- 30 Mart 2009
- 14.499
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.905
- 1.123
- Konu Sahibi ozgurruzgar
Yok be canim kargoyla geliyordu bir yerdenİnan fırsat bulup bakamadım söz alıcam ama nerde bulunur bi fıkrım yok bana yakın köy de yok marketlerde bulunurmu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok be canim kargoyla geliyordu bir yerdenİnan fırsat bulup bakamadım söz alıcam ama nerde bulunur bi fıkrım yok bana yakın köy de yok marketlerde bulunurmu ?
Tamam ben bakıcam çok teşekkür ederimYok be canim kargoyla geliyordu bir yerden
Geçmiş olsun. Kovidi ayakta nezle gibi bile geçirmeyen biri olarak bir aydır ciğerlerimi bıraktım resmen Dahiliyenin verdiği ilaçlar bile işe yaramadı En son bir göğüs hastalıkları doktoruna gittim de biraz da olsa hafifledi öksürüğümİyi geceler kızlar.ortalıkta covid den beter bi salgın dolaşıyo sanki yeni bi virüs mü türedi ne anlamıyorum.saat kaç oldu öksürmekten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzımdan çıkcak sırtım göğsüm çok ağrıyor.boğazı. Sanki kulak zarıma kadar yırtılmış öyle acıyoki.5 ay önce covid oldum bu kadar ağır geçirmedim ya ne bunun yanında nezle gibi geçirdim covidi bu nasış bişeydir ya.gece uyurken aniden çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum uyumaya korkuyorum ya.
Çok sağ olun Allah razı olsun. Eşime soyliyim yapsın bizde deneyelim. İyi olmazsam bir şekilde gidicem acile. Böyle zamanlarda o kadar araniyor ki bir aile.Limon kaymatarak eşimi iki günde toparladık. Doktora mutlaka gidin ama onu da deneyin
Teşekkür ediyorum, size de geçmiş olsun. Ne ilaç, ne bitkiler fayda etmiyor maalesef. Doktorumuz yattığımız zaman solunum yavaşladığı için, öksürük krizleri geliyor demişti, bir kaç zamandır geceleri tavuk gibi oturarak uyuyorum resmen.Sizede çok geçmiş olsun özellikle geceleri çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum dayak yemiş gibide uyanıyorum
Geçmiş olsun halim olsa benim aklımdaydı bu konuyu açmak, o derece bıktım 2-3 haftadır hastalıktan. Eşim, ben, iki çocuğum küçüğü hele daha 3 aylık olacak şimdiden 2. Kutu antibiyotik bitti. Birimizden geçmiyor diğerine bulaşıyor deli olucam, öksürmekten kemiklerim sızlıyor artık. Haftalardır küçüğe tekrar geçmesin diye evde maskelerle dolaşıyoruz evi saat başı havalandırıyorum. Ama hayattan bezdim.İyi geceler kızlar.ortalıkta covid den beter bi salgın dolaşıyo sanki yeni bi virüs mü türedi ne anlamıyorum.saat kaç oldu öksürmekten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzımdan çıkcak sırtım göğsüm çok ağrıyor.boğazı. Sanki kulak zarıma kadar yırtılmış öyle acıyoki.5 ay önce covid oldum bu kadar ağır geçirmedim ya ne bunun yanında nezle gibi geçirdim covidi bu nasış bişeydir ya.gece uyurken aniden çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum uyumaya korkuyorum ya.
Var biz yaptırdık pozitif çıktı domuz gribi dedi dr ona göre ilaç verdi. 1 hafta oldu bugün kontrole gittik ek ilaçlar verdi bronşite çevirme ihtimali var.Influenza olabilir onun da salgını var ve evet influenzanın ağırlığı bence de covidden beter.
Tahlilde mi görüldü mikrop? Küçük kızımdan kan ve idrar alındı ama tahlilde bir şey çıkmadı. Doktor acilde sanırım o yüzden önemsemedi, iki güne kadar ateşi düşmezse başlayın diye augmentin verdi. İşe yaramayınca çocuk doktoruna götürdük, o da infect antibiyotik verdi. İki haftadır anca iyileşiyorBenim kızda aynı böyle oldu bakteriyel mikrop çıktı. Antibiyotik ile ancak geçti
Evet kan tahlilinde çıktı. Çok geçmiş olsun.Tahlilde mi görüldü mikrop? Küçük kızımdan kan ve idrar alındı ama tahlilde bir şey çıkmadı. Doktor acilde sanırım o yüzden önemsemedi, iki güne kadar ateşi düşmezse başlayın diye augmentin verdi. İşe yaramayınca çocuk doktoruna götürdük, o da infect antibiyotik verdi. İki haftadır anca iyileşiyor
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsunEvet kan tahlilinde çıktı. Çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Benim de arkadaşımı düşmeyen yüksek ateşten yatırdılar hastaneye ilk 2 gün, öksürmekten de ciğerlerim ağzımdan çıkacak çok acıtıyor öksürürken de diyor. Eve hava makinesi aldırmışlar onu da kullanıyor. Çok ağır geçiyor.Var biz yaptırdık pozitif çıktı domuz gribi dedi dr ona göre ilaç verdi. 1 hafta oldu bugün kontrole gittik ek ilaçlar verdi bronşite çevirme ihtimali var.
Allah şifa versin. C vitamini her zaman iyidir. Kaynatmayı da yap mutlaka. Bir limonu kabuklarıyla 8e böl cezveye at lifleri dökülene kadar kaynat, yaklaşık 45 50 dakika oluyor, sıcak içmeye çalış, üzerine de mümkünse yat terle. Biz şu an ailecek içiyoruz. Eşim iyileşti, kızla oğlan hasta olmak üzere onları da önlemek için verdim.Dün yazmıştım buraya kızlar hastayim dermanim olsa doktora gidicem diye sabah iyice kötü olunca gittim. İyiki gitmişim. Serum ağrı kesici verdiler iyi geldi. Boğaz enfeksiyonu geciriyormusum. Çok grcmis olsun tüm arkadaşlara. ZemheriPoyraz limon önerisi için çok teşekkür ederim. Kaynatma olarak icemedim ama çeyrek limon yedim iyi geldi biraz.
Acile gidip rapor almaya çalışın bence, ya da sabah erkenden sağlık ocağına, vücut ağrısıyla çalışmak çok zor.bende çok fenayım öksürük yok ama şiddetli boğaz ağrısı boğaz yanması vücut ağrısı perişan oldum yarın nasıl işe gideceğim diye kara kara düşünüyorum bir bebeğim bir çocuğum var bi de