- 14 Şubat 2020
- 6
- 0
Öncelikle merhaba. 1,5 senedir evliyim. 3-4 aylık evliyken eşimin telefonunda açık saçık videolar buldum. Beynimden vurulmuşa döndüm... Ve susmadım ciddi ciddi konuştum onunla o da whatsapp grubundan geldiğini söyledi (erkeklerin olduğu/evli insanlarında) gösterdide... Tam onun şokunu atlatamamışken 2 gün sonra telefonu elime aldığımda kötü sitelere girdiğini gördüm. Tekrar konuştum ama bu sefer ağzıma geleni saydım. O da bir daha girmeyeceğine dair sözler verdi. Belki girdi belki girmedi bilemem belkide temkinli davranmaya başladı... Aklımdan silinmeyen bir soru işareti bıraktı. Her neyse geçenlerde gene instagram üzerinde keşfet kısmında kadın videoları(twerk/ yarı çıplak), resimleri vardı. Sebebimi sordum neden bende çıkmıyorda sende çıkıyor bunlar dedim o da bakmadığını falan zırvaladı (tabikide inanmadım.) Şimdi her yatağa girişimizde gözümde canlanıyor gördüklerim ve soğuyorum... Halbuki elimden gelenide yapıyorum evliliğimiz için. Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Aklımdan çıkaramıyorum, telefonu her boş bulduğumda telefonunu karıştırıyorum (hoş bişey olmadığını biliyorum.) ... Unutamıyorum... Çok zoruma gittiği için belkide. evli bir adam bunları neden yapar? Arada sevgide var aşkta var ama neden ???