Nasıl davranırsınız??

Ben sormadan o anlatir, ben aramadan o arar. Aksi olsaydi da evet soru yagmuruna tutardim. Esi degil misin tabiki soracaksin da arayacaksinda. İnsan sevdiğinden bunalmaz. Bir haltlar karistirmiyorsa hic bunalmaz.

Hemen giriyorum konuya mesela eşiniz işi gereği ayda 2-3 gece nöbeti tutmk zorunda ve nöbet arkadaşları genelde bayan ne sıklıkla arar sorar sınız bide her nöbette kimle nöbettesin naptınz nettinz diye soru yagmuruna tutarmısınız bu arada eşim sağlık memuru (erkek hemşire) teşekürler şimdiden cvp yazan herkese

Benim sevgilim de hemsire. Bu yüzden en iyi ben anlarim sanırım sizi.
Öncelikle güveniyorum, ordan takıldığı hiçbir arkadaşı yok biliyorum bunlar rahat olmamdaki sebepler. Ha hic mi konuşmuyor? konuşuyor ordakilerle elbette. Bana da mecburen konuşuyorum bu meslek baska sekilde yapilmiyor demişti. Sadece iş icin konustugundan da sorun etmedim ben. Sürekli arayip birseyler sormuyorum kimler vardi yoktu meselesi hic geçmez zaten. Günün nasıldı diyorum genelde yoğun oluyor öyle yani. Kiskaniyorum ama iş hayatindan degil.

Temelde güven var, guvenirseniz cok sorun olmuyor. Tabi o da güveninizi sarsacak birsey yapmamali.
Kaldi ki bunu sorun ediyorsanız bir de hastalarin hep vucutlarini gördüğü gerçeği var. Onunla nasil başedebiliyorsunuz?

Böle raat atıp tuttuguna göre henüz evli değilsin şekerim ayrıcada kimse hakknda abuk sabuk konuşmadım konuyu niye farklı yere çekiosun

Evli olmam, olmamam farkettirmez.

Koca buldumcuğu olmuş gibi, adam beni aldatmasın diye tepesinden inmemek gururuma dokunur. Serde gurur var, kendine güven var bende. Adamım kendi iradesiyle yanımda kalsın isterim. Artık yanımda durmak istemediğinde de gitsin isterim. Çünkü ben erkeksiz yapabilirim. 29 senedir yaptığım gibİ...

X