Nasıl davransam bilmiyorum..

Burada yazdığınız şeyleri ona da anlatin anlayacağını sanıyorum onunla bitirmediği yada bir çözüm üretmediği sürece onunla konusmayacaginizi çünkü onun adına uzüldüğünüzü söyleyin.

Ayy en tahammül edemediğim insan tipi: arabesk aşıklar...

Siz ne derseniz deyin çözüm odaklı düşünmeyecek. Şuan o kendini çok entrikalı bi filmin başrol oyuncusu gibi görüyor. Dünya onun etrafında dönüyor. Herkes onun aşk hayatıyla ilgileniyor falan... Cidden okurken daraldım. Yerinizde olsam uzun bi mesaj atar durumu açıkça ifade eder, bu ilişkiden kurtulana kadar da kendisiyle görüşmeyeceğimi söylerdim. Bazı insanlar boşlukta kalmaktansa ağlamalı, yalvarmalı bi ilişkide ordan oraya savrulmayı daha cazip buluyorlar. Bitmeyen ergenlik...

Benim de öyle bir arkadasim vardi artik görüsmüyorum cünkü benim vaktim sürekli ayni seyi dinlemekten daha degerli, cocuk degil yetiskin insan herkes ne yaparsa kendine yapiyor. Bence arkadasligin da bir siniri olmali. Sana bir de kesin duygu sömürüsü yapar sen nasil arkadassin diye. Araniza mesafe koyun vaktinizi yararli seylere harcayin, bundan sonraki arkadasliklarinizda da o mesafeyi koruyun bence.

ayrılana kadar aramasın sizi cidden bunu o çekmeyi seviyor siz de çekmek zrunda değilsiniz. mazoşist midir nedir o öyle ya arasın dursun açmayın müsait değilim diye geçiştirin durun dert dinlemeyin.
Ayrildiktan sonra da arayip ozledim der her gun)))?

Telefonlara cevap vermemekle iyi yapiyorsunuz.
Hatta açik konussaniz daha guzel olurdu

Ben sizin yerinizde olsam uzaklasirim. Elinizden gelenin fazlasini yapmissiniz. İçıniz rahat olsun. Kendisi bencil biri belli ki. Sizi duygusal olarak sömürüyor.

Bi ara benim de başıma gelmişti ; ama arayan arkadaşım değil, bendim, günde defalarca arardım. Eşimden ayrılmıştım , ailemle de sorunlar aynı anda, kafayı yiyor gibiydim, dert çekmeyen bana ağır gelmişti yaşadıklarım . Anlattığımda da ferahlamıyordum ki, sadece beynimi meşgul edip delirmekten kurtuluyordum. Ararken arkadaşıma da üzülüyordum benden bıkıyordur, rahatsız olıyordur ama İnan’ın elimde değildi . Daha sonra öğrendiğim kadarıyla , ben aradığımda , rahatsız olup, hatta telefonu kulağından uzak tutuyormuş . İkimiz de kendimize göre haklıyız bence . Ama kaç yıllık arkadaşlar bir iki ay katlanmalı diye düşünüyorum . Dünyanın bin bir türlü hali var, bugün sana, yarın bana, sadece enerjimi sömürmesin diye bakarsak kaybederiz, bu arada sorunları bitince aramama olayı deniliyor ya, zaten ağır sorunlar olduğu zaman telefona sarılıyor insan, diğer zamanlarda anca sakinleşmeye çalışıyor , bencillik demek değil bana göre .

Konuşup iç dökmek istiyorsa psikoloğa gitsin. Siz sıradan bir insansınız, öğüt de kabul etmiyormuş zaten, sizin psikolojinizi de bozar böyle hep negatif, dinle dinle nereye kadar...

İki yıldır dinliyorum..sizin gibide düşünüyorum haklısınız.onuda anlıyorum cokzor dönemler geçirdi ama bana anlatırken benim cözüm odaklı söylediğim hicbirseyi dikkate almıyor.resmen delirdi.dua ediyorum iyiliği için ama bende yoruldum.

benim var böyle bir arkadaşım 5 defa arıyorsa haftada 1 kere geri dönüyorum.bunaldım sürekli aynı şey.kendi düşen ağlamaz hatırı varsa sizde böyle mesafe koyun.

Allah kolaylık versin , inşallah uzun sürmeden ikiniz de kurtulursunuz

Aynisinin evli ve akraba versiyonuna sahiptim. Kendisi kuzenimin esi oluyor. Bikmistim her gun aramasindan. Ariyor kuzenim icin agza alinmayacak laflar soyluyordu. Tamam diyordum kuzenim hatali kiz kizmakta son derece hakli. Ama artik dayanilmaz oldu. Gece gunduz farkermeden arar olmustu. Gece 1 de ariyor sabaha kadar dert yaniyordu. Uykum geldi diyorum takmiyordu. Tavsiye veriyorum dinlemiyordu. Bebegim oldu. Duzen yine ayni. Yatip uyumam dinlenmem gereken saatlerde ben guzin ablalik yapiyordum. En sinir bozucu olan da beni sabah 4lere kadar uyutmayip ayni gunun aksami kocasiyla foto atip altina ask dolu sozler yazmasiydi. Defalarca yapti bunu. Sen napiyosun dedim artik. Dost var dusman var napayim cekemiyorlar bizi cevabini aldim. Saldim artik. Acmadim aramalarini. Acinca da 15 dk anca konusup cocuk agliyor yalanini uydurdum surekli kapattim. Bir sure anladi aramadi.. sonra yine sar basa. Sıkıldım ve artik dinlemek istemedigimi beni yordugunu soyledim. Simdi benle hic konusmuyor. En azindan kafam rahat.
Boyleleri hayattan sogutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…