Nasıl davransam bilmiyorum..

Minel_ask

Previously lilla
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
3.326
3.799
333
10 yıldır görüştüğüm deli dolu bir arkadasim var.onun iyi niyetine ve temiz kalbine inaniyorum ama bazen beni inanılmaz bunaltıyor.30 lu yaslardayiZ.kendisi bekar ve adam olmayacak ve kendisine herturlu psikolojik şiddet uygulayan,yakama kene gibi yapıştın seni sevmiyorum diyen biri ile birlikte.iki yıl oldu onurlu davranıp adamı silip atamadı.onun yaşadıklarına çok üzülüyorum ama artık okadar sıkıldım ki hergun beni arayıp bu konudan bahsediyor.adam sürekli buna şok olacağı seyler yaşatıyor.hala bırakmıyor.kendisini psikiyatriste yonlendirdim,senin yaşadığın saplanti dedim.gidicem dedi gitmedi.telefonunu kapat yeni hat al temiz sayfa ac,unutmaya calis diyorum.asla yapmıyor.beni gece gundiz arayıp hüngür hüngür ağlıyor.artik ağlamaları beni eskiden uzerken şuan sinirleniyorum.cunku haketmedigi şeyleri yasatmasina kendisinin izin verdiğine inanıyorum.artik arkadaşımdan da ilişkisinden de çok sıkıldım ve yoruldum.bu gün beni 5 kere aradı açmadım.mesgule atıyorum mesaj atıyor aç diye.seninle konuşmak iyi geliyor diyor.cok yalniz aslinda üzülüyorum haline ama artık bana kendisi iyi gelmiyor.cozum uretmemesi güçlü durmaması iki yıldır o adamı bırakmaması karşısında çok soğudum.nasil bir yol izleyim kendisine değer de veriyorum..ama artık yoruldum.

Arkadaşınızın evli versiyonu vardı benim başımda. Artık telefonlarına dönmüyorum (27 yıllık arkadaşım). Maalesef böyle insanlar acı çekmekten hoşlanıyor, hiçbir çözümü kabul etmiyor ve hayati yoluna girince sizinle muhabbeti kesiyor ne zaman ki problemler başlıyor tekrar aramaya başlıyor. Bu insanların birde şöyle bir özelliği oluyor, sizin bir derdiniz varken dinlemiyorlar bile

Telefonunu engelle 2 gün Anlasın artık seni sinir ettiğini sıktığını...

Tamda tarifteki gibi bir arkadasim var 2 cocugu var ve esi aldatmis, birde diger kadindan bir cocugu olmus.

Afakanlar basiyo artik benide.
Anlat anlat nereye kadar, uzuluyorum haline ama elimden bisi gelmiyor.

Bazen acmiyorum teli sonra vicdan yapiyorum ben ariyorum 45 dkm iptal en sonun sarj bitti diye teli kapatiyorum.
Konuyu takipteyim.

Evet çok benziyor hissettiklerimiz..bende vicdan yapıp tekrar arıyorum kötü bir insan değil ama yoruluyorum

Siz acaba ben misiniz..benim de var böyle bir arkadaşım üstelik 1 değil 2 tane. İlişkilerinde her türlü güvensizlik küfür hakaret var ama dönüp dönüp barışıyorlar tekrar ayrılıyorlar ve kafası şişen ben oluyorum. İkisinin de aramalarına geri dönmüyorum. Sonra beni suçladılar umursamazsın küstüm bilmemne diye yahu benimki de can benim de sıkıntılarım var zaten kafam allak bullak üstelik 4 saat telefonda sıkıntılarını dinlediğim de oldu ama bu tarz kişiler laftan anlamıyorlar size kötü enerjilerini atıp kendileri rahatlıyorlar ve o erkeklerden de vazgeçtikleri yok başlarına bir şey gelir anca öyle anlarlar

okadar haklısınızki başlarına birşey gelirse ancak anlarlar..bin nasihat ediyoruz hep boşa gidiyor.bıktım gercekten.biraz mesafe koycam.ama belli etmemeliyim bu sefer bu duruma takar,ugrasmak istemiyorum.

Ben olsam arayıp da derdini anlatmaya başladığında tam da burada bize söylediklerinizi söylerdim.
Kendi kendine ettiğini etsin çok istiyorsa, ama sürekli aynı şeyleri anlatıp benim enerjimi emmesin bir zahmet.

Ayni durum benim basima da gelmisti. Benimki evlenip bosandigi eski kocasiyla surekli gorusmeye devam edip, sacma sapan kavgalar ve rezillikler yasiyordu. Ne kadar konussam da kafasinin dikine gidiyordu, sonucta surekli ayni seyleri dinleyip kafasi sisen ben oluyordum. Bir gun arabalarina bindigimde yine kavga etmeye basladilar. Adam direksiyonda, arkadasim da yaninda oturuyordu. Birbirlerine vurmaya basladilar. Resmen saga sola savuruluyorduk. Benim icin son nokta oldu. Yavas yavas gorusmeyi azalttim ve sonunda tamamen kestim. Bunu isteyen kendisiydi, benim yapabilecegim birsey kalmamisti artik.

Olumsuz konusmalar gerçekten insanın enerjisini alıyor.Annem arar babamı şikayet için sürekli aynı mevzular takık anlıyorum ama sürekli aynı konular alınca enerjim gidiyo resmen.Ben olsam sana anlatıyorum akıl verıyorum hala vazgecmıyosun ben artık sana yorum yapmcıam gercekten üzülüyorum konusmayınca kıyamıyorum ama artık bu ılıskı uzerıne yorum yapmıcam,çünkü değişen bir şey yok konuştuğumla kalıyorum derdim

Bende aynı seyi bi 5 6 yıl falan dinledim ama ben iki ay aşk acısı cekip kendisine sarılınca sürekli aynı şeyi anlatıyordu sıkıldım demis :) artk kimsenin güzin ablası olmuyorum. Tavsiye ederim.

maddi durumunuz zorlamayacaksa, ben olsam, çok yakın bir arkadaşım için şunu yapardım:
bir psikologdan randevu alıp, arkadaşıma da cumartesi 2de seninle buluaşlım diyip önce bi kahve içip, ardından da sana iyi geleceği için böyle bir hediye düşündüm, 3te randevu aldım diyip onu psikoloğa götürürdüm.

Sizinle aynı fikirdeyim..eğer benim elimden gelseydi bunu yapardım.cok güzel düşünmüşsünüz

Bende aynı seyi bi 5 6 yıl falan dinledim ama ben iki ay aşk acısı cekip kendisine sarılınca sürekli aynı şeyi anlatıyordu sıkıldım demis :) artk kimsenin güzin ablası olmuyorum. Tavsiye ederim.
Haklısınız bende bazen o benim yerimde bende onun yerinde olsaydım beni asla bu durumda cekmezdi diyorum..buda zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…