Nasıl bir salgın bu ya

Influenza olabilir onun da salgını var ve evet influenzanın ağırlığı bence de covidden beter.

Ayyyy deme valla bende 2 gündür iyiyim saydım tam 14 gün öksürdum ağzımdan kan gelerek. Göğüs kafesim kaburgalarım.oksuruktenn kırıldı sanki grip öksürük vücud ağrısı ne kendime bakabildim ne bebeğe bende 2 defa covid geçirdim hatta doğum da yaptım ama asla bu kadar acı çekmedim bir eczane ilaç içtim bana mısın demedi . Öneri verebileceğim hiçbir şey yok zenceful pekmez bal karabiber herşeyi denedim çaresini bulamadım 2 gündür falan öksüruk yok çok şükür

Deve gribi diye bir hastalığın varlığından söz ediyorlar. Eşimin iş yerinde, çocuklarımın okulunda herkes teker teker dökülüyor. Gerçekten ağır. Komşumun çocuğunu gönderdiği kreşte çocuklara maske takılması söylenmiş. Bitkilerle ilaçlarla bunu da atlatacağız inşallah.

Size küçük bir öneride bulunayım. Bir limonu kabuklarıyla beraber 1 saat kadar kaynatın, bu esnada limonun bütün lifleri dökülecek zaten. Sonra süzüp bu acı limon suyunu için, fünde iki defa yapabilirsiniz. Vücuda şok etkisi yapıyor resmen. İyileşmenizi hızlandıracaktır.

2 haftadır hastayım ben de, dediğiniz gibi covidden daha beter ağrılarım var dün eklem ağrılarımdan hüngür hüngür ağladım, hastaneye gidip iğne oldum iyi geldi gibi oldu ancak gece yine sar başa oldu. Öksürmekten içim dışıma çıkacak artık, ateş de devam ediyor, evde iki tane çocuğum var onlara bulaşacak diye ödüm kopuyor. Beter bir şey beter

Evet testi var. Benim çocuğumda da antibiyotik vermişlerdi, ateş düşmeyince aynı gün başka doktora gittik. Çünkü ilk kez 39 dereceyi gördük biz de. Ateş düşürücü bile işe yaramamıştı. Covid gibi pcr testiyle bakılıyor. Test pozitif çıkarsa ilacını veriyorlar. İlaç bizde 24 saatte tüm belirtileri kesti. Sanırım 5 gün kullanmıştık.

Covid var hala.. ben gecenlerde atlattim daha yani ve ilk defa covid oldugum belirtilerle ayniydi ordan anladim..

Valla bize antibiyotik yetersiz gelmiş deyip başka verdiler. Kimse test falan teklif etmedi. Önce augmentin başladık acildeki doktor vermişti, iyi gelmeyince çocuk doktoruna gidip anlattık o da infect verdi. Yarın bitiyor 10 gün olacak şükür, iyileşti de

influenza salgini var domuz gribi yani, dr a giderseniz test yapip ilacini verir kolay atlatirsiniz

çocuklar arasında da çok yaygınmış: influenza! Haftalardır bir sınıfın tam olduğunu görmedim hatta çoğu zaman sınıf mevcudunun yarısı hasta, gelmiyor. Düşmeyen ateş, öksürük ve kanda enfeksiyon.. Çok geçmiş olsun umarım bu illetten de kurtuluruz bir an önce (ama hiç sanmıyorum, sanki hep daha beteri geliyor hakkımızda hayırlısı )

Hastalıklar her sene olacak. Ne isim verirlerse versinler. Tedavide her şey destek tedavisi.

Ağır geçirenlerle ilgili makale okumuştum.
Ateş, korku panik inanılmaz direnci düşürüyor. Normalde ama obez olanlar riskli, onda da bardaklarda bifidobacteerium diye bir suş diğer insanlara göre daha az oluyormuş, dışarıdan eczaneden bu suş içerenleri çok yoğun kullanmak öneriliyor. D vitamini düşük olanlar riskli. D vitamini yüksek olmalı, düşük olanlar ağır geçiriyor. K2 D birlikte alınmalı, magnezyum magnimore gibi bir marka, çinko pikoplinatlı. İyotlugol önerenler var ama vitaminlerle birlikte triflow saat başı bence en etkilisi. Akciğer tutulumuna karşı koruyucu. Dr Rüya Acaroğlu nu takip edin mutlaka küçük altın videosunu izleyin. Öne eğilme, yukarı elma toplama hareketleri akciğer kapasitesi ve tıkanan hava yollarını açmada çok etkili. Yoğun bakıma yatırılan hastaları bile daha erken çıkarıyor.

Şuan antibiotk balgam sökücü grip soğuk algınlığı ilacı kullanıyorum magnezyum eksikliğim var onuda içiyorum yanındada iyi bi markanın c+çinko+propolis içiyorum bakalım ne kadar sürcek

Hemen denicem çok teşekkür ederim

Sizede çok geçmiş olsun özellikle geceleri çarpıntıyla nefes nefese kalkıyorum dayak yemiş gibide uyanıyorum

Sanki benimde kulaklarıma yadar yırtılmış gibi bişey siplenmiş gibi

İki ayı geçti bu haldeyim. Her gün böyle değilim elbette ama 2 gün iyiyim, 4 gün hastayım, 3 gün iyiyim, 3 gün hastayım gibi garip bir şekilde iyileşip tekrar hastalanıyorum sürekli. Öğretmenim, iş arkadaşlarımın çoğu aynı şekilde hasta. Gittiğimiz doktorlar da bütün öğretmenler bu halde diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…