Bu pişman olmam gereken bir şey mi ?

Kurtulduğuna sevin bu adamla ömür mü geçer allah aşkına.Hayatta her zaman kusursuz bir şekilde dolaşamazsın ki. Ayrıca kızlarla bu kadar içli dışlı ise ilgi budalası bir tip gibi geldi bana. Daha olgunlaşmamış canım bu ham hala boşver asla da pişman olma en doğrusunu yapmışsın.
Teşekkürler yorumunuz için bende henüz olgunlaşmamış kendini bir ilişkiye hazır hissetmiyormuş gibi düşündüm.Ve söylediğiniz de çok doğru her zaman en güzel halimle karşısına çıkamam ki zaten hep bakımlıydım , kilomda gayet normal aslında .

Mesleğe göre sevgili seçmek çok yanlis bence iyi yapmışsınız anlasamiyorsaniz neden çıkar ilişkisi kurasiniz ki

Teşekkürler yorumunuz için bende henüz olgunlaşmamış kendini bir ilişkiye hazır hissetmiyormuş gibi düşündüm.Ve söylediğiniz de çok doğru her zaman en güzel halimle karşısına çıkamam ki zaten hep bakımlıydım , kilomda gayet normal aslında .
Kendisi sorunlu aslında ama farkında değil en üzücü olanda bu

Hepinize iyi akşamlar .Biraz uzun olabilir şimdiden çok özür dilerim.Gittiğim bir gezide eski erkek arkadaşımla tanıştım.8 aya yakın bir ilişkimiz vardı.Ama yaklaşık 2 ay önce tartışmadan medenice ayrıldık.Şimdi sorum şu bayanlar erkek arkadaşım doktordu bende diş hekimi olacağım inşallah.Açıkcası eski sevgilim tip olarakta gayet yakışıklı genel olarakta sakin beyfendi bir tipti ama şu 3 temel sebebten ayrıldım kendisinden.Çok ilgisizdi bana karşı elbette mesleği yüzünden veya kişiliği yüzünden böyle olabilir ama ben bu tarz bir ilişkiyi kaldıramayacağımı farkettim.Gece dışarda kalsam ona bile tamam hayatım iyi geceler derdi o derece, nerdesin kimlesin demezdi.İkinci olarakta aldatma olarak değil ama tanıştığı hemşire arkadaşları ile instgram üzerinden sürekli konuşuyordu.Konuşmaları ben gördüm eski sevgilim de yürüme gibi bir durum yoktu ama mesela kızlar sürekli mesaj atıyor yaptığı yemeğin fotoğrafını falan atıyor ,her hikayesine cevap veriyorlar çocuğun o da bu bayanlarla olan sınırını çizemiyor yani benim sevgilim var bu kadar konuşmam gerekli mi ayırt edemiyor.Son olarakta ki en kötüsü kesinlikle bu kilolu olmadığım halde kilolusun biraz kilo ver yada dişlerin böyle kaşların böyle diye sürekli eleştiriyor , yani dış görünüşe takıntılı.Neyse sonuçta ben bunlara dayanamdım ve ayrılmak istedim .Açıkçası pişmanda değilim rahatladım bu ilişki çok yoruyormuş beni.Ama arkadaşlarım bana acır gibi davranıyorlar bir daha doktoru böyle yakışıklısını nasıl bulacaksın diyorlar.Pişman olursun diyorlar ama bayanlar size soruyorum herşey meslek mi tip mi ? Önemli olan karşılıklı sevgi saygı değil mi ? Onlar böyle davranınca bende kötü hissediyorum acaba diyorum? Ben şuan evlilik falan düşünmüyorum zaten , sırf doktor diye bu ilişkiyi sürdürmeye gerek var mı yani insanları anlayamıyorum
Elbette sürdürmeye gerek yok. Sırf dr etiketi için bir ömür mutsuzluk nedir. Kesinlikle pişman olmazsınız Allah ın izniyle. Yola çıktığınız mantık çok doğru. Sevgi saygı, gerisi yalan. Etikete takılanları dinlemeyin

arkadaşlarında bi konuşsunlar bu kadar laf ediyorlarsa en iyisini yapmışsın ne yaşadığını bilmeden illa mesleği için bırakmamanı söyleyen insanlardan hoşlanmıyorum. ilerde aldatsa ay ne olacak doktor diyecek insanlar

canımcım, eski nişanlısı doktor ve de üniv.arkadaşlarından tıpçılar çoğunlukta olan bir insan olarak ayrılmakla çok doğru bir karar verdiğini söylemek isterim öncelikle..sen arkadaşlarına bakma, dışardan baktıkları için bi şey göremiyolar doğal olarak.burada taşlanmak ya da yanlış anlaşılmamak için yazdıklarına kendi tecrübelerimden ve düşünceleirmden örnek vermeyeceğim ama şu kadarını söyleyeyim, sevgilin olacak hırto o hemşirelere yeşil ışık yakmasa bunları yaşamazdın.aldatılma ihtimalin her zaman çok yüksek.
bu herif hem doktor hem yakışıklı olacak ve de tek eşli olup cart diye evlenecek?hmm türkiye standartlarında bu şekilde rastlamadım.

canımcım, eski nişanlısı doktor ve de üniv.arkadaşlarından tıpçılar çoğunlukta olan bir insan olarak ayrılmakla çok doğru bir karar verdiğini söylemek isterim öncelikle..sen arkadaşlarına bakma, dışardan baktıkları için bi şey göremiyolar doğal olarak.burada taşlanmak ya da yanlış anlaşılmamak için yazdıklarına kendi tecrübelerimden ve düşünceleirmden örnek vermeyeceğim ama şu kadarını söyleyeyim, sevgilin olacak hırto o hemşirelere yeşil ışık yakmasa bunları yaşamazdın.aldatılma ihtimalin her zaman çok yüksek.
bu herif hem doktor hem yakışıklı olacak ve de tek eşli olup cart diye evlenecek?hmm türkiye standartlarında bu şekilde rastlamadım.
Doğru söylüyorsunuz teşekkürler yorumunuz için şimdi böyle konuşan ilerde belki aldatabilirde.Ben konuşmasın demiyordum ama sınırı çizmeliydi ama çizemedi ilerde de çizemeyecekti belli ki

Yanlış anlamayın ama
çevremde tanıdığım, muayene olduğum, akrabalık ilişkimin olduğu vs doktorların genelinin; hem aile ilişkileri kötü hem de psikolojileri çok iyi değil ve çok kompleksli kişilikler.
Ben bu istatistiği; mesleklerinin oldukça zor oluşuna bağlıyorum. :KK43:
Bence en iyisini yapmışsınız.

Doğru söylüyorsunuz teşekkürler yorumunuz için şimdi böyle konuşan ilerde belki aldatabilirde.Ben konuşmasın demiyordum ama sınırı çizmeliydi ama çizemedi ilerde de çizemeyecekti belli ki

sınır çizmez, çizemez.çizmiş gibi yapar.onlar yazıyor ne yapayım bak ben cevap bile vermiyorum der.. ama hastanede bir gülüş bir bakış atar,tebessümle konuşur şakalaşır samimi davranır laubali esprilere karşılık verir... senin ruhun duymaz.ah o ego okşanması yok mu dünyadaki en büyük zevklerden biri, ego zaten yüksek.
aldatılmış bile olabilirsin bilemeyiz.ama aşık olan gözü sende olan birisi vücut şeklinle ilgili yorum da yapmaz.

sınır çizmez, çizemez.çizmiş gibi yapar.onlar yazıyor ne yapayım bak ben cevap bile vermiyorum der.. ama hastanede bir gülüş bir bakış atar,tebessümle konuşur şakalaşır samimi davranır laubali esprilere karşılık verir... senin ruhun duymaz.ah o ego okşanması yok mu dünyadaki en büyük zevklerden biri, ego zaten yüksek.
aldatılmış bile olabilirsin bilemeyiz.ama aşık olan gözü sende olan birisi vücut şeklinle ilgili yorum da yapmaz.
Aynen hastanede nasıl davranıyordu bilmiyorum açıkçası inşallah aldatılmamışımdır eğer aldatıldıysam da yapacak birşey yok kurtulduğuma sayarım.Dış görünüş konusuna katılıyorum sevdiğim insanın kusurları çarpmıyor benim gözüme , sevenin de çarpmaz diye düşünüyorum.

Hepinize iyi akşamlar .Biraz uzun olabilir şimdiden çok özür dilerim.Gittiğim bir gezide eski erkek arkadaşımla tanıştım.8 aya yakın bir ilişkimiz vardı.Ama yaklaşık 2 ay önce tartışmadan medenice ayrıldık.Şimdi sorum şu bayanlar erkek arkadaşım doktordu bende diş hekimi olacağım inşallah.Açıkcası eski sevgilim tip olarakta gayet yakışıklı genel olarakta sakin beyfendi bir tipti ama şu 3 temel sebebten ayrıldım kendisinden.Çok ilgisizdi bana karşı elbette mesleği yüzünden veya kişiliği yüzünden böyle olabilir ama ben bu tarz bir ilişkiyi kaldıramayacağımı farkettim.Gece dışarda kalsam ona bile tamam hayatım iyi geceler derdi o derece, nerdesin kimlesin demezdi.İkinci olarakta aldatma olarak değil ama tanıştığı hemşire arkadaşları ile instgram üzerinden sürekli konuşuyordu.Konuşmaları ben gördüm eski sevgilim de yürüme gibi bir durum yoktu ama mesela kızlar sürekli mesaj atıyor yaptığı yemeğin fotoğrafını falan atıyor ,her hikayesine cevap veriyorlar çocuğun o da bu bayanlarla olan sınırını çizemiyor yani benim sevgilim var bu kadar konuşmam gerekli mi ayırt edemiyor.Son olarakta ki en kötüsü kesinlikle bu kilolu olmadığım halde kilolusun biraz kilo ver yada dişlerin böyle kaşların böyle diye sürekli eleştiriyor , yani dış görünüşe takıntılı.Neyse sonuçta ben bunlara dayanamdım ve ayrılmak istedim .Açıkçası pişmanda değilim rahatladım bu ilişki çok yoruyormuş beni.Ama arkadaşlarım bana acır gibi davranıyorlar bir daha doktoru böyle yakışıklısını nasıl bulacaksın diyorlar.Pişman olursun diyorlar ama bayanlar size soruyorum herşey meslek mi tip mi ? Önemli olan karşılıklı sevgi saygı değil mi ? Onlar böyle davranınca bende kötü hissediyorum acaba diyorum? Ben şuan evlilik falan düşünmüyorum zaten , sırf doktor diye bu ilişkiyi sürdürmeye gerek var mı yani insanları anlayamıyorum
Biriniz tipe önem vermiş, diğeriniz de tıp’a önem vermiş. Bence bitmesi hayırlı olmuş.

Çok doğru bir karar vermişsin asla pişman olma. Mesleği tipi iyi diye evlenenler yarın burda aldattı beni beni yok saydı hakaret etti diye konu açıyorlar zaten. Sen şimdiden ileriyi görüp dehlemişsin ne pişman olacaksın. Ayrıca mis gibi mesleğin var zaten sende kendine denk birini bulacaksındır önüne bak hayatını yaşa.

Katlanıp evlenseydiniz etrafınızdaki herkes size aa ne güzel yaptın diyip övgüyle bakacaktı ama siz mutsuz olacaktınız. Hayatınızı başkalarına iyi görünmek için yaşamıyorsanız doğru seçimi yapmışsınız.

Anlattığınız kadarıyla size ve ilişkiye hiç değer vermiyormuş zaten, muhtemelen o da tipine ve mesleğine çok güveniyor, bu tipler mutsuzluktan başka birşey vermez insana, ilk baktığınız şeyler vicdan,merhamet ,değer görmek olsun bir ilişkide mutlu eden bunlardır

Bir ömür boyu beni elestirecekse doktor olsa da ayrılırdim açıkçası. O da konuştuğu diğer kadinlarla sizi karşılaştırıyor bence kafasında sürekli size saçınızın disinizin değişmesi gerektiğini söylüyorsa.

Erkekler dış görünüşe daha çok önem veriyor bu bir gercek.

Ilk izlenim için meslek ve tip elbette önemli. Ama ilişkiye başlamak ve devam ettirmek hele hele evlenmek için yeterli değil. Eski erkek arkadaşınızda da bir erkekten kaçarak uzaklaşma sebeplerinin en önemlileri mevcut. O yüzden kendiniz için en doğru kararı vermişsiniz. Elalem hep birşeyler der zaten boşverin .

Asla pişman olma, kendin için en doğrusunu yapmışsın. Sadece doktor diye mutsuz olduğun, ilgisiz kaldığın, sürekli eleştirildiğin bir ilişkinin içinde olman seni çok yorardı, çok mutsuz olurdun.

ilk iki sebep zit kisileri tarif etmiyor mu,

size karsi ilgisiz ama yeni tanistigi hemcinslerinize karsi cok ilgili bir erkek arkadas.

bunun disinda arkadaslarinizin kalite kistasi da baya dusukmus bence.

ilk iki sebep zit kisileri tarif etmiyor mu,

size karsi ilgisiz ama yeni tanistigi hemcinslerinize karsi cok ilgili bir erkek arkadas.

bunun disinda arkadaslarinizin kalite kistasi da baya dusukmus b
Yani gün içinde konuşıyorduk,haberleşiyorduk ama ayrıntıları merak etmiyordu yani kimleyim, nerdeyim ben söylemesem sormazdı.Merak etmiyordu kısacası.Ben kız arkadaşlarıyla konuşmalarını okudum onlarada öyle yani cevap veriyor ama muhabbeti ilerleteyim gibi birşey yapmıyordu.Karşıya birşey sormuyor ama onlar birşey sorarsa cevap veriyordu.Yani yürümüyormuş ama cepte tutuyormuş kızları galiba.Kısacası bi çelişki yok aslında herkese böyle ,dış görünüş mevzusunda da öyle tüm kızlara birşey buluyordu , herkesi eleştiriyor.

Son düzenleme:
X