nasıl çıkılır bu girdaptan kafam çalışmıyor artık....

KV tam olarak ne istiyor peki seni huzursuz etmekmi amacı,boşanmanızımı istiyor .

Amin canım saol, Şaka gibi yaa ne var bu kadar büyütecek istersem doğunca söylerim kime ne?? Yeterki bebeğim olsun kim ne derse kim neye küserse küssün umrumda değil valla sadece bebeğini düşün canım lütfen inanki hiç değmez. Doğumdan sonrası için de korkma bebeğin gelince herşey güzel olacak bence sakin kalmam yeterli gerekirse eşinin de dediklerini duyma sadece bebeğini düşün..

Kv bayiliyor ,sen sinir krizi geciriyon bayiliyorsun,esine bisey desen oda bayiliyor valla pek duzeltilecek birsey yok gibi cunku kime laf dense o bayiliyor boyle biyere gelinmez malesef

altın yumurtlayan tavuğunu geri istiyor sanırım , anlamadım kiii
Öyle tahminetmişdim zaten,benim KV de hiç istemedi küçük oğlu evlensin ona kalsa eşim daha evlenenezdide biz ona bırakmadık benim eşim pek sessiz kalmaz banada istemezsen hiççç gitme der bizim zaten yatıya kalma gibi bişeyimiz olmaz eşim kalmaz ne olursa olsun evimize geliriz işin zor canım ama imkansız değil pes etmek yok Bak iki çocuğum var asla babasız büyütmek istemem sende en son ihtimal bunu düşün

Kv bayiliyor ,sen sinir krizi geciriyon bayiliyorsun,esine bisey desen oda bayiliyor valla pek duzeltilecek birsey yok gibi cunku kime laf dense o bayiliyor boyle biyere gelinmez malesef

ben 5 aylık hamileyken , eşimden rica ettim görüşmek istemiyorum bebek düşecek böyle giderse diye.. eşimde GÜYA aldı karşısına konuştu annesiyle.. konuşup tavrını koyacağına ağlayan annesini teselli etmiş bi halt gibi banada anlatıyor sonra
son konuşmaları şöyle sonuçlanıyor, aldıkları en güzel karar şu : MADEM BU KADAR etkıleniyor doğuma kadar görüşmeyelim oğlum... ben senin annenim , benim iyi niyetli olduğumu bilmiyonmu ONU daha ne kadar dır tanıyosun kiiii

haklısın ama babasız büyümez belki ama annesiz kalacak oğlum böyle devam ederse...beni ilk yıllar eşim çok zorlamıştı kalalım dıye, ben kalmayınca mecbur kalkıp dönüyordu,ona söyleniyorlar biliyorum, karının dediği oluyor dıye... kendini şimdi kılıbık olmakla itham ediyoor, bebeği götüremessin dediğimde

Canım evleriniz uzakmı bilmiyorum biz ist da yaşıyoruz ist dışı olmadığı sürece daha evleneli kimsenin evinde kalmadık heee ben yanlız KV yada annemde kaldım eşim şehir dışına çıkınca artık çocuklardan oda olmuyor yatıyoruz evimizde,çok saçma buluyorum yatı işini yani,
Bebeğe gelince ilk 6 ay zaten sensiz bi yere gidemez emicek çünkü görmek isteyen evine gelir azını tutmak şartıyla,
Eşiniz zorla alıp götürmeye kalkmaz dimi.

eşin öyle demişse aramasın sormasın daha iyi.
ama dr a berbaer gidelim derse agzına laf verip huzursuz olacagın şeyler duymaktansa beraber git..
dedim ya dogumdan sonra tonla huzursuzluk ypar zaten yüzde yüz o zaman kopar dananın kuyrugu.

uzak değil, arabalarına binseler 25 dk sonra kapıda olurlar, hadi yemek yenir çay keyfi onuda anladım, gece yatısı ne , ben kalmadım ( bi kere eşim rica etmişti, daha 5 aylık evliyiz.. sabahında bı olaylar oldu, çok sıkıldım) ondan beri kalmam, ben başka yatakta yatamam kii zaten, ama yok bunlar vıcık vıcık, aile saadeti sergiliyor( bekarken babası eşimi evden bile kovmuş, samimii değiller yani )
bebeği zorla !!!!! benden habersiz alıp götürecek, zor çok zor , büyük konuşmayım ama bakalım yaşayıp görcem

eşim teklif etti , annemide bi dahaki kontrole çağıralım mı diye, bende asla olmaz dedim.okadar üzdü beni bu kadar basit değil dedim.. teklif edermi kraliçe kv o ...

eşim teklif etti , annemide bi dahaki kontrole çağıralım mı diye, bende asla olmaz dedim.okadar üzdü beni bu kadar basit değil dedim.. teklif edermi kraliçe kv o ...
biliyorum cnm eşinin dediğini..
dogurana kadar bebeginin ve kendi saglıgın için.
madem streslenince bayılıyorsun bunu bu şekilde sonlandır.
seni üzecek birşey bulamasın

Bide okadar yakınsınız yatıya töbe töbe insanlar yatak açmayada erinmiyor.inş güzel günleriniz olur canım

Bide okadar yakınsınız yatıya töbe töbe insanlar yatak açmayada erinmiyor.inş güzel günleriniz olur canım

benim annemle babam ayrı ya, öyle gelmişim gibi dünyaya , bana aile saadeti neymiş onu gösteriyorlar... biz ne kadar bağlıyız bak gör... benım annem 35 yıl sonra nokta koydu,
sağol canım vakit ayırıp yazdın, sadece tek şey sorucam, ben dilekçe verip boşanma davası açmayı düşünüyorum, boşanma amaçlı değil... ne dersin ?

biliyorum cnm eşinin dediğini..
dogurana kadar bebeginin ve kendi saglıgın için.
madem streslenince bayılıyorsun bunu bu şekilde sonlandır.
seni üzecek birşey bulamasın
eşim rahat bıraksa , doğum yaklaştı ya, bebekle ben olmadan oraya gidemiycek ya. beni zorluyor şimdide ondan tekrar alevlendı olay yanı '' gelsin özür dilesin annem( ki kv. hayatta dilemez, yapı gereği) sonrada bi daha ki dr. kont. oda gelsin , bebek geliyor gidiş geliş olsun demdk istedi, burnundan getırdım...

Yanlış bişey söylemek istemiyorum,aslında biraz önce yazdım sonra sildim dava açmış olsan bülöfünü yermi eşin sürtermi biraz burnu diye , işe yarayabilir ama genede herşeyi göze almak lazım ya yemezse,
Ne demek birazda olsa destek olduysam ne ala şarjım bitmese çıkmazdım ama nerdeyse tlf kapanacak.

anladım sağol cnm, hakkını helal et

Guzel arkadasim bak skmdi bu streslerin var ya dogumdan sonrasina bi kalirsa vallahi bi lohusa depresyonu sonra bi bakmissin 2 yild zor toparlamisim aama en kucik seyde depresyona giriyorum yasadim birebir cunku bi erkek kitlarindaki rahatlik dogustan zamanla anliyolar da olan sana olur, sen biraz mesgale ne bilim orgu vs biseuler denesen dahitacak yada roman bak ii gelirdi bana sel gider kum kalir olan sana olur bu sefer dersin ki aman allahim ben naptim evladimin ilk yillari beynimde reamen yok bu salaklarin drdiyle ugrasirken

Ayyy sanki mecbursun hemen söylemeye öyle bir şartmı var. Bu ne saçmalık yaa, sen Canını sıkma canım, bırak o kudursun, sen uzak dur ama eşinlede aranı onların yüzünden bozma, yoksa kv amacına ulaşmış olur.

herkes ektiğini biçecek,korkum doğum sonrası da bunaltmalara devam edecek , sütüm kesilecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…