- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi okeanoss00
Canım japon perde aşağıdaki turuncular oluyor :)canım mazur gör ama fonlar konusunda çok cahilim japon şerit nasıl oluyor ilerde salonun sade bi fon yaptırmayı düşünen biri olarak bana resimle örnekleyebilir misin acaba? Hem sana da yardımcı olabilirim böylece
Aslında göründüğü gibi koyu renk değil resimde öyle görünüyor :) Öneriniz için teşekkürler ben de öyle düşünüyorum :)ne yaptırırsın bilmem ama inanılmaz koyu renkler tercıh etmişsin.
mutlaka çok çok açık renkler seç.
hmm anladım canım güzelmiş bence spor bi modelle koltuğuna uyum sağlarsınCanım japon perde aşağıdaki turuncular oluyor :)
Eki Görüntüle 1392582
İşte ne renk olmalı onda kararsızım :)hmm anladım canım güzelmiş bence spor bi modelle koltuğuna uyum sağlarsın
aynı anda aynı rengi düşünmüşüz:)tatlım bence halı perde ve aksesuarlarda bi renk seç ve o renkle odanı canlandır mesela böyle tatlı bir hardal rengi geldi benim aklımaEki Görüntüle 1392593
Canım ben oldum olası açık renk sevmem, kendi tercihimdi koyu olması. Çalışıyorum sürekli onu silmekle uğraşamam eşim de gayet pasaklıHayırlı olsun canım eviniz hazır mı sizin? Bizim kira olacak mesela bir ev bulduk o evin salonuna köşe koltuk takımı uygun olur (salon ince uzun) diye köşe takımlara bakarken evden vazgeçmek zorunda kaldık, herşeyim muallakta, eve bağlı yani..
Koltuklarının rengi bana da çok koyu geldi, ne kadar açık olsalar da bi bej, vizon kadar açık ton değildir sanırım? Halını perdeni olabildiğince açık renk tut, hatta minderlerin daha açık, baskın olmayan tonlarda olsaydı daha hoş olurdu.
Teşekkür ederim canım. Acabatoz pembe nasıl olur gider mi ki?diğer bir önerim ise tatlı bir yavruağzı tonudur canım yumuşatır güzel olur...
Teşekkür ederim :)o japon dediğin hardal sarısı olabılır.
kahve ve sarıyı hep yakıştırmışımdır.
koltuğumun rengi resimdekinden farklı diyosun canım tam o şekilde resim gönderirsen daha doğru fikir verebiliriz...yastık kılıfı değişirim diyorsan turuncu olmayacaksa toz pembe de olabilir ama bordo tekli koltuğun var ve bence tatlı bi yavruağzı bordoyu daha güzel açar toz pembeden...sen de benim perdelere bakabilir misinTeşekkür ederim canım. Acabatoz pembe nasıl olur gider mi ki?
ben toz pembeden ziyade somon/belki pudra öneririrdim. mutlaka bej ve yeşil aksesuarlar da alırdım (yastık, halı, çiçek, abajur, avize falan için) hatta japon perde yerine düz bildiğimiz fon perde yaptırabilir, resimdeki gibi farklı metal bir detayla da tutturabilirsin. hele o ikinci gönderdiğin;içinden krem tüller çıkan fon koltuklarınla hiç uyumlu ve tarz olmaz diye düşündüm. bazen sıradan şeyler emin ol daha güzel oluyor. bu resimler belki referans olabilir. somon rengi koltuk kumaşınla iyi gidebilir.. mutluluklar dilerim.Teşekkür ederim canım. Acabatoz pembe nasıl olur gider mi ki?
Teşekkür ederim yorumlarınız için. Yalnız japon örneği koydum ben o tarz bir şeyi evime sokmam zaten bir yanlış anlaşılma olmuşben toz pembeden ziyade somon/belki pudra öneririrdim. mutlaka bej ve yeşil aksesuarlar da alırdım (yastık, halı, çiçek, abajur, avize falan için) hatta japon perde yerine düz bildiğimiz fon perde yaptırabilir, resimdeki gibi farklı metal bir detayla da tutturabilirsin. hele o ikinci gönderdiğin;içinden krem tüller çıkan fon koltuklarınla hiç uyumlu ve tarz olmaz diye düşündüm. bazen sıradan şeyler emin ol daha güzel oluyor. bu resimler belki referans olabilir. somon rengi koltuk kumaşınla iyi gidebilir.. mutluluklar dilerim. Eki Görüntüle 1392904 Eki Görüntüle 1392905