Nasıl büyüyecek bu bebek

Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Zor çok zor. Tadını çıkarmaktan başka yapacak bir şey yok. Bol bol kokla ilk iki hafta cennet kokusu olur derler. Sonra 40 i çıkana kadar diye motive et kendini. 3 ay bitince düzelir de dur 6 ay olsun kendi kendine otursun belki rahatlarim de ahh bı yemek yemeye alissa başka bir şey istemem de. Uyumuyorsa yeter uyusun da yemin ederim tüm gün ne yorgunluk olursa olsun de. Ah bir yuruseydi de. Ah nerden yürüdü de😂 gidecek yol daha çok. Kimseye de dert yanma. Ben geçen gün öldüm bittim gezmek tozmak istiyorum bı hayatım kalmadı gibi dedim diye linç yedim burda😂

Gittikçe kolaylaşıyor güzelleşiyor bı zaman sonra hayatının bittiğini kabulleniyorsun😂

Oyle çabuk geçiyor ki fotoğraflara bakıp yarim saatliğine olsun o vakitlerine dönsem, o mis kokuyu tekrar koklasam diyor insan. çoğu anne sizinle ayni hisleri yaşıyor, hic kaygilanmayin, cok iyi bir anne olacaksınız ve tabi ki yeteceksiniz

Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Bebeklerim 11 aylık oldular.ikizlerim var büyüyecek canım. Bir yıl geride kaldı. Bende Zaman zaman diyorum sonra bak bir yıl geçti kaldi bir yıl diyerek motive oluyorum. 2 yıl diyorlar sonrası rahat olacakmisiz 🤣

Çok doğal bu durum ve yalnız değilsiniz 2 aşılama 5 tüp denemesi ile aldım oğlumu kucağıma nasıl istedim ağladım yalvardım çabaladım ama o lohusa sendromunu dibine kadar yaşadım bana muhtaç ağlayan bir bebek, dışarda süren hayat eve kapanmak resmen oğluma yabancıydım..zamanla herşey rayına oturuyor. Bu şöyle açıklanıyor hamileyken 9 ayda beta hcg çok fazla yükseliyor ve doğumla birlikte hızla düşerek sıfırlanıyor bu hormonsal durum bunalıma yol açıyor..

Size tavsiyem akışına bırakın mümkün oldukça bağ kurun sarılın keyfini çıkarın bebekliğinin bol bol iletişim kurun konuşun daha yakın hissedeceksiniz, asla eve kapanmayın sık sık dışarı çıkın, müzik açın..uykusuzluk düzensizlik gaz sancıları hepsi geçici süreçler bunu bilin, yardım istemekten asla kaçınmayın evin işi bırakın dursun dinlenin anı yaşayın zaman çok çabuk geçecek ben bunları yapmadım 8 ay zulüm ettim kendime şimdi çok kızıyorum

Oncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyütün
Ben yaklaşık 40 gün aynı hisleri yaşadım dedim büyümeyecek hep böyle olacak çok küçük birde prematüre.
tek başıma baktım bazen yetersiz hissettim daha çok araştırdım bazen vay be ben bu işin altından kalkiyorum vuhuuu diyip gazladim kendimi 😄
5. Ayı bitmiş bugün annemle iddaalastim Hayır 4 ay bitti diye okadar hızlı geçti ki idrak edemedim .
Bir gülüşü herseye bedel uykusuz kalacaksın uyaninca yüzüne gülecek
Ne uykusuzluk ne açlık hepsi silinecek o bir gülüşe .
Zaman zaman yipranacaksin bunalacaksın ama büyüyorlar 850 gr doğan yigenim şimdi 9 yaşında aklım almıyor bazen ne ara ya 😢😍😍😍😍

Bebeklerim 11 aylık oldular.ikizlerim var büyüyecek canım. Bir yıl geride kaldı. Bende Zaman zaman diyorum sonra bak bir yıl geçti kaldi bir yıl diyerek motive oluyorum. 2 yıl diyorlar sonrası rahat olacakmisiz 🤣
Gaz için ilk 3 ayı hedef aldım ha gayret diyerek şimdi 2 yi bekleyecem :KK70: uyumak.için 😂

Ah canım. Öncelikle Allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin. Bu hislerin çok doğal. İlk kez böyle büyük bir sorumluluk alıyorsun. Ama kendini ona bırak onun o kokusu seninleyken huzurlu mutlu oluşunu hisset. Yeni hayatın sana huzur ferahlık versin..

Öyle güzel büyüyecek ki. Hergün daha çok sevip daha çok bağlanacaksın. Sana göre yakın bi zamanda diyeceksin ki ne ara bu kadar büyüdün. Oğlum 8 ayı bitirecek sanki hastaneden eve geleli 1 ay oldu. Göz açıp kapayana kadar geçti.

Şu anda böyle hissetmen çok normal bende doğum yapalı 3 ay oldu ilk zamanlar özellikle gece bebeğim çok ağladığında neden ağlıyosun bilerek mi yapıyosun falan diyodum çocuğuma😁Hatta bi keresinde dayanamadım yatağa bıraktım mutfağa gittim o ağlıyo ben hem vicdan azabından hemde sıkıntıdan ağlıyorum. Sonra o beni tanımaya başladı ben onu derken gülümsemeye beni gördükçe heycanlanmaya başladı. Kendince sen benim annemsin diyodu bana😁Sonra yavaş yavaş kendine zaman ayırmayı da öğreniyosun. Aslında önündeki bi ay nisbeten rahat geçecek çünkü daha gaz sancısı falan başlamaz bol bol uyur o zamanlarda dinlen sende. Şimdi daha 3 ay olmuşken kızım yalnız kalmasın kardeşi olsun diye düşünüyorum merak etme değil onsuz hayatını özlemek bebeğin olmadan bi hayatı düşünemeyeceksin artık. Güle güle büyüt bebişini☺️

Seni çok iyi anlıyorum bundan sonra böyle mi olacak hep diye düşünüyor insan ama inan bana GE ÇE CEK geçiyor 😊 sonra da keşke bu kadar hızlı büyümeseydi diyeceksin 😊 Şuan bir süreçtesin hem sen alışacaksın hem bebek alışacak hem de zamanla kolaylaşacak lütfen tadını çıkarmaya çalış Allah evladını sana bağışlasın🌺😊💚

Hiç büyümeyecekmiş hissini ben de yaşadım. Dışarıda hayat akıyor bizim evde durdu sanki derdim. Ağlardım sürekli. İlk bir yıl zor ama yavaş yavaş adapte olacaksın. Eski hayatını eski rutinlerini bile unutacaksın. Yeni düzenine alışıp seveceksin. Benim çocuğum şu am 4,5 yaşında inan o kadar rahatım ki bir senedir. Geceleri rahat uyur. Bana arkadaşlık ediyor hatta. Çok çabuk büyüteceksin inan. Ve hatta yeteri kadar sevdim tadını çıkardım mı diyeceksin. Şimdi bol bol kokla tadını çıkar. O anların kıymeti ileride anlaşılıyor

45 gün önce doğum yPtım seninle aynı hisleri hissettim çok cabuk büyüyorlar öyle bir alışıyorsun ki yanından ayrılmıyor yemek wcye bile bırakıp gidemiyorsun alışırsın daha çok yeni RABBIM acılarını göstermesin aminn

Çok hızlı büyüyecek. Benim kızım bir yaşında ama bir yılda nasıl değişti. Minicikti şimdi peşimde koşuyor.

Back