- 21 Haziran 2016
- 9.249
- 25.558
- 548
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Su son kismi yasadim 2 ay önce. Aptala döndük resmen. Ee simdi ne yapacagiz diye dusunup Kendimize gelemedik Ilk geceHatta öyle büyüyecek ki artık kucağınıza sığmayacak, ayağınızda sallayamayacaksınız, kendi yatağına yatıp uyuyacak. Bitmez gibi gelen uykusuz geceler bitecek. Bir gün diyecek ki “ ben bu gece anneannemin evinde kalacağım”o gece ev öyle sessiz olacak ki şaşacaksınız. Yani bizde böyle oldu
Kızım da iki yaşına gelince dedi. Şimdi haftada bir kalıyor, biz de dinlenmiş oluyoruz biraz iyi geldiSu son kismi yasadim 2 ay önce. Aptala döndük resmen. Ee simdi ne yapacagiz diye dusunup Kendimize gelemedik Ilk gece
2 yas miKızım da iki yaşına gelince dedi. Şimdi haftada bir kalıyor, biz de dinlenmiş oluyoruz biraz iyi geldi
Evet iki yaşına gelince kendi dedi. Zaten emzirme de bitmişti, beni o kadar aramıyordu artık. Dedesiyle delice oynuyor2 yas mi
Kizim 6 oglum 9 yasindacok zordu
Sonra 2 defa daha tekrarlandi.
Annem fildir fildir gezmese cocuklarda istiyor kalmak
Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğiniziDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Hayırlı olsun, çok yeni henüz. Ilk bebek sanırım. Ilk bebekten sonra bu hisse kapılmanız normal.Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Lütfen kendinizi toparlayın. Bu düşünceleri atın kafanızdan. Bebeğinizin sağlığı yerinde olsun her şey yoluna giriyor inanın.Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Büyüyecek biraz ağrılı biraz sancılı biraz gazlı ama bir gün diyeceksiniz ki ne çabuk büyüdün senDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Klasik lahusa sendromu bu canm sıkma tatlı canını gecek tabi zamanlaDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Başbaşa vakit geçirelim diye oğlumu ilk kez anneme bıraktığımızda eşimle napacağımıza karar veremedik. Çocuklu hayata öyle alışmışız ki yalnız kalınca ne yapılır bilemedik. Bizde eşimle çocuk parkına gittikSu son kismi yasadim 2 ay önce. Aptala döndük resmen. Ee simdi ne yapacagiz diye dusunup Kendimize gelemedik Ilk gece
Allah saglık versın .Ikınızede .Buyur merak etmeyın.Sızde yetersınız allahın ıznı ıleDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Emin ol yeni doğum yapmış hemen hemen her anne yaşıyor bu hisleri.Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
İki çocuğum var.kizim 3,5 yaş oğlum 15 aylık.bazen kızımda yaşadıklarımı hatirlarken buluyoruk kendimi.Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?