• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl dayanıcam insanların yuzune nasıl bakıcam ben nasıl yasayacagım....

Ne kadar boş insan var bu forumda ya. Hemen sonucuna katlanamayacağın şeyi niye yapıyorsun?? Iyi ki bi laf öğrendiniz her bekaret konusuna onu yazın aferin size süper namuslu asla yanlış yapmayan kadınlar.

Konu sahibi öncelikle sakin olun sonuna kadar reddedin eğer ispatlarsa kendinize zarar vermeyi aklınızdan bile geçirmeyin elbet bi çözüm yolu bulunur. O ahlaksız da size dava açamaz tehdit şantaj söz konusu ilişki yaşayıp yaşamamanız önemli değil mahkeme buna bakmaz zaten önemli olan adamın sizi tehdit etmiş olması.

ya inşallah uyusam 1 sene geçse uyansam dıyorum limdide komşulara ve hıcalarıma anlatma planlarında elim kolum baglı kurbanlık koyun gıbı beklıyorum

Son çırpınışları pisliğin.Bana birisi komşum veya öğrencim için böyle bir şey anlatsa,ne diyorsun sen manyak mısın derim.Kimse de haa öyle miymiş rezil kız demez.Psikopat kıza sarmış derler.

evetkeşke yapmasaydım aşk sanıp yaptıgım bır hata hayatıma maloldu iste ama bu kadar iğrençleşecegını bılemezdim... inşallah atlatırım ama aileme anlatacagını bilemezdim..
Hiç birini bilemeyiz kimse bilemez ondan diyorum çabuk güvenmeseydin keşke diye bu karaktersiz illaki bir açık verirdi yargılamak gibi niyetim yok kesinlikle empati yaparak yazıyorum emin ol

ne aşağlık insanlar var bu dünyada.inkar edin tamam da ya mahkeme kızlık raporuna kadar giderse.siz en iyisi bir savcıyla görüşüp durumunuzu anlatın ailemin öğrenmemesi gerikiyor diyin yada bir avukatla konuşun.aileniz size gerçekten zarar verircekse korumaya alırlar sizi.ne yaptığınız değil önemli olan bu konuda kiminle yaptığınız herkese güvenmeyin ve bu ş..siz herif niye böyle kudurdu.
beni bir anda kapatmaya kısıtlamaya çalıştı istemedim ayrıldım arkadaşlarıma anlattı takıp ertı durdu barıstım hergun kavga ettık en son bırkaç ay önce arabayı son gaz surdum çarpacaktım agladı tamam ayrılabılırsın dedı Ama geçen hafta yine hayatıma gırdı dunse ya evıme gel yada olacakları izle o.... dedi ve olanlar oldu işte

keşke böyle olmasaydı ama inanın kardeşimin özelde okutulması falan hepsinden ellerini çekecekler biliyorum bu yuzden bu kadar mahvoldum
sen kaç yaşındasın?
şu saatten sonra yapacak pek bişey yok.
şikayetinizi yapın savcılığa.
amcanlara da doğruyu anlat diyecem ama nasıl davranacakları meçhul gibi.
sen de toparla kendini.
çalışıyor musun?

Ama onların korkusu olmuyor ki konu sahibinin yaşadığı türden ikisi aynı kefeye koymak ne derece makul bilemedim sözünü ettiğin hanımların en fazla gelecek kaygısı oluyor

benzeri başıma geldi, ordan biliyorum. o yüzden az daha güvenseymiş vs demek inan çok saçma. evet her önümüze gelene güvenmemeliyiz ama olan olmuşsa çare yok. artık duruma bakmak lazım.

Kendi b.kunda bogulasica pislik adam..sıkma canini tatlim zorla benimle birlikte oldu korktum dersin ki zorla yaptığını soylemissin bir mesajinda. Sonra da sikayet hadi bakalim ugrassin serefs.z. ailen de (en azindan annen) seni o adi herife yedirmez merak etme.

Ne kadar boş insan var bu forumda ya. Hemen sonucuna katlanamayacağın şeyi niye yapıyorsun?? Iyi ki bi laf öğrendiniz her bekaret konusuna onu yazın aferin size süper namuslu asla yanlış yapmayan kadınlar.

Konu sahibi öncelikle sakin olun sonuna kadar reddedin eğer ispatlarsa kendinize zarar vermeyi aklınızdan bile geçirmeyin elbet bi çözüm yolu bulunur. O ahlaksız da size dava açamaz tehdit şantaj söz konusu ilişki yaşayıp yaşamamanız önemli değil mahkeme buna bakmaz zaten önemli olan adamın sizi tehdit etmiş olması.
inanın ben sonucuna razıydım ama bekaretımın gıtmesı sonucuna aıleme anlatmakla tehtıd edecegını ben nasıl görebilirdim beni yargılayanlar bunu anlamıyor ben kızlıgım gıttı dıye degıl boyle iğrenc biri hayatımla oynuyor dıye aileme znlattı dıye mahvoldum

Yaşadığın gercekten zor ama zamanla unutulur olay daha yeni oldugu onlarada bu konuda hak ver

Bunları baştan düşünseydiniz bu durumda olmazdınız.
Evlilik dışı birliktelik kişinin kendi kararıdır.
Ama yaptığının arkasında duramayacak olanlar da sevişmesin bir zahmet.

Bunları baştan düşünseydiniz bu durumda olmazdınız.
Evlilik dışı birliktelik kişinin kendi kararıdır.
Ama yaptığının arkasında duramayacak olanlar da sevişmesin bir zahmet.
bakın ben bekaretım gıttı dıye degıl aılem öğrendi diye mahvoldum o zaman babam hayattaydı sonra vefat etti hersey tepetaklak oldu hayatımda borcları varmış babamın evımız elden gıttı yanı böyle aıleme bagımlılıgım oldu anlıyor musunuz

ayh mahkeme neden kızlık raporu istesin. var mı böyle bişey. kız reşit. ayrıca mahkeme adam bunu herkese söylemiş, hmmm doğru mu acaba diye araştırmayacak ki. tehdit, şantaj vs vs başka konular yüzünden açılacak. kızın bekaretinin bi önemi yok.
+1
Kaldi ki kesinlikle bekaret raporu anayasaya aykırıdır..
Verilmesi de bir suçtur.
Konu sahibi lüten daha fazla üzülme.
En kısa sürede koş savcılığa git.
Derdini anlat.
Onlar yardımcı olacaklardır.

bakın ben bekaretım gıttı dıye degıl aılem öğrendi diye mahvoldum o zaman babam hayattaydı sonra vefat etti hersey tepetaklak oldu hayatımda borcları varmış babamın evımız elden gıttı yanı böyle aıleme bagımlılıgım oldu anlıyor musunuz

Ben zaten bekaretten bahsetmedim ki.
Madem bir şey yapıyorsunuz bir gün birilerinin bunu öğrenmebileceğini de düşünmeliydiniz.
Öğrenildiğinde "evet ben bunu yaptım" diyemeyeceğiniz bir şeyi neden yapıyorsunuz?

Sakın kendine zarar verme..anneni kardeşini bu zalim dünyada yalnız bırakmaya hakkın yok.

Dik dur. Sogukkanli ol. Hemen verilecek cevaplari hazır et.

O mesajları ben yazmadım. Bilgisayarda kendi yazmış de.
Aramızda sıradan sevgililerden öte bir şey geçmedi de.

Sonuna kadar inkar et.

Yalan söylemek güzel bir şey değil. Ama.karşında böyle adi bir herif varken kendini ve annenle kardeşini korumak zorundasin

Bir daha da böyle bir itle beraber olma sakın

Back