinde konuşmalarımız var bırlıkte oldugumuzu kanıtlar, üstüne bana bende senden sikayetci olacagım dedi durdu( hakaretler etmiştim geçen gunde beni birlikteliğe zorladı zorla evıne cagırdı dıye evını dagıttım falan) su dakkadan sonra aılemın yuzune nasıl bakacagım amcam halam kımse maddi manevı yardımda bulanmayacak bize. kardeşim daha küçük. insanların yuzune nasıl bakacagım dun geceden beri kendime zarar vermemek için kendimi banyoya bile kitledim, evde kimse suratıma bakmıyor böyle birsey nasıl unutulur, ben artık nasıl yasarım nasıl gulerım nasıl yemek yerim inanin o kadar çaresizim ki bitmiş haldeyim....