- 24 Haziran 2015
- 926
- 838
- 23
- 37
Haberde en vurucu kelime'' 1 kerden birşey olmaz''
artık bunu bir kadın bakan söyledi ya , kötü niyetli insanlar kullanmaya başlamış bu deyimi ,ne yazık ki
Ee bakan söylerse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberde en vurucu kelime'' 1 kerden birşey olmaz''
artık bunu bir kadın bakan söyledi ya , kötü niyetli insanlar kullanmaya başlamış bu deyimi ,ne yazık ki
bakanın bu cümleyi söylediğini kulaklarınla duydun mu? o konuşmadan nasıl 1 kereden bişey olmaz cümlesini uydurabiliyorsunuz hayret ve pes!!!Ee bakan söylerse...
Kan kaybindan ölmüşbacağından vuruldu diyor ama ölmüş , çok ilginç
bakanın bu cümleyi söylediğini kulaklarınla duydun mu? o konuşmadan nasıl 1 kereden bişey olmaz cümlesini uydurabiliyorsunuz hayret ve pes!!!
o bayan sıkı bir iktidar yanlısı olduğu için kesinlikle kabul etmiyor yanlışları.o yüzden kendinizi yormayın boşuna.Hanımefendi şaka mı yapıyorsunuz? Ortalık ayağa kalktı, forumda defalarca bu konu tartışıldı, gündemi takip etmiyor musunuz?
o bayan sıkı bir iktidar yanlısı olduğu için kesinlikle kabul etmiyor yanlışları.o yüzden kendinizi yormayın boşuna.
Ne alaka siz o videodan bakanın bu cümlesini gösterin bana .. Sizde sıkı bir iktidar düşmansınız ona bakarsanız her konuda sataşıyorsunuz . Bekliyorum bakanın o cümlesinin geçtiği videoyu ..o bayan sıkı bir iktidar yanlısı olduğu için kesinlikle kabul etmiyor yanlışları.o yüzden kendinizi yormayın boşuna.
Ortalığın ayağa kalkmasını sormuyorum bana o cümlenin geçtiği videoyu gösterir misin. Bakan tecavüz için 1 kereden bisey olmaz dedi mi ?Hanımefendi şaka mı yapıyorsunuz? Ortalık ayağa kalktı, forumda defalarca bu konu tartışıldı, gündemi takip etmiyor musunuz?