- 9 Mart 2011
- 11.819
- 9.232
- 448
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
dün bir bugün iki yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor çok zor. Tadını çıkarmaktan başka yapacak bir şey yok. Bol bol kokla ilk iki hafta cennet kokusu olur derler. Sonra 40 i çıkana kadar diye motive et kendini. 3 ay bitince düzelir de dur 6 ay olsun kendi kendine otursun belki rahatlarim de ahh bı yemek yemeye alissa başka bir şey istemem de. Uyumuyorsa yeter uyusun da yemin ederim tüm gün ne yorgunluk olursa olsun de. Ah bir yuruseydi de. Ah nerden yürüdü deDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Bebeklerim 11 aylık oldular.ikizlerim var büyüyecek canım. Bir yıl geride kaldı. Bende Zaman zaman diyorum sonra bak bir yıl geçti kaldi bir yıl diyerek motive oluyorum. 2 yıl diyorlar sonrası rahat olacakmisizDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Gaz için ilk 3 ayı hedef aldım ha gayret diyerek şimdi 2 yi bekleyecemBebeklerim 11 aylık oldular.ikizlerim var büyüyecek canım. Bir yıl geride kaldı. Bende Zaman zaman diyorum sonra bak bir yıl geçti kaldi bir yıl diyerek motive oluyorum. 2 yıl diyorlar sonrası rahat olacakmisiz![]()
Ah canım. Öncelikle Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin. Bu hislerin çok doğal. İlk kez böyle büyük bir sorumluluk alıyorsun. Ama kendini ona bırak onun o kokusu seninleyken huzurlu mutlu oluşunu hisset. Yeni hayatın sana huzur ferahlık versin..Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Öyle güzel büyüyecek ki. Hergün daha çok sevip daha çok bağlanacaksın. Sana göre yakın bi zamanda diyeceksin ki ne ara bu kadar büyüdün. Oğlum 8 ayı bitirecek sanki hastaneden eve geleli 1 ay oldu. Göz açıp kapayana kadar geçti.Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Şu anda böyle hissetmen çok normal bende doğum yapalı 3 ay oldu ilk zamanlar özellikle gece bebeğim çok ağladığında neden ağlıyosun bilerek mi yapıyosun falan diyodum çocuğumaDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Seni çok iyi anlıyorum bundan sonra böyle mi olacak hep diye düşünüyor insan ama inan bana GE ÇE CEK geçiyorDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
45 gün önce doğum yPtım seninle aynı hisleri hissettim çok cabuk büyüyorlar öyle bir alışıyorsun ki yanından ayrılmıyor yemek wcye bile bırakıp gidemiyorsun alışırsın daha çok yeni RABBIM acılarını göstermesin aminnDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?