Bu pişman olmam gereken bir şey mi ?

Yani gün içinde konuşıyorduk,haberleşiyorduk ama ayrıntıları merak etmiyordu yani kimleyim, nerdeyim ben söylemesem sormazdı.Merak etmiyordu kısacası.Ben kız arkadaşlarıyla konuşmalarını okudum onlarada öyle yani cevap veriyor ama muhabbeti ilerleteyim gibi birşey yapmıyordu.Karşıya birşey sormuyor ama onlar birşey sorarsa cevap veriyordu.Yani yürümüyormuş ama cepte tutuyormuş kızları galiba.Kısacası bi çelişki yok aslında herkese böyle ,dış görünüş mevzusunda da öyle tüm kızlara birşey buluyordu , herkesi eleştiriyor.

yani sizin bir farkiniz yoktu ?

ilk iki sebep zit kisileri tarif etmiyor mu,

size karsi ilgisiz ama yeni tanistigi hemcinslerinize karsi cok ilgili bir erkek arkadas.

bunun disinda arkadaslarinizin kalite kistasi da baya dusukmus bence.
Yani şöyle hiç aramıyor sormuyor şeklinde ilgisiz değildi.Yani gün içinde konuşuyorduk ama daha çok merak etmiyordu diyeyim.Yani soruyor aslında halimi hatrımı ama ayrıntılar , benim kiminle olduğum onun için pek önemli değildi .
yani sizin bir farkiniz yoktu ?
Açıkçası ben var diye düşünmüştüm çünkü sadece bu kötü özellikleri yoktu çocuğun .Yani nöbetten çıksa bile beni görmek için saatlerce yol geliyordu , yada sevmese istemese bile benim ilgilendiğim şeylerle ilgilenip ,benimle fikir alışveriş yapıyordu, kavga etsek bile hiç sesini yükseltmez ,kötü söz söylemezdi.Ama kişiliği böyle oturmuş işte bu durumda benim de dediğiniz gibi pek farkım kalmıyormuş demek ki.

Hepinize iyi akşamlar .Biraz uzun olabilir şimdiden çok özür dilerim.Gittiğim bir gezide eski erkek arkadaşımla tanıştım.8 aya yakın bir ilişkimiz vardı.Ama yaklaşık 2 ay önce tartışmadan medenice ayrıldık.Şimdi sorum şu bayanlar erkek arkadaşım doktordu bende diş hekimi olacağım inşallah.Açıkcası eski sevgilim tip olarakta gayet yakışıklı genel olarakta sakin beyfendi bir tipti ama şu 3 temel sebebten ayrıldım kendisinden.Çok ilgisizdi bana karşı elbette mesleği yüzünden veya kişiliği yüzünden böyle olabilir ama ben bu tarz bir ilişkiyi kaldıramayacağımı farkettim.Gece dışarda kalsam ona bile tamam hayatım iyi geceler derdi o derece, nerdesin kimlesin demezdi.İkinci olarakta aldatma olarak değil ama tanıştığı hemşire arkadaşları ile instgram üzerinden sürekli konuşuyordu.Konuşmaları ben gördüm eski sevgilim de yürüme gibi bir durum yoktu ama mesela kızlar sürekli mesaj atıyor yaptığı yemeğin fotoğrafını falan atıyor ,her hikayesine cevap veriyorlar çocuğun o da bu bayanlarla olan sınırını çizemiyor yani benim sevgilim var bu kadar konuşmam gerekli mi ayırt edemiyor.Son olarakta ki en kötüsü kesinlikle bu kilolu olmadığım halde kilolusun biraz kilo ver yada dişlerin böyle kaşların böyle diye sürekli eleştiriyor , yani dış görünüşe takıntılı.Neyse sonuçta ben bunlara dayanamdım ve ayrılmak istedim .Açıkçası pişmanda değilim rahatladım bu ilişki çok yoruyormuş beni.Ama arkadaşlarım bana acır gibi davranıyorlar bir daha doktoru böyle yakışıklısını nasıl bulacaksın diyorlar.Pişman olursun diyorlar ama bayanlar size soruyorum herşey meslek mi tip mi ? Önemli olan karşılıklı sevgi saygı değil mi ? Onlar böyle davranınca bende kötü hissediyorum acaba diyorum? Ben şuan evlilik falan düşünmüyorum zaten , sırf doktor diye bu ilişkiyi sürdürmeye gerek var mı yani insanları anlayamıyorum
doktor olmus ama adam olamamis bir bayan gece disardaysa sahip cikar nerdesin merak edr sen de hekim olcan illa kendi mesleginde birini bulursun inan tipe bakma onemlibolan erkegin . tavirlari sahiplenmesi agirbasliligi bir kadin baska ne isteyebilir

Bende kendime kızdım açıkçası nasıl görmedin bunları diye ama tecrübesizliğime veriyorum inşallah bundan sonraki ilişkimde daha dikkatli olurum.
Hepimizin basina gelen seyler bunlar.insan yasarken farkedemiyor da sonra sonra dusundukce anliyorsun neyin ne oldugunu.Allah karsiniza degerinizi bilecek kiymet verecek insanlar cikarsin.doktor olsun su olsun bu olsun ama once adam olsun hepsinden daha onemli bu.

X