• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranmak ve nereye şikayet etmek gerekir?

Canm oglmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
2.370
3.376
83
İyi akşamlar Kk nın bilgili kadınları :)
İki gün önce başıma gelen bi olaydan bahsetmek istiyorum. Bir avm’ ye gitmiştim ve acilen bir yere gitmem gerekti aslında gideceğim yer yakındı, yürüyerek yarım saat sürerdi ama aciliyetim olduğu için taksiye binmek istedim ve kapıya çıktım.
ilk taksiye yanaştım arkadakine geçin dedi, arkaya geçtim öndekine dedi tekrar öndekine geçtim “nereye” dedi bende gideceğim yeri söyleyince “olmaz bu trafikte seni oraya götüremem” dedi bende yakın mesafe olduğu için götürmüyorsunuz dedim ve sinirlendim.
Sırasıyla arkasındaki bütün taksilere sordum hiç biri almadı, sonradan jetonum düştü gittiğim avm (gitmez olaydım) tamamen Araplarla dolu ve onları tercih ediyorlar anladığım kadarıyla.
O anda plakalarını almak aklıma gelmedi, bir daha böyle bir durum olursa kime nereye şikayet etmem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

444 15 23 (taksiciler esnaf odası) ya da 153 beyaz masa.ceza yazılıyor plakalarına
Teşekkürler.
tekrar böyle bi durum başıma gelirse mutlaka elimden geleni yapacağım
Valla ben olsam videoyu açar tek tek hepsini çeker sonrada bütün haber kanallarının ihbar hatlarına gönderirdim...

Malum artık medya ve sosyal medyaya düşen neredeyse hiçbir olay çözümsüz kalmıyor...
O anki o sinir ve şaşkınlıkla ne yapacağımı şaşırdım. Aynı yere tekrar gidip inanın orda sırf o taksicilere denk gelebilmek ve videoya alabilmek için sabahtan akşama kadar bekleyesim var ama kötüyle kötü olmak istemiyorum 🤦🏼‍♀️

Bu taksiciler nasıl bir topluluksa kimse birşey yapamiyor. Ama yine de şikayet edin ve Twitter'dan ibb beyaz masaya yazın.

taksicilerden nefret ediyorum ama içlerinde gerçekten insan olanları da var benimde dolmuşlarla derdim bitmiyor 😇🙈 her gün arıyorum şikayete artık kaile bile almıyorlar kuzum çok sıkıcı bir durum 😡

taksicilerden nefret ediyorum ama içlerinde gerçekten insan olanları da var benimde dolmuşlarla derdim bitmiyor 😇🙈 her gün arıyorum şikayete artık kaile bile almıyorlar kuzum çok sıkıcı bir durum 😡
Güzel bir yaptırım gelmeli aslında ama bizlerin elinde değil maalesef 🤷‍♀️

İyi akşamlar Kk nın bilgili kadınları :)
İki gün önce başıma gelen bi olaydan bahsetmek istiyorum. Bir avm’ ye gitmiştim ve acilen bir yere gitmem gerekti aslında gideceğim yer yakındı, yürüyerek yarım saat sürerdi ama aciliyetim olduğu için taksiye binmek istedim ve kapıya çıktım.
ilk taksiye yanaştım arkadakine geçin dedi, arkaya geçtim öndekine dedi tekrar öndekine geçtim “nereye” dedi bende gideceğim yeri söyleyince “olmaz bu trafikte seni oraya götüremem” dedi bende yakın mesafe olduğu için götürmüyorsunuz dedim ve sinirlendim.
Sırasıyla arkasındaki bütün taksilere sordum hiç biri almadı, sonradan jetonum düştü gittiğim avm (gitmez olaydım) tamamen Araplarla dolu ve onları tercih ediyorlar anladığım kadarıyla.
O anda plakalarını almak aklıma gelmedi, bir daha böyle bir durum olursa kime nereye şikayet etmem gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende istanbulda otogarda aynı şeyi yaşadım bayrampaşaya gidicektim.Bindim taksiye nereye gidiceğimi duydu bir yalan uydurdu arka taksiye geçin diye ama ben zaten istanbulun yabancısıyım ilk defa öyle şeyle karşılaşıyorum inandım tabi arkadki taksiye binince adam dedi yakın diye götürmek istemedi diye çok sinir olmuştum

Back