nasıl bir tepki vercem bilmiyorum

Ayferriniz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
94
29
8
22
Merhaba kızlar tanışmam lazım size dün Snapchat bir kız yazdı lez gibi bisy eşim gördü aldı telefonu konuştu diid bu erkektir fotu istedi kız anlık göğüsnu attı oda gördü ben elinden telefonum aldım sildim kızı ididm sonra ben gece uyurkarn eşim saat 2 de o kızla konuşuyor işte abim uyuyor baş ucumda benim uyuyan Aslında kıza oranı yerim falan yazıyor kendini kız gibi tanıtıyor oranı at falan siilmis sonra ee benim telefondmdada var ben sabha uyandım şok oldum yazışmalar çok soruma gitti kendine silmiş bende kalmış sabha SS attım bu ne diidm cvp bile yazmadı kızlar ne anlamdim nasıl bir tepki vercem bilmiyorum ben telefon üzerinde aldatılmışi.olyorim bu bir çok kez olyor bu şekilde değil ama bilmiyorum çok üzgünüm

Eşinizin gözü dışarda ve bu durum değişmeyecek. Ancak siz kendi durumunuzu değiştirebilir, bu adamdan ayrılabilirsiniz.

Ne tepkisi yallah diyip boşancan aldatılıyosun ve adam seni kaale alıp gizleme gereği bile duymuyor

Hangi dil bu?

Bunu defalarca yapmasına rağmen neden sustunuz, affettiniz ki? SS atıp bu ne diye soruyorsunuz beyfendi zahmet edip açıklama gereği duymuyor maşallah. Cevap verse de inkar eder yine. Zaten karım beni affediyor nasıl olsa diye yapıyor,korkmuyor. Sanal gerçek fark etmez bunların hepsi bir aldatmadır. Çocuk var mı , kaç yıllık evlisiniz? Peki boşanacak mısınız yoksa eskisi gibi görmezden mi geleceksiniz bu durumu?

Çocuk yok yaşım 21 1 senedir oda 23

Evet alenen aldatılmışsınız.. bana göre aldatmanın a sının geçtiği evlilikten hayır gelmiyor, karar sizin.
daha önce de mi aldatıldınız? Bu kısmı anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…