Hepinize iyi akşamlar .Biraz uzun olabilir şimdiden çok özür dilerim.Gittiğim bir gezide eski erkek arkadaşımla tanıştım.8 aya yakın bir ilişkimiz vardı.Ama yaklaşık 2 ay önce tartışmadan medenice ayrıldık.Şimdi sorum şu bayanlar erkek arkadaşım doktordu bende diş hekimi olacağım inşallah.Açıkcası eski sevgilim tip olarakta gayet yakışıklı genel olarakta sakin beyfendi bir tipti ama şu 3 temel sebebten ayrıldım kendisinden.Çok ilgisizdi bana karşı elbette mesleği yüzünden veya kişiliği yüzünden böyle olabilir ama ben bu tarz bir ilişkiyi kaldıramayacağımı farkettim.Gece dışarda kalsam ona bile tamam hayatım iyi geceler derdi o derece, nerdesin kimlesin demezdi.İkinci olarakta aldatma olarak değil ama tanıştığı hemşire arkadaşları ile instgram üzerinden sürekli konuşuyordu.Konuşmaları ben gördüm eski sevgilim de yürüme gibi bir durum yoktu ama mesela kızlar sürekli mesaj atıyor yaptığı yemeğin fotoğrafını falan atıyor ,her hikayesine cevap veriyorlar çocuğun o da bu bayanlarla olan sınırını çizemiyor yani benim sevgilim var bu kadar konuşmam gerekli mi ayırt edemiyor.Son olarakta ki en kötüsü kesinlikle bu kilolu olmadığım halde kilolusun biraz kilo ver yada dişlerin böyle kaşların böyle diye sürekli eleştiriyor , yani dış görünüşe takıntılı.Neyse sonuçta ben bunlara dayanamdım ve ayrılmak istedim .Açıkçası pişmanda değilim rahatladım bu ilişki çok yoruyormuş beni.Ama arkadaşlarım bana acır gibi davranıyorlar bir daha doktoru böyle yakışıklısını nasıl bulacaksın diyorlar.Pişman olursun diyorlar ama bayanlar size soruyorum herşey meslek mi tip mi ? Önemli olan karşılıklı sevgi saygı değil mi ? Onlar böyle davranınca bende kötü hissediyorum acaba diyorum? Ben şuan evlilik falan düşünmüyorum zaten , sırf doktor diye bu ilişkiyi sürdürmeye gerek var mı yani insanları anlayamıyorum