• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir yol izlemeli

06_busra

yaktın bizi lys ygs
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
194
6
118
merhaba sayın ablalarım yaştaşlarım
eminim ki benimle aynı durumda olan bu forumda bir çok öğrenci vardır ben iyi bir Anadolu Öğretmen lisesindeydim gerçi şuan fen lisesi olduk her neyse temelimde iyidir yani 11.sınıfta dersaneye gitmek gerçekten çok işe yaradı bu yıl artık 12 olduk ama ben nasıl bir çalışma yöntemi izlemeliyim bilmiyorum yani tecrübeli olan ablalarımızdan biraz yardım istiyorum sizler bu süreçte neler yaptınız nasıl çalıştınız tıp istiyorum çok mu zor kazanmak neler yapmak lazım kaç saat çalışmak lazım bu konularda bizi bilgilendirirseniz çook sevinirim

eminim ki benimle aynı durumda olan bu forumda bir çok öğrenci vardır ben iyi bir Anadolu Öğretmen lisesindeydim gerçi şuan fen lisesi olduk her neyse temelimde iyidir yani 11.sınıfta dersaneye gitmek gerçekten çok işe yaradı bu yıl artık 12 olduk ama ben nasıl bir çalışma yöntemi izlemeliyim bilmiyorum yani tecrübeli olan ablalarımızdan biraz yardım istiyorum sizler bu süreçte neler yaptınız nasıl çalıştınız tıp istiyorum çok mu zor kazanmak neler yapmak lazım kaç saat çalışmak lazım bu konularda bizi bilgilendirirseniz çook sevinirim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-ygs-lys-buraya.749036/ biz burda bir topik oluşturduk hep beraber çalışıp hazırlanacağız senide bekleriz :)

Ben TM ciyim ama sayisaldan gectigim için çok arkadasim var senin durumunda olan :) yaptikalrini biraz anlatayim istersen on birinci sinifta tüm gördükleri konuları lys te calisir gibi calistilar ozlellikle de fen derslerini :) simdi günlük 300 soru hedefleri var okul zamani 4 saat tatilde 8 saat evde calisma olarak hazirladilar programlarini YGS matematiği bitirdiler iyi bi şekilde ama bittirmediysen geç kalmis değilsin hala oldukça çok vaktimiz var. Dershane öğretmeninden mutlaka program iste öyle saat 19 da ders 20 de test gibi değil de konu planlaması yapsin sana su hafta şunlar bitecek ggibi tip hayaliyle konularini bitirmeden uyumazsan Allah un izniyle kazanirsin :) yaparsin edersin dedigime bakma ayni şeyleri bende yapiyorum umarim biraz yardimci olmusumdur :)

Ben TM ciyim ama sayisaldan gectigim için çok arkadasim var senin durumunda olan :) yaptikalrini biraz anlatayim istersen on birinci sinifta tüm gördükleri konuları lys te calisir gibi calistilar ozlellikle de fen derslerini :) simdi günlük 300 soru hedefleri var okul zamani 4 saat tatilde 8 saat evde calisma olarak hazirladilar programlarini YGS matematiği bitirdiler iyi bi şekilde ama bittirmediysen geç kalmis değilsin hala oldukça çok vaktimiz var. Dershane öğretmeninden mutlaka program iste öyle saat 19 da ders 20 de test gibi değil de konu planlaması yapsin sana su hafta şunlar bitecek ggibi tip hayaliyle konularini bitirmeden uyumazsan Allah un izniyle kazanirsin :) yaparsin edersin dedigime bakma ayni şeyleri bende yapiyorum umarim biraz yardimci olmusumdur :)
ya canım biz geçen yıl 4 yılın konularını bitirdik yani aslında ben tüm konuları görmüş oldum tabi çok fazla hatırlamasamda ama başlayınca hemen hatırlıyorum dediğin çok mantıklı haftalık programlar yapmak deneyeceğim sağol

Kolay gelsin kızlar size :) hepinize başarılar dilerim.. Yeter ki vazgeçmeyin, kendinize inanın..

ben hep vazgeçiyorum hemen olmiyacak diye pes ediyorum ya
Olmaması için bi sebep var mi? Planlı çalıştığın sürece neden olmasın? Yilmak, yapamayacağını düşünmek seni çıkmaza götürür. Bir hedef belirle her seferinde ama ulaşabilecegin kadar. Orn: bugün 1000 soru çözcem dersen yapamazsin canın sıkılır :( ulaşabilecek hedefleri gerçekleştirince motivasyonun da artacaktır.

Olmaması için bi sebep var mi? Planlı çalıştığın sürece neden olmasın? Yilmak, yapamayacağını düşünmek seni çıkmaza götürür. Bir hedef belirle her seferinde ama ulaşabilecegin kadar. Orn: bugün 1000 soru çözcem dersen yapamazsin canın sıkılır :KK43: ulaşabilecek hedefleri gerçekleştirince motivasyonun da artacaktır.
evet aslında ulaşılabilecek hedefler koymak önemli yoksa insanın da hevesi kaçar

Bu işin bir tek yolu var cnm o da çalışmak. Çalışacaksın senin bu sene işin bu.dershanede falan konuları bekleme soru bankalarıni al piyasadaki nerdeyse bütün yayınları cozeceksin zaten. Önce bi ygs yi hallet 1 . dönemin sonunda ya da 2 nin başında türev integrali kendin çalış hallet çok zor değil ezber bile sayılır. Fizikte modern fizik falan kimyada organik ne varsa çalış bu çıkmaz deme çıkıyo fazla da buyutmeyin bu sınavı rahat ol çalışanın hakkını allah verir

Back