- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
Burada yazdığınız şeyleri ona da anlatin anlayacağını sanıyorum onunla bitirmediği yada bir çözüm üretmediği sürece onunla konusmayacaginizi çünkü onun adına uzüldüğünüzü söyleyin.10 yıldır görüştüğüm deli dolu bir arkadasim var.onun iyi niyetine ve temiz kalbine inaniyorum ama bazen beni inanılmaz bunaltıyor.30 lu yaslardayiZ.kendisi bekar ve adam olmayacak ve kendisine herturlu psikolojik şiddet uygulayan,yakama kene gibi yapıştın seni sevmiyorum diyen biri ile birlikte.iki yıl oldu onurlu davranıp adamı silip atamadı.onun yaşadıklarına çok üzülüyorum ama artık okadar sıkıldım ki hergun beni arayıp bu konudan bahsediyor.adam sürekli buna şok olacağı seyler yaşatıyor.hala bırakmıyor.kendisini psikiyatriste yonlendirdim,senin yaşadığın saplanti dedim.gidicem dedi gitmedi.telefonunu kapat yeni hat al temiz sayfa ac,unutmaya calis diyorum.asla yapmıyor.beni gece gundiz arayıp hüngür hüngür ağlıyor.artik ağlamaları beni eskiden uzerken şuan sinirleniyorum.cunku haketmedigi şeyleri yasatmasina kendisinin izin verdiğine inanıyorum.artik arkadaşımdan da ilişkisinden de çok sıkıldım ve yoruldum.bu gün beni 5 kere aradı açmadım.mesgule atıyorum mesaj atıyor aç diye.seninle konuşmak iyi geliyor diyor.cok yalniz aslinda üzülüyorum haline ama artık bana kendisi iyi gelmiyor.cozum uretmemesi güçlü durmaması iki yıldır o adamı bırakmaması karşısında çok soğudum.nasil bir yol izleyim kendisine değer de veriyorum..ama artık yoruldum.
Emin ol sen derdini anlatmaya kalk o kendini anlatamadığı için delirecektir bu hep böyledirHaklısınız bende bazen o benim yerimde bende onun yerinde olsaydım beni asla bu durumda cekmezdi diyorum..buda zoruma gidiyor
Ya sevgilin ya ben diye rest çekin.Evet çok benziyor hissettiklerimiz..bende vicdan yapıp tekrar arıyorum kötü bir insan değil ama yoruluyorum
Ayrildiktan sonra da arayip ozledim der her gun)))?ayrılana kadar aramasın sizi cidden bunu o çekmeyi seviyor siz de çekmek zrunda değilsiniz. mazoşist midir nedir o öyle ya arasın dursun açmayın müsait değilim diye geçiştirin durun dert dinlemeyin.
Ben sizin yerinizde olsam uzaklasirim. Elinizden gelenin fazlasini yapmissiniz. İçıniz rahat olsun. Kendisi bencil biri belli ki. Sizi duygusal olarak sömürüyor.10 yıldır görüştüğüm deli dolu bir arkadasim var.onun iyi niyetine ve temiz kalbine inaniyorum ama bazen beni inanılmaz bunaltıyor.30 lu yaslardayiZ.kendisi bekar ve adam olmayacak ve kendisine herturlu psikolojik şiddet uygulayan,yakama kene gibi yapıştın seni sevmiyorum diyen biri ile birlikte.iki yıl oldu onurlu davranıp adamı silip atamadı.onun yaşadıklarına çok üzülüyorum ama artık okadar sıkıldım ki hergun beni arayıp bu konudan bahsediyor.adam sürekli buna şok olacağı seyler yaşatıyor.hala bırakmıyor.kendisini psikiyatriste yonlendirdim,senin yaşadığın saplanti dedim.gidicem dedi gitmedi.telefonunu kapat yeni hat al temiz sayfa ac,unutmaya calis diyorum.asla yapmıyor.beni gece gundiz arayıp hüngür hüngür ağlıyor.artik ağlamaları beni eskiden uzerken şuan sinirleniyorum.cunku haketmedigi şeyleri yasatmasina kendisinin izin verdiğine inanıyorum.artik arkadaşımdan da ilişkisinden de çok sıkıldım ve yoruldum.bu gün beni 5 kere aradı açmadım.mesgule atıyorum mesaj atıyor aç diye.seninle konuşmak iyi geliyor diyor.cok yalniz aslinda üzülüyorum haline ama artık bana kendisi iyi gelmiyor.cozum uretmemesi güçlü durmaması iki yıldır o adamı bırakmaması karşısında çok soğudum.nasil bir yol izleyim kendisine değer de veriyorum..ama artık yoruldum.
Hep karşı tarafı haklı bulYok onu yapamam..kötü kalpli bir insan değil.kac yıldır tanıştığım değer verdiğimde birisi.sadece bu meselesinden çok bunaldım.mesafe koysam iyi olucak.bunu kendim için yapmam lazım.
İki yıldır dinliyorum..sizin gibide düşünüyorum haklısınız.onuda anlıyorum cokzor dönemler geçirdi ama bana anlatırken benim cözüm odaklı söylediğim hicbirseyi dikkate almıyor.resmen delirdi.dua ediyorum iyiliği için ama bende yoruldum.Bi ara benim de başıma gelmişti ; ama arayan arkadaşım değil, bendim, günde defalarca arardım. Eşimden ayrılmıştım , ailemle de sorunlar aynı anda, kafayı yiyor gibiydim, dert çekmeyen bana ağır gelmişti yaşadıklarım . Anlattığımda da ferahlamıyordum ki, sadece beynimi meşgul edip delirmekten kurtuluyordum. Ararken arkadaşıma da üzülüyordum benden bıkıyordur, rahatsız olıyordur ama İnan’ın elimde değildi . Daha sonra öğrendiğim kadarıyla , ben aradığımda , rahatsız olup, hatta telefonu kulağından uzak tutuyormuş . İkimiz de kendimize göre haklıyız bence . Ama kaç yıllık arkadaşlar bir iki ay katlanmalı diye düşünüyorum . Dünyanın bin bir türlü hali var, bugün sana, yarın bana, sadece enerjimi sömürmesin diye bakarsak kaybederiz, bu arada sorunları bitince aramama olayı deniliyor ya, zaten ağır sorunlar olduğu zaman telefona sarılıyor insan, diğer zamanlarda anca sakinleşmeye çalışıyor , bencillik demek değil bana göre .
En güzeli bu iştebenim var böyle bir arkadaşım 5 defa arıyorsa haftada 1 kere geri dönüyorum.bunaldım sürekli aynı şey.kendi düşen ağlamaz hatırı varsa sizde böyle mesafe koyun.
Allah kolaylık versin , inşallah uzun sürmeden ikiniz de kurtulursunuzİki yıldır dinliyorum..sizin gibide düşünüyorum haklısınız.onuda anlıyorum cokzor dönemler geçirdi ama bana anlatırken benim cözüm odaklı söylediğim hicbirseyi dikkate almıyor.resmen delirdi.dua ediyorum iyiliği için ama bende yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?