- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Canım bu kadar yeşili yok halının ya buradaki renge aldanma :) İnternetten sitesinde bakıyorum da çok phalıymış yahu 1 kırlent 70 tlaaa halının rengi tam bu mu yani şimdi daha net görmüş olduk :) güzelmiş, olabilir canım aynı marka üretiyorsa tıpatıp aynısıdır zaten takım olması hoşuna giderse koyabilirsin. ama aynı aynı sıkılırım dersen başka seçersin. amaaan kırlent bu gerçi değişir zamanla zaten :))) halının markasını merak ettim beeen
kız senin halının renkleri değil bu sankiCanım iki tanesini ektradan eklemeyi planlıyorum :) Aldığım halı markası halı deseninde kırlent de satıyor.
Eki Görüntüle 1428127
İlk sayfada yerleri yazıyor canım linkte koydum oraya tıkla üzerine :)ben de baktım da bulabilene aşkolaaaa kaç sayfalık topik ayol :)
sadece şafak panosu görüyorum ben, bulamadımİlk sayfada yerleri yazıyor canım linkte koydum oraya tıkla üzerine :)
Çeyiz topiğimdeydi canım sen yanlış topiğe bakmıssın :)) Dur ben sana link koyuyorum :)sadece şafak panosu görüyorum ben, bulamadım
teşekkür ederim tatlım, baktım cicilerine harikalar, yatak odana bayıldım burda bir üyede daha görmüş çok beğenmiştim, güle güle kullan :) ya Allah aşkına sen o güzel pijama ve ev giysilerini nerden aldın gülüm yaaaa bayıldım. Tamam nerdeyse 3 yıllık evliyim ama kadınların çeyiz işleri ölümlük yahuÇeyiz topiğimdeydi canım sen yanlış topiğe bakmıssın :)) Dur ben sana link koyuyorum :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ss00un-ceyizleri.708600/page-48#post-38681983
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) Markafoniden aldım canım ve gerçekten kumaşları çok güzel ama yıkanınca ne olur bilemiyorum fiyatı da çok uygundu 25 liraya aldımteşekkür ederim tatlım, baktım cicilerine harikalar, yatak odana bayıldım burda bir üyede daha görmüş çok beğenmiştim, güle güle kullan :) ya Allah aşkına sen o güzel pijama ve ev giysilerini nerden aldın gülüm yaaaa bayıldım. Tamam nerdeyse 3 yıllık evliyim ama kadınların çeyiz işleri ölümlük yahubir de bu amerikan servisler nasıl, kullanışlı oluyor mu ben hiç almadım da, kirlenmiyo mu bunlar ?
hımm heralde hepsi kolay temizlenebilir kumaşlardandır, başka türlü olmaz :)) mutlulukla kullan inş.Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) Markafoniden aldım canım ve gerçekten kumaşları çok güzel ama yıkanınca ne olur bilemiyorum fiyatı da çok uygundu 25 liraya aldımAmerikan servisleri ben de henüz kullanmadım, kirlenir muhakkak ama silinebiliyormuş :)
çok güzel olmuşş canım çok beğendimmm iyi günlerde kullan:)))Kizlar gri hali diye gittim bambaska bir hali aldim bence cok da guzel oldu. Bakin bakalim nasil olmus perdelere aldanmayin yapilana kadar annemin eski perdeleri asili
Eki Görüntüle 1426540 Eki Görüntüle 1426543 Eki Görüntüle 1426545 Eki Görüntüle 1426546
canım bende çokkk yıprandımmmm inanılmaz zor yaaa bu kadar zor olacağını tahmin etmezdimmmEvet aldım :) Diğer saydıklarını da Bellona'dan aldım çeyiz topiğimde resimlerini koymuştum bakabilirsin oradan. Hem de ne zor işler, düğünüme 2 buçuk ay kaldı ama ben çok yıprandım gerçekten.
kız sen nerdesin?Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) Markafoniden aldım canım ve gerçekten kumaşları çok güzel ama yıkanınca ne olur bilemiyorum fiyatı da çok uygundu 25 liraya aldımAmerikan servisleri ben de henüz kullanmadım, kirlenir muhakkak ama silinebiliyormuş :)
Buradayim tatlim perde siparislerini verdim yapilmasini bekliyorum :) Kismetse 15ine gelecek :) Nasilsin?kız sen nerdesin?
oyy daha çok varmış merak ettim neyse sabretcez artık, ipucu versene biraz :)) iyiyim güzelim teşekkür ederim, sen nasılsın yoruluyor musun hazırlıklar falan :)Buradayim tatlim perde siparislerini verdim yapilmasini bekliyorum :) Kismetse 15ine gelecek :) Nasilsin?
Kosturmacaya devam canim. Yorulmaz olur muyum ah bir de esim burda olsaydi da yukumu hafifletseydi :/ Zor isler...oyy daha çok varmış merak ettim neyse sabretcez artık, ipucu versene biraz :)) iyiyim güzelim teşekkür ederim, sen nasılsın yoruluyor musun hazırlıklar falan :)
canım ne yaptın ne renk seçtin perdeni?Kosturmacaya devam canim. Yorulmaz olur muyum ah bir de esim burda olsaydi da yukumu hafifletseydi :/ Zor isler...
kıyamam ben sana uzak mısınız eşinle? Allah yardımcın olsun canım...Kosturmacaya devam canim. Yorulmaz olur muyum ah bir de esim burda olsaydi da yukumu hafifletseydi :/ Zor isler...
canım saatimi merak ediyordun, astım salonuma yeni konumdan bakabilirsin...canım ne yaptın ne renk seçtin perdeni?
Süpriz olsun yapılınca resmini koyarım :)canım ne yaptın ne renk seçtin perdeni?
Evet canım Bodrum'da o ben İstanbul'dayım. Amin çok sağol.kıyamam ben sana uzak mısınız eşinle? Allah yardımcın olsun canım...
gördüm dün eklediğinde hemen baktım canımcanım saatimi merak ediyordun, astım salonuma yeni konumdan bakabilirsin...