Kayınvalide fenaymış. Allah kolaylık versin ne diyim. Evlenince daha da zor oluyor, inş nişanlınız evlenince de arkanızda durur. Pek özenmiyorlar anladığım kadarıyla birşeylere, ellerinden gelseler gelinlikte almayacaklar heralde. Tuhaflarmış. Maddi durumları zayıf mı peki?
aslinda bi yonden sanslisin soyleki balik bastan kokmus yani kayinvaldene ve gorumcene evlendikten sonra ne kadr yakin duracagini nasil davranacagini simdiden ogrenmis olmussun anladigim kadariyla nisanlin mantikli ve oyle ailesine laf soyletecek biri degil bu acidanda cok sanslisin sana kardesimdir ne dese ne yapsa haklidir deseydi dugun felan bunlar elbette gececek bi sekilde onemli olan sonrasindada esinle mutlu olman simdiden tebrik ederim
ayy benim nişanlılık dönemimde çok berbat geçti anlatamam... i,nsan o dönemde yaşanan herşeyden etkileniyor en ufak bi söz bile allah ım ben yanlış mı yapıyorum dedirtmeye yetiyor aileme yansıtmayayım diye çabalamakta cabası benim sorunum seninkileden farklıoydı ama sorun işte insanı çok yıpratıyor bence tatlım hiç umursama sen onları bizimde mesela çeyzi almak bilmem ne kimse demedi ben dedim eşime şu gün gelip alacaksınız diye o da tamam dedi benim kaynanam idir hoştur bişeye karışmadı ama hiiiç karışmadı yok düğünde ne yapmamız lazım yok ne olacak herşeyi eşimin başına yıktılar maddi manevi bi kere demediler şunu şöyle yapalım diye yol göstermediler onların yapısı öyle işte ama ii oldu paraları filan da geçmediği için bizdende herhangi bişey talep edemediler de karışamadılşar da sen kafana takma onları kapat kulaklarını sadece seni çekemiyolar bunu bil yeter baştan lafını esirgersen sonra çok ezilirsin bırak kırılsınlar sen mi kırılacaksın hep boşver canım keyfini çıkaracağın günlerin zehir olmasına izin verme
bence eşiniz tavrını koymalı yoksa daha çok arada kalır ve seni daha çok üzerler.aynı şeyi siz onlara yapsaydınız eşiniz yine sadece susarmıydı acaba sana hiçbişi demeyip onlara doğru söylüyorsunuz dermıydı acaba .aynı şey sonuçta.
kayınvaliden ilginçmiş, evlenince seni değişik günler bekliyor gibi geldi bana. görümcen klasik görümce gibi eksiği yok ama kayınvalide iyiymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?